Posle Alfe Alfa?
-
Go
- Drug Član
Da li neko posle Alfe planira da kupi neki drugi automobil... ili su svi zarazeni do kraja zivota?
Naravno ne mislim na automobile preko 50.000 evra
Naravno ne mislim na automobile preko 50.000 evra
-
Go
- Drug Član
Cekaj, cekaj, sta ti znaci to ako ne budes morao?!
Pa nema potrebe da uzimas krseve od 500 eura, yuga ili tabanusa, neces valjda tvoju 146 da dovedes na taj nivo da moras da je menjas za nesto takvo?!
Vec si sada u mnogo boljoj poziciji, kako sada stvari stoje samo treba da ides napred...
Ne razumem...

Pa nema potrebe da uzimas krseve od 500 eura, yuga ili tabanusa, neces valjda tvoju 146 da dovedes na taj nivo da moras da je menjas za nesto takvo?!
Vec si sada u mnogo boljoj poziciji, kako sada stvari stoje samo treba da ides napred...
Ne razumem...

- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Obozavam Alfe, ali ima i drugih kola koja mnogo volim. Ne mogu da kazem da li ce mi sledeci auto biti Alfa. Ako bude, voleo bih da to bude GT 3.2, to bi jedino osecao kao bitan napredak.
Zasada nisam ni blizu da prodajem auto, jos uvek uzivam...
Zasada nisam ni blizu da prodajem auto, jos uvek uzivam...
Acqua-Olio-Benzina
-
Go
- Drug Član
Upravo svoju rjesavam i idem iduce sedmice za Derventu da vidim 156.Nadam se da cu je uzeti.Imam i mogucnos Astru novu ali se nadam da ce to biti 156.
Mnogi kazu sta ce ti Italijan ponovo,imao si ga,pa si vidio kakvi su skupi za odrzavanje,potrosaci....Ali djaba Alfa je Alfa,i ne mogu je se tako lako rjesiti

Mnogi kazu sta ce ti Italijan ponovo,imao si ga,pa si vidio kakvi su skupi za odrzavanje,potrosaci....Ali djaba Alfa je Alfa,i ne mogu je se tako lako rjesiti

- brera
- Garaža: Alfa Romeo Sprint '86
Lancia Delta HPE 2.0 T '98
Saab 93 '2003 - Lokacija: Perm
-
Go
- Drug Član
Daj mi mail da ti posaljem dve novokomponovane narodne pesme sa imenom auta koji zelis da kupis!
E ako i dalje ostanes pri istom, neka ti je sa srecom!
Inace novi hit Baneta Opacica:
.Monika, Monika, eh da si harmnonika, bele dirke da ti sviram, a u crne da te diram!.
aplauz
valjanje
:singer:
:badteeth2: :zvizduk: 

E ako i dalje ostanes pri istom, neka ti je sa srecom!

Inace novi hit Baneta Opacica:
.Monika, Monika, eh da si harmnonika, bele dirke da ti sviram, a u crne da te diram!.

-
Go
- Drug Član
:cool 
A da li ste provalili da takve .baje. cesto nose kozne jakne i slicne krpe na kojima je utisnut znak ferarija. Kakav apsurd.
Nego, imam jedno prosto resenje - Kome dosadi Alfa samo neka predje na malo jacu i onda ce brzo shvatiti da Alfa
ne moze nikada da mu dosadi jer je dugacak put do vrha game, recimo GTA ili nekog V6

A da li ste provalili da takve .baje. cesto nose kozne jakne i slicne krpe na kojima je utisnut znak ferarija. Kakav apsurd.

Nego, imam jedno prosto resenje - Kome dosadi Alfa samo neka predje na malo jacu i onda ce brzo shvatiti da Alfa
ne moze nikada da mu dosadi jer je dugacak put do vrha game, recimo GTA ili nekog V6

-
Go
- Drug Član
Djoka pa sto godina pauze, pa onda svi ostali!
.... i plava suknja secena pooo-poolaaa, tako me pali hajde sedi u moja kola!
Beeem-We sa dva sedista bela i za minut stizemo ispred hotela!
Mama nece znati gde noc si provela , do jutra vracam te da li bi smela bela!
Noc je napolju ko nasa tela ma dok trepnes stizemo ispred hotela....
I naravno...
.... Sve joj moje dobro stoji zar neeeeeee,
kada udje u tvoj crni Bem-Weeeeeee,
i kad nasim gradom prodjes sa njom svako se okreneeeeeee....
Miiiis'iiiimmmm...
:blue_eek_wake:
Djoka pa sto godina pauze, pa onda svi ostali!

.... i plava suknja secena pooo-poolaaa, tako me pali hajde sedi u moja kola!
Beeem-We sa dva sedista bela i za minut stizemo ispred hotela!
Mama nece znati gde noc si provela , do jutra vracam te da li bi smela bela!
Noc je napolju ko nasa tela ma dok trepnes stizemo ispred hotela....
I naravno...
.... Sve joj moje dobro stoji zar neeeeeee,
kada udje u tvoj crni Bem-Weeeeeee,
i kad nasim gradom prodjes sa njom svako se okreneeeeeee....
Miiiis'iiiimmmm...
:blue_eek_wake:
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
-
Go
- Drug Član
ILI KAD OVDE KOD MENE DZUKCI IZADJU SUBOTOM,DOVEZU SE MECHKOM A SVI SA FERARI MAJCAMA I KACHKETIMA........
SHUND,KITCH,BLAM.....
PRE PAR DANA NA SEMAFORU BAJA SA NEKIM JAPANESE SHITOM...A PREKO CELOG AUTA FERARI NALEONICA33ie napisao:Bravo kraljevi !![]()
:cool
A da li ste provalili da takve .baje. cesto nose kozne jakne i slicne krpe na kojima je utisnut znak ferarija. Kakav apsurd.![]()
ne moze nikada da mu dosadi jer je dugacak put do vrha game, recimo GTA ili nekog V6![]()
ILI KAD OVDE KOD MENE DZUKCI IZADJU SUBOTOM,DOVEZU SE MECHKOM A SVI SA FERARI MAJCAMA I KACHKETIMA........
SHUND,KITCH,BLAM.....
-
ki
- Drug Član
Vlado, iskljuchi CAPS_LOCK (VELIKA SLOVA) kada pishesh chlanak! Pisanje velikim slovima se tumachi kao da se deresh u normalnom razgovoru! -Sledeci put brishem, shta god napisao!
Napustice te dobar glas ako nastavish da se deresh!
Btw, ne bih rekao da je malo pravih Alfista. Ipak je manje lazhnih Alfista.

Napustice te dobar glas ako nastavish da se deresh!

Btw, ne bih rekao da je malo pravih Alfista. Ipak je manje lazhnih Alfista.

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”