Smesniji virtual SC nisam video u zivotu, cekas skoro 2 kruga i onda uvedes na 20 sekundi i to bas kad je Hamilton bio pred boksom... Slucajnost
Inace nije bila losa trka
Povecavao je vreme oko 4-5 desetih po krugu, u momentu VSC-a je vec imao, doduse knap, vremena da udje u pit ali sigurno bi vozio jos neki krug i povecao dodatno vreme da nije bilo VSC tako da sa te strane mislim da ne bi bilo problema plus sto je Botas izgubio tempo
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Ma Botas nista ne bi uradio vise bi ga Max stisnuo ali posto mu je guma pukla to je otpisano. Zato Kimi 47 krugova na mediumu i nazalost samo dva kruga ranije ode u pit i onda SC, teoretski jè mogao na podium ali u svakom slucaju obje Alfe u poenima
Niko ovaj tretman nije zasluzio.Ponajmanje Fetel.
Ranije ga nisam nesto simpatisao,al kako sam ferarijevac postao mi je zanimljiv.Al,ovu god,ferari je usrao motku.Kontam da prelazi u drugi tim pa mu ne update bolida,jer se vec spremaju za 2021.
.
Ma tesko , pa nije to igra, milioni su u pitanju, naravno da zele sto vise poena da uzmu.. On je los i spor jos vise ove godine, jer nema motivaciju. Jedno ruglo i sramota za Ferrari je Fetel i bolid sa brojem 5.
'' Izabran sam zbog suptilnog magnetizma moje licnosti ''
Jeste sramota da ovoliko bude los dok mu timski dosta bolje vozi, da je do bolida obojica bi bili tu negde a ovako ipak je i do vozaca. Nisam ga nikad smatrao nekim vozacem ali da bas ovoliko bude los nisam ni to ocekivao
Covek nema razloga da se trudi, bolid je tesko njesra i jos su ga pederski izbacili iz tima bez nagovestaja. Prosle godine su on i Lekler bili negde na istom nivou i nije realno da sada bude ovolika razlika
Meni je vise pederski sto se ne trudi, odi bar dostojanstveno iz ekipe a ne kao buljas koga ce tako pamtiti. A i sto da ga drze vise u timu i placaju ogromne cifre kad imaju boljeg vozaca za manje para i plus ce da dovedu jos nekog jeftinijeg drugog vozaca i vrv se maksimalno posvetiti leclercu kao jednom od najperspektivnijih vozaca.
Pa to sto se vidi na snimku ne znaci da je samo to bilo, mozda je bilo jos kola a ova su im neka promo vrv pa su zato isti, rekao bih megani a nemoj da mislis da nekoliko automobila sa serijskim gumama po idealnoj putanji ne mogu dati rezultate po pitanju poboljsanja gripa, bitna ie duzina vozenja a ne broj vozila.
Sto se kvalifikacija tice zanimljiv raspored, drago mi sto autsajder uze pol i sto napusi maxa koji se izivljavao sve vreme kvalija, naravno sanse da Strol sutra nesto uradi su ravne nuli ali nema veze.
Mercedes bruka cak ni Ham kao neko kome leze takvi uslovi nista nije mogao. Alfa odlicna tj vozaci se dobro snasli i iskoristili priliku da udju u top ten a sutra slaba vajda vrv mada ako opet bude kise sve je moguce, bice zanimljivo
Ok trka bila, Pereza ukenjalo drugo mesto, ferari konacno da ima dobru strategiju, mada su morali standardno da useru pit stop koji ih je mozda i kostao druge pozicije