Trebao bih uraditi redovan servis (filteri, ulje, kaisevi...). Na forumu sam nasao da su vase preporuke bile da se ide kod Ninic Vid ili Servis Dejan Dajic - Desha, eventualno AMAG jer je malo skuplji od ova dva. Da li je jos uvek tako? Da se razumemo ne trazim servis koji je sto jeftiniji ali ni ne lezim na parama da me neko sisa za istu uslugu.
Hvala unapred.
Gde odrzavati Alfu 156
-
Go
- Drug Član
Ja licno mogu da ti kazem da odes mirne duse u AMAG kod Save,originalni delovi i profi usluga su ti zagrantovani plus covek iskreno voli Alfe tako da si miran.
Ponesi clansku karticu,reci da si nedavno kupio kolica i ako imas nekih nedoumica oko cene servisa pitaj pre nego sto ostavis kola tako da ces sam moci da ocenis da li ti odgovara ili ne.Jeftinijih servisa ima ali posto je redovan servis u pitanju ne verujem da ces nesto znacajno ustedeti i ako odes kod nekog drugog...
Telefone i adresu imas u delu sajta gde su servisi i prodavnice za Alfu
PoZz
Ponesi clansku karticu,reci da si nedavno kupio kolica i ako imas nekih nedoumica oko cene servisa pitaj pre nego sto ostavis kola tako da ces sam moci da ocenis da li ti odgovara ili ne.Jeftinijih servisa ima ali posto je redovan servis u pitanju ne verujem da ces nesto znacajno ustedeti i ako odes kod nekog drugog...
Telefone i adresu imas u delu sajta gde su servisi i prodavnice za Alfu
PoZz
-
Go
- Drug Član
ako si uplatio clanarinu onda se obrati Lakyju(killaz) menadzeru i glavnom bankaru naseg kluba da ti da clansku karticu
posalji mu PP
ukoliiko nisi platio godisnju clanarinu a zelis to da ucinis i postanes i zvanicno clan ARCS daces njemu lovu a on ce ti objasniti kako i sta dalje,naravno mozes otici do servisa i bez clanske karte samo neces imati popust 10% (spisak servisa i prodavnica koje daju popust za clanove kluba imas navedene na sajtu)
poZz
posalji mu PP
ukoliiko nisi platio godisnju clanarinu a zelis to da ucinis i postanes i zvanicno clan ARCS daces njemu lovu a on ce ti objasniti kako i sta dalje,naravno mozes otici do servisa i bez clanske karte samo neces imati popust 10% (spisak servisa i prodavnica koje daju popust za clanove kluba imas navedene na sajtu)
poZz