FORMULA 1 (nastavak)
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Evo završi se i ova sezona, hvala bogu!
Nadam se da će sledeće godine biti izjednačenije i uzbudljivije do kraja. Ova je za zaborav svima izuzev onima koji su za Red Bull.
Uzgred, interesantna izjava, ukoliko je verodostojna. Bio sam uveren da je Schumi prvi idol i uzor!?
http://www.b92.net/sport/automoto/f1.ph ... _id=560905
Nadam se da će sledeće godine biti izjednačenije i uzbudljivije do kraja. Ova je za zaborav svima izuzev onima koji su za Red Bull.
Uzgred, interesantna izjava, ukoliko je verodostojna. Bio sam uveren da je Schumi prvi idol i uzor!?
http://www.b92.net/sport/automoto/f1.ph ... _id=560905
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
-
Ka
- Drug Član
Samo se nadam bez onog
sledeće godine
Inače sve čestitke za Red Bull ali sledeće godine FERRARI RULES AGAIN

Inače sve čestitke za Red Bull ali sledeće godine FERRARI RULES AGAIN

- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
E pa koliko sam danas na prenosu čuo ima mesto i za sledeću sezonu
Nadam se da će u Ferariju napraviti osetni napredak pa da sledaća sezona bude zanimljiva.Svaka čast Batonu koji je i danas pokazao da je dobar,a malo mi smešno bilo ona igra u Redbulu da Fetel propusti Vebera.Pre toga Fetelu na svakih pola minuta javljaju da spusti obrtaje prvo u drugoj (zbog problema sa transmisijom) pa onda u trećoj i četvrtoj brzini a kada ga Veber obišao više ni komunikacije sa boksom na tu temu nije bilo...pa eto malo je sumnjivo ali neka je i Veber barem jednom u 2011-toj bio prvi.

Nadam se da će u Ferariju napraviti osetni napredak pa da sledaća sezona bude zanimljiva.Svaka čast Batonu koji je i danas pokazao da je dobar,a malo mi smešno bilo ona igra u Redbulu da Fetel propusti Vebera.Pre toga Fetelu na svakih pola minuta javljaju da spusti obrtaje prvo u drugoj (zbog problema sa transmisijom) pa onda u trećoj i četvrtoj brzini a kada ga Veber obišao više ni komunikacije sa boksom na tu temu nije bilo...pa eto malo je sumnjivo ali neka je i Veber barem jednom u 2011-toj bio prvi.
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Ferrari je zaprijetio izstupanjem iz F1,ako se ne promjene pravila,a po meni imaju i pravo.Jer je ovako presmijesno.Niko ne gleda F1.

GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
Bice zanimljivo gledati njega i dedu u duelu posto su tu negde sa bolidom...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Sledeca sezona ce biti vrh po svemu sudeci.
Bice cak 5 sampiona na stazi,a jedan od njih ima jednak broj titula kao svi ostali
Radujem se Kimiju na stazi,ali bojim se da prve sezone nece moci da ucini bukvalno nista,iako je poznat kao vozac koji se brzo adaptira uslovima voznje.
Do tada,da se prisjetimo:
... re=related
... re=related
Bice cak 5 sampiona na stazi,a jedan od njih ima jednak broj titula kao svi ostali

Radujem se Kimiju na stazi,ali bojim se da prve sezone nece moci da ucini bukvalno nista,iako je poznat kao vozac koji se brzo adaptira uslovima voznje.
Do tada,da se prisjetimo:
... re=related
... re=related
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- interceptor
Mene posebno raduje jer je bio moj omiljeni vozač sa specifičnim stilom vožnje,naravno ne očekujem čudo pogotovo što je Reno takav kakav je ali eto razlog više da nastavim da pratim F1.Evo još zanimljivih trenutaka:
[youtube]VDDSyBV95Bs[/youtube]
Inače jel zna neko šta bi sa Kubicom i dali se vraća?
[youtube]VDDSyBV95Bs[/youtube]
Inače jel zna neko šta bi sa Kubicom i dali se vraća?
- interceptor
Neznam koga ne računaš za šampiona ali ipak bi trebalo da ih bude 6.SCHUMACHER napisao:Sledeca sezona ce biti vrh po svemu sudeci.
Bice cak 5 sampiona na stazi,a jedan od njih ima jednak broj titula kao svi ostali![]()
- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
Baš tako kolega, naš Schumi se zabrojao
Schumacher, Alonso, Vettel, Hamilton, Button i sada još i Kimi u kategoriji šampiona!! Ako bi se malo izjednačile performanse moglo bi još tu biti oštre konkurencije i vozača zrelih za visoke plasmane (Massu ne bih računao
), ali najgore će biti ako se jaz još više produbi, kako između Red Bulla i prvih pratilaca (večitih rivala), tako i ovih pobrojanih i ostatka karavana!
Bilo kako bilo, ipak se nadam da neće biti baš ovako kao ove godine. Samo, moraće pakleno da se radi na novim bolidima i pristizanju Newija i društva.
BTW, potvrđeno je da se Kubica ne vraća naredne sezone, barem ne na početak iste, mada je neozbiljno očekivati da bane onako negde na pola šampionata, istisne nekoga i počne da vozi kao pre udesa. Čudo je ako se ikada više vrati u onu formu, a bogami i samim tim što će uopšte biti sposoban da vozi nakon svega. Ali vredan je to i posvećen čovek, tako da bi možda za 2-3 sezone mogao ponovo da zablista. Želim mu puno sreće...

Schumacher, Alonso, Vettel, Hamilton, Button i sada još i Kimi u kategoriji šampiona!! Ako bi se malo izjednačile performanse moglo bi još tu biti oštre konkurencije i vozača zrelih za visoke plasmane (Massu ne bih računao

Bilo kako bilo, ipak se nadam da neće biti baš ovako kao ove godine. Samo, moraće pakleno da se radi na novim bolidima i pristizanju Newija i društva.
BTW, potvrđeno je da se Kubica ne vraća naredne sezone, barem ne na početak iste, mada je neozbiljno očekivati da bane onako negde na pola šampionata, istisne nekoga i počne da vozi kao pre udesa. Čudo je ako se ikada više vrati u onu formu, a bogami i samim tim što će uopšte biti sposoban da vozi nakon svega. Ali vredan je to i posvećen čovek, tako da bi možda za 2-3 sezone mogao ponovo da zablista. Želim mu puno sreće...
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Ja sam pesimista sto se tice Formule 1. Daj Boze da ne budem u pravu, makar jos koju godinu godinu. Ruzni bolidi, glupa pravila, sve manji motori, glupe i sterilne nove staze, vestacko nabijanje uzbudjenja, ogroman tehnoloski jaz i izmedju velikih i malih...kao i svaka pojava koja predje svoj vrhunac i pocne da pada, tako i F1 lici na nesto degenerisano i bolesno. Ne vidim nista dobro na vidiku da ce se tu desiti. Da uvedu elektro motore, pa da u miru i tisini gledamo i mirisemo cvece. Kako ova civilizacija ide u k...c, tako ide i automobilska industrija i auto moto sport idu nizbrdo.
Inace, drago mi je da se Kimi vraca.
Acqua-Olio-Benzina
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Ja verujem da bi najvecu zanimljivost na stazi donela mogucnost koriscenja DRS sistema bilo gde na stazi i bilo kojem trenutku... Pa ko ima muda moze da koristi isti i kroz krivinu da bi obisao nekoga...
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Re: FORMULA 1 (nastavak)
I meni je drago sto se vraca Kimi... Generalno, voleo bih kada bi se F1 vratila onome sto je nekad bila i sto je trebalo i da ostane... Ovo sada zaista ne vidim da vodi icemu dobrom... A kad pogledas - 6 sampiona na stazi EJ!!! Pa to nije (rekao bih) nikada bilo, a opet prosto nema sanse da ce nam to doneti neko dodatno uzbudjenje u odnosu na ovu maratonsku sezonu gde vise ne mozes nista da pohvatas te DRS, te KERS, te gume koje izgube prijanjanje pre nego sto napuste boks itd...
Moram da priznam da su mi neke druge serije postale interesantnije od F1 - Endurance, GT, WRC...

If everything seems under control, you're just not going fast enough.
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd

starac vujadin napisao:Ja sam pesimista sto se tice Formule 1. Daj Boze da ne budem u pravu, makar jos koju godinu godinu. Ruzni bolidi, glupa pravila, sve manji motori, glupe i sterilne nove staze, vestacko nabijanje uzbudjenja, ogroman tehnoloski jaz i izmedju velikih i malih...kao i svaka pojava koja predje svoj vrhunac i pocne da pada, tako i F1 lici na nesto degenerisano i bolesno. Ne vidim nista dobro na vidiku da ce se tu desiti. Da uvedu elektro motore, pa da u miru i tisini gledamo i mirisemo cvece. Kako ova civilizacija ide u k...c, tako ide i automobilska industrija i auto moto sport idu nizbrdo.
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Salim se naravno (donekle).Mislim da bi to ugrozilo bezbjednost na stazi i oko staze jer bolid znatno gubi grip kad je otvoren DRS,a oni se ne bi libili da ga aktiviraju i usred neke brze krivine,i onda bi tu bilo svega.
Zaboravio sam Buttonainterceptor napisao:Neznam koga ne računaš za šampiona ali ipak bi trebalo da ih bude 6.SCHUMACHER napisao:Sledeca sezona ce biti vrh po svemu sudeci.
Bice cak 5 sampiona na stazi,a jedan od njih ima jednak broj titula kao svi ostali![]()

To je i meni padalo na pamet,ali budale su to,oni bi na dugme za DRS zaglavili cackalicu pa da im stalno bude otvorenYUgisa napisao:Ja verujem da bi najvecu zanimljivost na stazi donela mogucnost koriscenja DRS sistema bilo gde na stazi i bilo kojem trenutku... Pa ko ima muda moze da koristi isti i kroz krivinu da bi obisao nekoga...

Salim se naravno (donekle).Mislim da bi to ugrozilo bezbjednost na stazi i oko staze jer bolid znatno gubi grip kad je otvoren DRS,a oni se ne bi libili da ga aktiviraju i usred neke brze krivine,i onda bi tu bilo svega.
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Pa u tome je i stos, da svaki vozac treba da zna kada moze da aktivira isti...
Ne mogu reci da bih recimo ja vozio kao danasnji vozaci F1 ali naspram ovog:
Voze kao curice...
Ne mogu reci da bih recimo ja vozio kao danasnji vozaci F1 ali naspram ovog:
Voze kao curice...
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
-
Ka
- Drug Član
Voleo bih da se Ferrari vrati kao šampion ponovo ali me još više plaši da ne budu u još većoj banani nego ove godine 

- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
Da, neki bi verovatno išli do kraja, pa kud pukne, a neki bi više kalkulisaliSCHUMACHER napisao:To je i meni padalo na pamet,ali budale su to,oni bi na dugme za DRS zaglavili cackalicu pa da im stalno bude otvoren![]()

Bilo bi sigurno dosta loma...
- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
Kad smo već kod budućnosti, matori Bernie kaže da je Evropa prošlost (sem za turizam!) i da namerava za godinu-dve da ostavi samo 5 trka na našem kontinentu, otpašće verovatno Mađarska i Španija, a ulaze Rusi, Meksikanci, Južnoafrikanci,... 
Doduše ostaju legendarne piste i ove što su za zamenu definitivno nisu za plakanje za njima, ali da ne bude Tilke opet svuda dežurni majstor...

Doduše ostaju legendarne piste i ove što su za zamenu definitivno nisu za plakanje za njima, ali da ne bude Tilke opet svuda dežurni majstor...
- interceptor
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
- interceptor
-
Ka
- Drug Član
Lepo kažem ja da će se Kimi vratiti....jedva čekam!Pravi pozitivac:On je u F1 kao Rodman u NBA 

- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
Evo tipično u njegovom ležernom stilu izjavljuje kako nešto nije puno pratio F1 u poslednje vreme i da očekuje kako je tehnologija napredovala, između ostalog i da se napredak verovatno vidi kod guma!!!??????, ali da se ljubitelji ne brinu i da se on još uvek seća kako se vozi F1!?
Koji lik
Koji lik

-
ZE
- Drug Član
KIMIIIIIIII
...samo da mu bolid bude koliko-toliko konkurentan..ufff...aj kent vejt