FORMULA 1 (nastavak)
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Pa to se kimi izgeda vraca na velika vrata 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
K.R-NE!!
Re: FORMULA 1 (nastavak)

J.K-Jesi li prestao da pijes???
K.R-NE!!

GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
-
Ka
- Drug Član
Jedva cekam pocetak sezone, nadam se da ce biti jos zanimljivija od prosle, mislim da ce ponovo biti najbrzi Redbull bar na pocetku sezone, nadam se da Mclaren i pre svih Feerari pruziti jak otpor. 

- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
"You don't know who are you racing for, do you?" 

If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
Ka
- Drug Član
Gledao malo noćas prve treninge....Baton i DEDA najbrži,Alonso četvrti,Iceman medju prvih deset!Bilo je par izletanja a onog
neću ni da pominjem 

- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
U koliko sati su kvalifikacije i trka? 

Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
-
Ka
- Drug Član
Sutra ujutru u 4 sata je treći po redu nezvanični trening a u 7 sati su kvalifikacije!!Trka je u nedelju u 7......SK Prime prenosi 

- sale_75
- Garaža: Honda CB750 K
Honda CB750 C - Lokacija: Beograd
Da li su tačni ovi datumi?
18. mart: VN Australije (Melbourne)
25. mart: VN Malezije (Sepang)
15. april: VN Kine (Šangaj)
22. april: VN Bahreina (Sakhir)
13. maj: VN Španije (Barcelona)
27. maj: VN Monaca (Monte Carlo)
10. jun: VN Kanade (Montreal)
24. jun: VN Evrope (Valencia)
8. juli: VN Velike Britanije (Silverstone)
22. juli: VN Njemačke (Hockenheim)
29. juli: VN Mađarske (Hungaroring)
2. septembar: VN Belgije (Spa-Francorchamps)
9. septembar: VN Italije (Monza)
23. septembar: VN Singapura (Marina Bay)
7. oktobar: VN Japana (Suzuka)
14. oktobar: VN Južne Koreje (Yeongam)
28. oktobar: VN Indije (New Delhi)
4. novembar: VN Abu Dhabia (Abu Dhabi)
18. novembar: VN SAD (Austin)
25. novembar: VN Brazila (Sao Paulo)
Koja je to televizija?nelle napisao:Sutra ujutru u 4 sata je treći po redu nezvanični trening a u 7 sati su kvalifikacije!!Trka je u nedelju u 7......SK Prime prenosi
B92 ili Prva da li ce da prenosi?
Da li su tačni ovi datumi?
18. mart: VN Australije (Melbourne)
25. mart: VN Malezije (Sepang)
15. april: VN Kine (Šangaj)
22. april: VN Bahreina (Sakhir)
13. maj: VN Španije (Barcelona)
27. maj: VN Monaca (Monte Carlo)
10. jun: VN Kanade (Montreal)
24. jun: VN Evrope (Valencia)
8. juli: VN Velike Britanije (Silverstone)
22. juli: VN Njemačke (Hockenheim)
29. juli: VN Mađarske (Hungaroring)
2. septembar: VN Belgije (Spa-Francorchamps)
9. septembar: VN Italije (Monza)
23. septembar: VN Singapura (Marina Bay)
7. oktobar: VN Japana (Suzuka)
14. oktobar: VN Južne Koreje (Yeongam)
28. oktobar: VN Indije (New Delhi)
4. novembar: VN Abu Dhabia (Abu Dhabi)
18. novembar: VN SAD (Austin)
25. novembar: VN Brazila (Sao Paulo)
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Jos kad bih ja imao taj program 

Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
-
Sa
- Drug Član
Svako ko je na sbb-u ima ga u osnovnoj ponudi. Ja ga imam ali ne gledam formulu

- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Vidim ja da će opet raditi RTL kombinovan sa streamovima!
Možda i bolje, znam kako to izgleda, a ovi neka nabijaju rejting sa političkim kampanjama i reality programima
Možda i bolje, znam kako to izgleda, a ovi neka nabijaju rejting sa političkim kampanjama i reality programima

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- nidza
- Garaža: ex 159
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Veliki korak Mercedesa i Lotusa,a Mc Laren je bukvalno shebao cijeli grid.
Em nema stepenicu na nosu,em najbrzi
Jedva cekam da vidim najboljeg,neponovljivog,najtalentovanijeg,jednog jedinog Vettela sad kad nema najbrzi bolid.
Sto se Ferrarija tice-nista cudno za Italijane,opet nisu "uboli" bolid,ali kad "ubodu",ima sve da ih razbucaju...
Da nisu fantazirali sa pull rod-om,danas bi se borili za pol,a ovako se jedva bore za Q1.
Em nema stepenicu na nosu,em najbrzi

Jedva cekam da vidim najboljeg,neponovljivog,najtalentovanijeg,jednog jedinog Vettela sad kad nema najbrzi bolid.
Sto se Ferrarija tice-nista cudno za Italijane,opet nisu "uboli" bolid,ali kad "ubodu",ima sve da ih razbucaju...
Da nisu fantazirali sa pull rod-om,danas bi se borili za pol,a ovako se jedva bore za Q1.
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
-
Ka
- Drug Član
Gledao sam Alonsov intervju na SK.....Jel on to izvlačio obrve i bradicu,kao Taško Načić je!!
Što se tiče rezultata,i ja jedva čekam da vidim sad Vettela....ali sam u isto vreme razočaran rezultatom Ferrarija
Što se tiče rezultata,i ja jedva čekam da vidim sad Vettela....ali sam u isto vreme razočaran rezultatom Ferrarija

- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Šta bi sa Kimijem? I treba sačekati trku kako će se to pokazati u trci.
A za Ferari odmah u startu šamar,jedva jedan motor u prvih 10 i to ne fabrički...
Nemoj Fetela i RedBul unapred odpisivati oni su još uvek najveći konkurenti (voleli mi to ili ne) samo se nadam da neće više niko tako dominirati kao oni u zadnje dve sezone.SCHUMACHER napisao: Jedva cekam da vidim najboljeg,neponovljivog,najtalentovanijeg,jednog jedinog Vettela sad kad nema najbrzi bolid.
A za Ferari odmah u startu šamar,jedva jedan motor u prvih 10 i to ne fabrički...
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Ok, Alonso je izleteo na treningu i zbog toga je taj los plasman, tako da mislim da bi mogao da bude na kraju znatno bolje plasiran. Ferrari ce da "se trazi" jos pola sezone najmanje, po svemu sudeci. Malo termina za testiranje ih je ujebalo. Uzasno je tesko naci dobar balans za lezanje sa takvim resenjima u donjem postroju.
Lotus ocigledno ima potencijal i to mi je mnogo drago jer gotivim i ime Lotus i Renault, a i dobro je za trke.
Nadam se da ce Schumacher da bude dobar i voleo bih da ove godine pobedi neki put, ako nista barem zato sto mi je skoro vrsnjak i da pokaze da nismo za staro gvodze u sportu
Iako ne navijam za Red Bull, nije mi milo da nekoga koji je dominantan seckate samo zbog toga sto je pametniji i organizovaniji od drugih i menjate pravila zbog toga, samo da ljudima ne bude dosadno. Tako su radili i sa Ferrarijem.
Lotus ocigledno ima potencijal i to mi je mnogo drago jer gotivim i ime Lotus i Renault, a i dobro je za trke.
Nadam se da ce Schumacher da bude dobar i voleo bih da ove godine pobedi neki put, ako nista barem zato sto mi je skoro vrsnjak i da pokaze da nismo za staro gvodze u sportu

Iako ne navijam za Red Bull, nije mi milo da nekoga koji je dominantan seckate samo zbog toga sto je pametniji i organizovaniji od drugih i menjate pravila zbog toga, samo da ljudima ne bude dosadno. Tako su radili i sa Ferrarijem.
Acqua-Olio-Benzina
- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
Ako se po jutru dan poznaje, za navijače McLarena došla lepa vremena, baš kao i za mog favorita Lewisa! Ali kako u F1 daleko pre važi ona narodna da se prvi mačići u vodu bacaju (iako poslovično bacanje mačića može potrajati dok se karavan preseli u Evropu), otud je suludo davati bilo kakve prognoze. OK, McLaren je za sada najbolje posložio stvari, ali u samoj trci može svašta da se desi, pa ću se uzdržati od svake priče. Cenim sve što radi Red Bull, ali nadam se da je došlo vreme da se proveri šta znaju vozači kada nemaju prednost superiornog bolida. Ferrari zaista ne uzgleda dobro, ali verujem da će se tu stvari iz korena popraviti pre nego što se mnogi nadaju. Naravno, tu mislim na Alonsa, dok se Massom ne bih bavio previše, uveren sam da mu je ovo poslednja sezona u timu, mada je tu trebalo preseći mnogo ranije. Mercedes mi je enigma, čekam trke da vidim šta zaista mogu. Kimi će takođe uhvatiti ritam, vidi se da bolid ima potencijal, a svakako je potrebno par trka dok se potpuno ne uhoda.
U svakom slučaju sutra sam uz TV u 7 i bilo je vreme da cirkus krene...
U svakom slučaju sutra sam uz TV u 7 i bilo je vreme da cirkus krene...
-
Ka
- Drug Član
Zbog onog
ima šećer da dobijem.....jel zna on da sam ja ustao u 6 i 30 da uživam u formuli!!!

- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Ko mi te nasekirao Nelle?
RB mnogo bolji u trci nego u kvalama,mada su im Grozan i Schumacher umnogome olksali posao.Fernando odlican 5,tako da ovaj Ferrari i nije toliko los,mada ima mnogo mjesta da upgrade.

RB mnogo bolji u trci nego u kvalama,mada su im Grozan i Schumacher umnogome olksali posao.Fernando odlican 5,tako da ovaj Ferrari i nije toliko los,mada ima mnogo mjesta da upgrade.
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
zanimljiv prvi vikend. to je i poenta F1, zar ne? 
*postoji ta aplikacija i za android, samo nije raspoloziva u nasoj zemlji (naravno). zalosno je sto nas zaista tretiraju ko da smo burkina faso. srecom, rodjeni smo pod sankcijama i sikaniranjem, i ceo zivot nekako uspevamo da nadjemo sta nam treba, na najrazlicitije nacine!
*ko je na iKOM kablovskoj: RTL na digitalnom DVB-C je jutros prenosio.

*postoji ta aplikacija i za android, samo nije raspoloziva u nasoj zemlji (naravno). zalosno je sto nas zaista tretiraju ko da smo burkina faso. srecom, rodjeni smo pod sankcijama i sikaniranjem, i ceo zivot nekako uspevamo da nadjemo sta nam treba, na najrazlicitije nacine!

*ko je na iKOM kablovskoj: RTL na digitalnom DVB-C je jutros prenosio.

- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
Utisci sa prve ovosezonske trke nisu baš sjajni, iako nije bilo ni sasvim loše. Izostalo je vatre i direktne borbe za pozicije među vodećima, manje-više se išlo na sigurno, mada ni staza u Australiji nije baš idealna za preticanja i uglavnom ne prašta vozačke greške.
Počeću od gubitnika dana, a to su svakako Schumi i Lewis. Što se tiče sedmostrukog šampiona, nije delovao loše, imao je dobar start i poziciju, ali je ipak odustao. Za sada ne znam da li je izleteo zbog nekog kvara ili je kvar napravio kada je izleteo, tek ostao je bez bodova, baš kao i Mercedes koji stoga i dalje ostaje relativna enigma kada su u pitanju mogućnosti i performanse. Iskreno očekivao sam više od Lewisa, ali nije delovao sjajno, čak je izostala i karakteristična agresivnost u borbi za poziciju. Činjenica je i da je tim pogrešio što ga je toliko dugo držao na stazi u prvom stintu kada se istopio veći deo izgrađene prednosti, ali to svakako nije alibi za bled nastup i evidentno nezadovoljstvo tokom ceremonije proglašenja pobednika. Massa svakako nije razočarenje, ovo je realan ishod jer čovek nije dorastao Ferrarijevom bolidu.
Za razliku od njih Button svakako zaslužuje sve čestitke i počasti. Nastavio je baš tamo gde je stao prošle sezone, odvezao rutinsku trku praktično bez ijedne greške i sasvim zaslužio pobedu. Rekao bih i da je Alonso izvukao iz Ferrarija maksimum i čini se da taj bolid i nije toliko nekonkurentan, odnosno za očekivati je da vrlo brzo uđe u konkurenciju za pobede.
Timski gledano McLaren nije toliko ispred drugih kao što bi se zaključak mogao izvući nakon kvalifikacija i jasno je da u uslovima trke ta prednost može lako da se istopi. Red Bull je za sada jako blizu i bez obzira što je Vettel imao i malo sreće, izvesno je da će biti žestoke borbe u narednim trkama gde nije nerealno ni da Red Bull ponovo iskoči.
U svakom slučaju za očekivati je dosta uzbuđenja, ako ne toliko na samoj stazi (pravila i ograničenja definitivno guše prave borbe), a ono svakako oko plasmana u žestokoj konkurenciji. Već za nedelju dana biće još malo jasnije kako stvari stoje...
Počeću od gubitnika dana, a to su svakako Schumi i Lewis. Što se tiče sedmostrukog šampiona, nije delovao loše, imao je dobar start i poziciju, ali je ipak odustao. Za sada ne znam da li je izleteo zbog nekog kvara ili je kvar napravio kada je izleteo, tek ostao je bez bodova, baš kao i Mercedes koji stoga i dalje ostaje relativna enigma kada su u pitanju mogućnosti i performanse. Iskreno očekivao sam više od Lewisa, ali nije delovao sjajno, čak je izostala i karakteristična agresivnost u borbi za poziciju. Činjenica je i da je tim pogrešio što ga je toliko dugo držao na stazi u prvom stintu kada se istopio veći deo izgrađene prednosti, ali to svakako nije alibi za bled nastup i evidentno nezadovoljstvo tokom ceremonije proglašenja pobednika. Massa svakako nije razočarenje, ovo je realan ishod jer čovek nije dorastao Ferrarijevom bolidu.
Za razliku od njih Button svakako zaslužuje sve čestitke i počasti. Nastavio je baš tamo gde je stao prošle sezone, odvezao rutinsku trku praktično bez ijedne greške i sasvim zaslužio pobedu. Rekao bih i da je Alonso izvukao iz Ferrarija maksimum i čini se da taj bolid i nije toliko nekonkurentan, odnosno za očekivati je da vrlo brzo uđe u konkurenciju za pobede.
Timski gledano McLaren nije toliko ispred drugih kao što bi se zaključak mogao izvući nakon kvalifikacija i jasno je da u uslovima trke ta prednost može lako da se istopi. Red Bull je za sada jako blizu i bez obzira što je Vettel imao i malo sreće, izvesno je da će biti žestoke borbe u narednim trkama gde nije nerealno ni da Red Bull ponovo iskoči.
U svakom slučaju za očekivati je dosta uzbuđenja, ako ne toliko na samoj stazi (pravila i ograničenja definitivno guše prave borbe), a ono svakako oko plasmana u žestokoj konkurenciji. Već za nedelju dana biće još malo jasnije kako stvari stoje...