Kod Kljuc

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Kod Kljuc

Uto Maj 16, 2006 4:34 pm

Pozdrav svima. Kad sam kupio auto dobio sam samo jedan kod ključ,naravno bez kartice,pa me interesuje da li neko to kod nas radi, bez kartice ili moram da menjam bravu što mi se baš ne sviđa?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Maj 16, 2006 9:14 pm

Komšo, najjači ljudi za to su u komšiluku u ulici 22 oktobra!! To je i najstarija bravarska radnja u Zemunu. kad dolaziš iz pravca zemunske bolnice, prođeš vatrogasni dom sa desne strane, pređeš tu raskrsnicu i na sledećoj su sa leve strane. Ne treba da menjaš bravu naravno. Odradiće ti sve za 15 minuta.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 17, 2006 4:27 pm

Nemoj zaboraviti da se radi o kod ključu!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 17, 2006 9:46 pm

Znam da se radi o kod ključu ;) ... zbog toga sam ti ih i preporučio.

Imaju spravicu za flešovanje epromčića i ubacivanje u ključ.

Posle toga ti upale auto i ostave ga da radi jedno 5 minuta. Onda ga pale još par puta za svaki slučaj i to je to. Momci su profi. rade za sve automobile. Cena je bila oko 3000 din čini mi se za kod ključ. Možda i manje, ne sećam se.
Korisnikov avatar
sasa bg
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa Romeo Mito 1.4 TBi
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 8:29 am

Sre Maj 17, 2006 10:56 pm

To je cuveni Paja Bravar u Zemunu. Najbolji servis za kod kljuceve u gradu. Postoji jedan trik da kljuc ispadne nesto povoljnije kod Paje (dvadesetak evra niza cena), a to je da prethodno odes u Deltu po kod-karticu (samo im das broj sasije iz saobracajne), mislim da je cena kod-kartice prosle godine iznosila oko 450 dinara).
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Maj 18, 2006 5:55 pm

Hvala na pomoći,stvarno ste pravi drugari. Otićiću ovih dana kod njih. :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Povratak na “Area Servizio”