Evo sad pogledajte kompletan racun,10500 je bio veliki nosac motora i jos 1200 ugradna,taj racun nemogu da nadjem ali poslace mi ga kupac
Послато са LG-P760 уз помоћ Тапатока

Kakve branitelje lika i dela pominjes?milosabs napisao:Jos nesto cu reci iz mije struke a primenjivo je na sve delatnosti,ne pljuj kolege jer to govori o tebi i tvojoj strucnosti.O svojim kolegama cija osluka nije relevantna ukokiko budem bio pitan uvek cu reci da se ne slazem sa kolegom a to obrazloziti argumentima,nikada iz mojih usta se nece cuti on nema pojma.
Sada branitelji lika i dela nastavite dalje.Voleo bih da vise ljudi iskreno iznese probleme sa servisima i imenuje ih ali da to cini argumentovano.Mozda se nesto i popravi.
Послато са LG-P760 уз помоћ Тапатока
milosabs napisao:Neko ko je pratio temu zna sta sam uradio kod Dese.Zasto odsada i ubuduce Desa?
Lm,sve je odradjeno vrlo pedantno,vrlo lepo meni kao musteriji objasnjeno.Kosta ali znas sta dobijas.
Druga stvar svidja mi se sto zna da predupredi kvar.Meni je na inicijalnom pregledu rekao za te neke gumice ili sta vec,za sada se ne cuje vozi.Ja presao 1000 km i dosao na veli servis.Desa je rekao trebalo bi ali ako ne sada vec vrlo uskoro.
Po preuzimanju kola ja jednostavno nisam prepoznao auto ( mozda je to subjektivni osecaj ) ali auto je utegnutiji,lakse ide i lepse radi.Moja preporuka je za njega kao majstora oko odrzavanja AR.
Mozda je za neke filozof,mozda je za neke nadmen.
Za mene licno covek kao majstor ima poslovnu kulturu koja je retkost u Srbiji.Musteriji posvecuje dvoljno vremena gde po stavkama objasnjava sta i zasto je uradjeno i sta treba uraditi.
Druga jako bitan stvar za Desu veli servis nije samo kais i ti nekakvi roleri vec i provera i ciscenje EGR-a,cevi do njega.
Ako si trazio zamenu antifriza kod njega se podrazumeva ispiranje sistema a isto vazi i za servo sistem.
Dakle,temeljan i predan poslu.
Po prvi put mirne savesti mogu da ostavim auto nekom i da odem bez dileme da nece nesto biti uradjeno ili nedaj boze nezamenjeno a naplaceno.Ranije sam drezdao u servisu i gledao sta rade oko kola.Sve pohvale.

To je jedini ispravan pristup celoj stvari, a mislim i da Deša nebi imao nikakav problem da ti ugradi originalni deo koji ti sam kupiš u FAS-u i doneseš mu a on ti naplati rad.dusanGT napisao:Nije ispravna logika da servis ne odgovara za kvalitet delova koji ugrađuje. Servis mora da prihvati taj rizik poslovanja i da, ako se desi problem, nadoknadi štetu mušteriji, pa da onda rešava sopstveni problem sa dobavljačem delova.
U servisu u koji obično idem garanciju daju ako ugrade deo koji oni hoće, a ne daju ako ugrade deo koji ja hoću. Kratko, jasno i pošteno.