U utorak smo se okupili nas cetvorica (Aristic, kazea, jedan moj drug i ja)....tri Alfe 156 i jedna 146. Nazalost, posto smo se zapricali, pao je mrak, tako da slike nisu dobre, ali bice prilike....Aristicu i kazea, pisite vase impresije, ja cu kasnije, kad se naspavam
Morali smo tu da se slikamo jer pao je mrak a tu su bile neke visoke bandere pa kolko tolko pomogle su da slike nekako ispadnu.
Moracu jos da dodam da nije bio razlog sto je pao mrak samo sto smo se zapricali vec je Brabus hteo malo da nas provoza po Nisu u njegovoj ljutoj masini. Alfa 156 2.4JTD ide ko luda, da li zbog one turbine il 138 konja ne znam. Kad mu se turbina ukljuci na 1800rpm samo svira a ova dvojica sto voze 156 TS "u piiiip ovo se bolje cuje od nasih".
Ja gledam da negde ne udari i jedan tip gura auto u garazu pa nije imao snage da predje bankinu i auto mu se vraca na put i za dlaku. Ej, ajde da se slikamo! :cool
Da da, sto se tice zvuka, promenio sam svoj stav u pogledu dizela. Naravno kada je u pitanju alfina masina. Ostavio me je bez teksta, predivno prede a mene na neku harliku podseca. Prava sportska masina, U pravu su ameri kad kazu "there is no raplacment for displacment", zaista ima dosta snage. A i vozac bese na nivou.
Hteo sam i ranije da iznesem utiske ali sam se suzdrzao od postavljanja teme jer je ipak BRABUS-ova inicijativa dovela do skupa.