Zahuktava se polako...Ferrari ima ogromnih problema sa set up-om bolida jer je pull road sistem losiji za mehanicki grip,ali omogucava nize teziste bolida i vecu slobodu aerodinamicarima.Massa ima problema sa understeerom,i par puta je izlijetao sa staze,a Alonsu je na sred testiranja crkla hidraulika...Vidjecemo...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
"Pull rod"-lapsus,izvinjavam se.
Nije strasno sto je izletio jer je ovaj sistem vjesanja malo zaheban iz razloga sto slabije drzi u odnosu na "push rod",teze je podesiti bolid,a i velika je nepoznanica jer svi timovi koriste "pull" za zadnje vjesanje,a "push" za prednje,dok ove godine Ferrari koristi "pull" i naprijed i pozadi.
Strucnjaci kazu da ce ovaj bolid (iz aero-dinamickog ugla gledano) biti pravi mamoheb,ali ukoliko se sastave sa gripom na prednjim tockovima.
Ferrari je cak i experimentisao nesto sa prednjim vjesanjem,pa su primijenjena neka rjesenja koja nisu bas svojstvena ni "pull rod" vjesanju,pa ostaje da se vidi dokle su stigli.
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
04 Mar 2012
Unofficial Sunday test times from Barcelona:
1. Kimi Raikkonen, Lotus, 1:22.030, 121 Laps
2. Fernando Alonso, Ferrari, 1:22.250, 115 Laps
3. Bruno Senna, Williams, 1:22.296, 53 Laps
4. Nico Hulkenberg, Force India, 1:22.312, 101 Laps
5. Kamui Kobayashi, Sauber, 1:22.386, 72 Laps
6. Lewis Hamilton, McLaren, 1:22.430, 115 Laps
7. Vitaly Petrov, Caterham, 1:22.795, 101 Laps
8. Michael Schumacher, Mercedes, 1:22.939, 100 Laps
9. Pastor Maldonado, Williams, 1:23.347, 48 Laps
10. Daniel Ricciardo, Toro Rosso, 1:23.393, 100 Laps
11. Sebastian Vettel, Red Bull, 1:23.608, 23 Laps
Unofficial aggregate test times from Barcelona:
1. Kimi Raikkonen, Lotus, 1:22.030, 164 Laps
2. Sergio Perez, Sauber, 1:22.094, 232 Laps
3. Jenson Button, McLaren, 1:22.103, 108 Laps
4. Daniel Ricciardo, Toro Rosso, 1:22.155, 231 Laps
5. Fernando Alonso, Ferrari, 1:22.250, 240 Laps
6. Bruno Senna, Williams, 1:22.296, 212 Laps
7. Nico Hulkenberg, Force India, 1:22.312, 137 Laps
8. Kamui Kobayashi, Sauber, 1:22.386, 149 Laps
9. Felipe Massa, Ferrari, 1:22.413, 227 Laps
10. Lewis Hamilton, McLaren, 1:22.430, 180 Laps
11. Paul di Resta, Force India, 1:22.446, 206 Laps
12. Romain Grosjean, Lotus, 1:22.614, 197 Laps
13. Heikki Kovalainen, Caterham, 1:22.630, 168 Laps
14. Mark Webber, Red Bull, 1:22.662, 172 Laps
15. Vitaly Petrov, Caterham, 1:22.795, 224 Laps
16. Nico Rosberg, Mercedes, 1:22.932, 257 Laps
17. Michael Schumacher, Mercedes, 1:22.939, 179 Laps
18. Jean-Eric Vergne, Toro Rosso, 1:23.126, 158 Laps
19. Pastor Maldonado, Williams, 1:23.347, 126 Laps
20. Sebastian Vettel, Red Bull, 1:23.361, 108 Laps
Poštovane kolege evo nas na samom početku sezone koja bi trebalo da bude zanimljiva i neizvesna po svim najavama pa me zanima kakve su vaše prognoze i razmišljanja i koji su vaši favoriti?
Favorit mi je naravno Ferrari,ali...Ne znam sta da kazem,cini mi se da nikad "predsezona" nije bila neizvjesnija.
Na vrhu tabele najbrzih vremena smjenjivalo se nekoliko timova:
-Vettel je imao par izlijetanja,a RB je zadnji dan testiranja odlucio da isproba nove komponente (sto govori da nisu bas samouvjereni u paket) koje se nisu bas pokazale naj,naj.
-Mc Laren je cijelo vrijeme zlatna sredina,ne privlace paznju na sebe,jedini nemaju grbavi nos bolida pa neki smatraju da ce patiti od "understeera".
-Ferrari je najcudniji od svih.Jednog dana imamo Massu koji je vise pored staze nego na njoj,Alonsa kom bjezi zadnji kraj kao lud,a onda sjutra-dan Alonso pravi najbrze krugove,zagrijava gume vec nakon 2 kilometra,brze prolazi kroz krivine od Kimija i obilazi ga na ciljnoj ravnini,da bi odmah nakon toga u Ferrariju izdali naredjenje za hitno konstruisanje potpuno nove sasije.
-Mercedes je kasnio sa predstavljanjem bolida pa su prvu seriju testova odradili sa proslogodisnjim bolidom.Novi bolid je predstavljen,nije donio nista revolucionarno osim prednjeg F duct-a koji kroz otvor na vrhu nosa sprovodi vazduh sve do zakrilaca.
I Schumi i Nico su zadovoljni bolidom,Schumiju je ponudjen novi ugovor,ali jos uvijek nije donio odluku i nece jos najmanje 2-3 trke dok ne vidi zadovoljava li bolid njegove ambicije.
-Lotus koji je medju prvima predstavio bolid,nekoliko dana je bio na vrhu tabele na kraju dana,ali i dalje predstavlja veliku nepoznanicu jer nije sigurno sa kojom kolicinom goriva su postavljena vremena.
Velike nade polazu u legendarnog Kimija Raikonena koji se odlicno snasao sa znatno drugacijim bolidom i gumama.
Licno smatram da se odlicno snasao iz razloga sto nije ni pokusao da shvati karakteristike guma,vec je samo sjeo i odradio svoj posao-vozio najbrze sto je mogao bez ikakvog taktiziranja i sl.
A to je jedna od osobina zbog kojih ga i volimo.
Nezaboravnu sezonu obecavaju cak 6. svjetskih sampiona na gridu,a na nama je samo da nadjemo kanal koji prenosi trke,zavalimo se u fotelju i uzivamo.
Forza Ferrari,forza Alfa Romeo,forza Italia
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Nelle, mislim da ove godine ni Baba Vanga pojačana sa svim renomiranim vidovnjacima ne može predvideti šta će se sve dešavati
Kolega Schumacher je uglavnom kvalitetno obradio ono što se izdešavalo na testiranjima, ali to uopšte nije dovoljno da bi se sada mogao izdvojiti neki izraziti favorit ili da se slože timovi po nekoj snazi i šansama.
Najbolje ispoštovati provereni princip: Pogledati prvu trku pa samo nazreti neke stvari, ali uz spoznaju da ćemo tek nakon par trka, odnosno kad se cirkus preseli u Evropu, moći da saberemo utiske i izaberemo favorite! Jako bih voleo da ne bude baš dominantnih timova i da neizvesnost potraje do samog kraja jer je to najbolje za ovaj sport opterećen pravilima i mnogim limitima...
Nemoguce je bilo sta prognozirati jer zbog kretenskih pravila ne moze da se dovoljno testiraju bolidi i niko ziv ne moze da prognozira bilo sta. I sami vozaci izjavljuju da su ko kokoske u magli i da je sve ok teoretski, ali dok se ne izadje na stazu nista se nece znati. Analogno tome, ekipa koja vec ima uhodan paket, a u tome je Red bull najbolji bi trebala da ima pocetnu prednost.
Licno ja mislim da ce Red bull da ostane tu gde je i do sada bio a da ce jedan ili dva tima od tih "losijih" da napravi pometnju ove godine medju ostalim "boljim" timovima...
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
I ja mislim da RedBull ima najveću prednost (najviše zbog A.Newiey) i mislim da će se ostali malo više približiti prvome.Pitanje je kako će se McLaren pokazati i koliko je pametno što nisu i oni napravili taj smešan nos.Dosta se pominje Lotus,ali lično (koliko god bi ja to voleo) nije realno u ovoj sezoni od Kimija očekivati mnogo.Ferari...nadam se da će se već konačni probuditi.I nadam se da će odnos snaga ove sezone biti ravnomerniji...