alfa romeo 155 Q4 - bez tablica, stoji?!!
-
Go
- Drug Član
alfa romeo 155 Q4 - bez tablica, stoji?!!
Kada se udje u ulicu Save Kovacevica, prva ulica levo je ustvari parking, pa do kraja istog sa desne strane stoji crvena 155-ica Q4 sa OZ racing belim felnama i bez tablica. Izduvana zadnja guma i stoji tako. S T R A S N O !!!! Greota da takav auto stoji.
Da li neko zna sta je sa tim automobilom? Ciji je, da li je na prodaju, stranac ili slicno?
Da li neko zna sta je sa tim automobilom? Ciji je, da li je na prodaju, stranac ili slicno?
-
Go
- Drug Član
Za taj auto sam cuo da je zivi krs ............... i ja sam se interesovao za njega , pre nego sto sam uzeo ovu ................. jedan majstor mi je rekao da zna cije je , i da je totalno rasturen auto ............. valjda misli na motor , i ostale delove koji se ne mogu videti jednim pogledom spolja
-
Go
- Drug Član
Ma meni se svidjaju felne. Selu bi na moju 33-ku k'o lude. Samo nisam video da li su 15"? Onako bele, pa sa crvenim OZ Racing natpisom, pa jake k'o crna zemlja, ih!!! Bas bih voleo da ih posedujem. Ajde pitaj tog majstora za tel. od tog lika da ne stavljam papiric na soferku, pa da ga smorim za felne, dacu mu ja moje 13"-ise celicne da stavi na auto. Posto je krs mislim da mu nece smetati.
pozz
pozz
-
Go
- Drug Član
Auto koji stoji i koga vlasnik ne namerava da sredjuje uvek se moze kupiti ispod realne cene. Treba samo proceniti koliko taj auto vredi i koliko jos treba uloziti pa se nadje neka povoljna racunica, ispostavi vlasniku i auto se obicno pazari. Druga je prica ako vlasnik ima nameru da ga sredjuje, i ako u stvari auto nije legalan a vlasnik jos ne zna sta ce s njim ili trazi resenje, pa se plasira prica kao los auto i trazi za njega sumanutu cifru. Ako je u auto zaista ulozeno dosta a ipak ne radi i stoji moguce da je u pitanju gomila sitnica koje treba dovesti u red a za koje vlasnik nije imao vremena ni nerava, ili mozda para da sve to pozavrsava, a u medjuvremenu mu se otvorila povoljna varijanta za drugi auto pa mu ova alfa stoji.
-
Go
- Drug Član
Steta da takav auto stoji, mozda i nije u tako losem stanju. Mozda je otisla turbina, a ista se moze reparirati u HR za kojih 250 Eura. A to je zvijer od automobila. Ovdje u BIH nema ni jedne ja mislim 155 Q4, u Hrvatskoj valjda imaju samo dvije. Pogon na sva 4 i te cake su od Delte Integrale, a to je auto vrijedan postovanja...
-
Go
- Drug Član
Ponovo sam video doticnu alfu, ali na drugom mestu. Kad se skrene iz Vojvode Stepe u prvu ulicu levo (ne znam kako se zove, ali se na nju nastavlja Kumodraska), preko puta autobuske stanice ima neki servis i ista stoji u dvoristu. Ja sam i dalje zainteresovan za felne (OZ!!!!) pa ako neko zna ko ju je kupio, odvezao u servis ili slicno neka kaze!!!
Hvala!!!
Hvala!!!
-
Go
- Drug Član
mada verovatno 99% je dobio povoljno...
svejedno, eto prilike da neko iz kluba pogleda masinu, mozda je
stvarno sredjena...
jedino ako je uzeo za 1500eur pa je sredio za 2 soma ali gde mu je tu zarada onda... plus sto set sesnaestica guma novih kosta dosta...killaz napisao:Sasha to je Alfa koja je vec ovde spominjana, samo sada (ne znam kako) sredjena...
-Dakle nije ona chija si mislio da jeste...
pitaj piiiip koja je tu akcija...
mada verovatno 99% je dobio povoljno...
svejedno, eto prilike da neko iz kluba pogleda masinu, mozda je
stvarno sredjena...

-
Go
- Drug Član
a felne su 15, tako da onaj profil 19550 nije ni nesto skup... verovarno su polovne...
nije iskljuceno da je platio 1500 jer mu je cena bila 2000, i stoji i onda se nasao dasa, mahnuo sa soma ipo i gotovo...Quadrifoglio napisao:
jedino ako je uzeo za 1500eur pa je sredio za 2 soma ali gde mu je tu zarada onda... plus sto set sesnaestica guma novih kosta dosta...
a felne su 15, tako da onaj profil 19550 nije ni nesto skup... verovarno su polovne...
-
Go
- Drug Član
pa ono, ako je uspeo da nadje 4 identicne polovne, svaka mu cast...
mozda su neke tigrice ili nesto ali nove...
sve u svemu, treba pogledati, pa onda ceniti... opasna je to azdaja...
plus ako je registrovana i ako se malo spusti cena sto kaze laki...
bio bi to pravi dragulj...

pa ono, ako je uspeo da nadje 4 identicne polovne, svaka mu cast...
mozda su neke tigrice ili nesto ali nove...
sve u svemu, treba pogledati, pa onda ceniti... opasna je to azdaja...
plus ako je registrovana i ako se malo spusti cena sto kaze laki...
bio bi to pravi dragulj...

- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
'ajde lepo neka ode delegacija da to testira i lepo uslika pa da vidimo...

- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
okolni majstori? na vracaru? amag?