Milica daje sve od sebe da predstavi Alfizam na najbolji mogući način,mada me poneki ljudi pitaju ko je to Milica?Da li ti je to ćerka?Kad kažem auto......gledaju me pa ih sramota da kažu:Ovaj nije baždaren!!
Ćerka je sad malo porasla pa pita:Tata ko je to Milica?Ja kažem to ti je starija sestra a ona otrči kod žene
pa je pita otkud joj sestra
Neka neka.....da smo živi i zdravi
Izvadis zadnje sediste i ugradis dusek i eto prostora.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Ne mogu uopste da sednu Nije auto za to, ali stvarno.
Ako je bas jako potrebno moze na kraci put.
Sve zavisi koliko si visok... ja sam 193 pa mi je sediste zakucano nazad i ima oko 5cm mesta za noge
Mada likovi koji su mi doterali auto kada sam ga uzeo su dosli sa 2 devojke na zadnjem sedistu... i to put od 100km ali su svi bili nizeg rasta.
Doduse ja ni ne vozim nikog zbog cesanja zadnjih guma odkad sam stavio distancere.
U GTV pozadi moze da se sedi, ako su prednja sedista povucena do kraja ka nazad, samo sa nogama uglavljenim izmedju prednjih sedista. Za bilo koju drugu varijantu je potrebno imati dete do ~ 5 godina ili gimnasticarke.
Ja u mojoj jednom vozio dve gimnasticarke - jedna napred druga iza prve ali ne preporucujem duze voznje ako gimnasticarke nisu raspolozene "da se menjaju"
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
@ nigy u breeeeeee znači,GTV je trosed iza mene nema šanse neko da stane jer bi verovatno sedište vozača bilo povučeno skroooz pozadi... hvala na slikama