Kod Kljuc
-
Go
- Drug Član
Komšo, najjači ljudi za to su u komšiluku u ulici 22 oktobra!! To je i najstarija bravarska radnja u Zemunu. kad dolaziš iz pravca zemunske bolnice, prođeš vatrogasni dom sa desne strane, pređeš tu raskrsnicu i na sledećoj su sa leve strane. Ne treba da menjaš bravu naravno. Odradiće ti sve za 15 minuta.
-
Go
- Drug Član
... zbog toga sam ti ih i preporučio.
Imaju spravicu za flešovanje epromčića i ubacivanje u ključ.
Posle toga ti upale auto i ostave ga da radi jedno 5 minuta. Onda ga pale još par puta za svaki slučaj i to je to. Momci su profi. rade za sve automobile. Cena je bila oko 3000 din čini mi se za kod ključ. Možda i manje, ne sećam se.

Imaju spravicu za flešovanje epromčića i ubacivanje u ključ.
Posle toga ti upale auto i ostave ga da radi jedno 5 minuta. Onda ga pale još par puta za svaki slučaj i to je to. Momci su profi. rade za sve automobile. Cena je bila oko 3000 din čini mi se za kod ključ. Možda i manje, ne sećam se.
- sasa bg
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo Mito 1.4 TBi
To je cuveni Paja Bravar u Zemunu. Najbolji servis za kod kljuceve u gradu. Postoji jedan trik da kljuc ispadne nesto povoljnije kod Paje (dvadesetak evra niza cena), a to je da prethodno odes u Deltu po kod-karticu (samo im das broj sasije iz saobracajne), mislim da je cena kod-kartice prosle godine iznosila oko 450 dinara).