Svaka cast
Steta sto su felne na sprintu milimetarske ali me zbunjuje sto stavise dobose pozadi ?
Inace auto je do .... i ocuvan i sredjen ko voli stvarno vredi .Mada je malo visi od sasinog .
Lepa kolekcija nema sta........
75tica izgleda extra ocuvana na gornjim slikama, ali na donjim vidim branik, retrovizori i maska su joj premenjeni ili su u medjuvremenu ofarbani.
Retko ocuvana dvojka.Svaka cast a boja je ona sto je prva 164ka izbacena , ne znas jel plavo ili tamno zeleno , kako je raspolozena.
Poseban pozdrav vlasniku.
Raskopana 33 je bila u mom vlasnistvu i za nju su mi dali celih 150 eura.Mislim da je zavrsila u sartidu gdje su od nje napravili neku cijev.U sprinta smo skoro ubacili 1.7 QVERDE i ide sad kao Popizdjeli Max.Fica je prodat i zamjenjen crnom 33,na 75 su sve plastike ofarbane u boju auta i stavljeni su joj bijeli migavci,Sulcova zeleno plava 33 ce dobiti plastike u boji auta takodje.To bi bilo to za sada,slijede nove fotke.Alfisti javite se.
Izvinite sto ovako kasno odgovaram,hteo sam da vidim sve vase komentare.Puno se zahvaljujem i s radoscu vam kazem da su sve moje i caletove alfe bile u vrhunskom stanju ocuvanosti.To mogu da potvrde njihovi sadasnji vlasnici.Niko od njih ne namerava da promeni marku.ps pozdrav nislijama,svaki dan u vojnoj bolnici Nis sam provodio u parku bolnice i brojao alfe koje prolaze. dugo sam ih pratio pogledom