Ne znam šta da mislim, sa jedne strane smo mi, pedantni (čitaj mestimično do umereno bolesni), a sa druge velika većina otupelih i nezainteresovanih koji takođe plaćaju te iste majstore koji od njih u velikoj meri žive, pa je teško i njima samima da se postave.
Danas pitam Savu da li oni ugrađuju te jeftine delove, kaže naravno, nema niko para da daa 170 Eura za jedan prednji disk i tako redom, ali neke stvari moraju da se uzmu kako treba (kao ovaj nosač, mada videćemo i to), pa on mora da igra između nas koji želimo maksimum i onih koji žele minimum, kako bi zadržao i jedne i druge i da bi mu posao opstao.
Inače, jeste čudno da je svim majstorima vibriranje sedišta i poda, rezoniranje karoserije na određenim obrtajima normalno, valjda se nagledaju i naslušaju svega i svačega, što ipak nije opravdanje.
Danas čak čujem da ne bih dobio nikakvu reklamaciju od fabrike da mi nov auto ovako vibrira, prosto to je u granicama normale. Nisam siguran da li mogu da verujem u to.
Drug je kupio Fiat Linea-u 1.4 koja radi kao elektromotor, naravno na leru i dok se ne potera, a onda ide sasvim lepo i čuje se sasvim lepo.
Po meni, ideja da se na 1.8 ne stave balanseri je totalni promašaj, neko je za to trebalo da odgovara.
Žalosno je koliko vlasnici 1.8 propštaju u odnosu na 2.0.