Video sam vas nocas na parkingu, stajala jedna prelepa 155. Samo sam okrenuo da vidim da li ste to vi, bio sam preumoran da stajem, mada sam mogao makar da svirnem, krajnje nekulturno sa moje strane, izvinjavam se
Ne, ja sam kao i uvek bio sa drugarima Alfistima medju kojima je nocas bilo i onih koji su dosli iz Arandjelovca i Smedereva da bi se druzili, a ti si po ko zna koji put dosao, prosao, nisi video, video si... covek sa 155-icom koju si video je radio do 12 i dosao da se vidi sa nama, a ti se batali te price faca, ne faca, ovde toga nema... ti si bio umoran... ako mislis da svratis, dobrodosao si kao i ja i bilo ko drugi... problem je sto mi nikad nismo ni na parkingu, ni na Pingvinu, a obicno nas bude 10-ak... Kako li je to moguce? Ako ti se dolazi svrati, ne ujedamo, ako ne, nemoj, molim te samo se uzdrzi od komentara kakve si imao.
Jel proradio pingvin ili je idalje potopljen? Ja nisam mogao da dodjem iz objektivnih razloga (preselio sam se kod veren'ce u Staru Pazovu na par dana)...
E danas cu da dodjem sto % makar sedeo sam na Pingvinu. Hoce jos neko biti tu? Ko se pojavi moci ce da vidi moju novu makinu, doduse na 2 tocka i sa 1 konjskom snagom...
Sutra dovodim goste iznenadjenja...ortaka sa faxa i njegovog ortaka koji zeli da uzme iskljucivo alfu 166, trenutno vozi opel omegu iz 2000 godine i nikada pre nije vozio alfu (ako sam ga dobro skapirao). Nadam se da ce biti "pun" sastav na Pingvinu, pa da coveka jos dodatno zarazimo.