Pozdrav svima! Stigoh danas, i gde cu pre nego li u svoj team working area?! Da ne bih off-ovao druge teme reshih da otvorim ovaj thread. Posto sam video dosta interesantnih mesta u Italiji (i drugde) a predpostavljam da nas ima josh, ne bi bilo loshe da napravimo sopstveni info-car-turist-guide ili ti neshto u tom fazonu... Nadam se da ce se ekipa slozhiti?
Za sada par slichica iz Padove... Mmm ukus mediterana!
Hehehe, momci. Idemo redom, preshpartao sam celi grad u potrazi za nekim fan club-om ili vec prodavnicom sitnica vezanih za automobile i nisam nashao nishta... Poenta je valjda, shto im je svaka radnja tog tipa van grada. Nisam imao toliko vremena kako bih je pronashao (btw, prevozno sredstvo je bio taxi - ko zna koliko bi me odrali da sam krenuo u potragu)...
Shto se tiche Italijanki, odavno sam se razocharao (tu smo mnoooogoo bolji od njih) tako da tu i tamo se mozhe naci po koji primerak (tu postoji i jedan deo koji nije za javnost) ... Sve u svemu ova poseta se svela uglavnom na posao, koji je Bogu hvala maximalno odradjen (chitaj zimnica je spremljena) i sada mogu mirno sachekati Februar, kada cu, nadam se otici ponovo ali sa automobilom...
Evo da se javim svojoj ekipi! Danas doputovah u Rim, shta da vam pricham - ludnica, cepam fotke na sve strane i mislim na sve vas... Hm, jednog dana kada klub ojacha mogli bi da napravimo i neki karavan - pa pravac - Italia. :cool
P.S. Italijanke vas pozdravljaju i poruchuju da shto pre dodjete i spasite ih ovih dosadnih Italijana!
Btw, ne brinite za mene, umem da se snadjem a i hotel nije losh - samo mozhda mi ponestane...
Sasha kako ide to skupljanje chlanarine?!
Salve ragazzi!
P.S.S. Eto koliki smo ovisnici od Cannona! (ovo je za BOOST-a)
Pozdrav Killaz !!!! Nikako da dodjes bre u Nemacku
Quadrafoglio....sta je od tvog dolaska u Svabiju, sto smo pricali ranije ? Ne mogu da se setim tacno gde je to bilo, u kojoj temi....pa sam napisao ovde.