Zakaci manometar na crevo sto napaja rail za dizne pa proveri pritisak benzina.Treba da je izmedju 2,8 i 3,2 [At].Mozda glavi malo i .protokomer..Mozda vuce vrlo malo negde i falsh vazduh pa te zeza povremeno.Mene je zezalo to jedno vreme.Vukao falsh na spoju creva usisa i plinske klapne na .protokomeru..Kad si menjao filter benzina?
Za reset ECUa nema procedure,ucenja posle toga itd..Ovo je stari tip,skines kleme na 10-15 minuta,vratis i probas.
Jaoo sto lep volan!Hocu i ja jedan .Posto je bio?
A felne neprijavljujes ?
@Flavio, ala bi cucnuo taj volan kod tebe, ko guza na nosu
@sasa_gsi pa valjda posle 1000km sledi dotezanje glave i provera ventila ma da sta znam, odradi pre ako treba, nemoj da se zezas. Sto kaze @Flavio moguce da vuce negde fals vazduh ili da zahebava protokomer...
Vrlo moguce da se glava po defaultu NE steze,vec se samo vozi mekse prvih 200-300km .
Ne znam tacno,treba proveriti ipak.Razumeo sam da Sasa hoce da je dotegne zbog curkanja ulja.
[size=]p.s.
@Dusan,neznam onu zelenu 155 sto si pitao tamo .[/size]
Ja znam da se kod svih automobila sa kojima sam do sada imao susreta posle generalne ili skidanja glave prvih 1000km auto ne gazi tj vozi se sto lakse i opustenije dok se ne razradi a onda se ispusti ulje, moze da se ispere motor sa onim sredstvom, od opiljaka i sl, sipa se novo ulje po mogucstvu najhvalitetnije koje mozes da nadjes za taj auto, zamenis i filter, dotegnes glavu tj proveris kilo kljucem, ja mislim da ide na istu meru kao tokom sklapanja, proverisi i ako treba prestelujes ventile jer on nema hidropodizace i teraj... @Flavio, hvala u svakom slucaju
Hvala reli na savetu, samo kad bi dobio neki tel Brengalije da se raspitam bilo bi odlicno. Znam da netreba da ganjam auto tih 140kmh je bilo tek 10-tak kilometara po autoputu pri preticanju ostalo je bilo u granicama normale 100-120.
Sto se tice trokiranja i paljenja to se nikada nedesava kada palim auto ujutru odnosno kad je hladan, preko dana zeza ponekad mada ne uvek. Znam da treba da sredim dizne (brizgaljke) i bice reseno za 10 tak dana, imam drugih obaveza a i malo sam se umorio od popravke auta, vazno je da se vozim.
DusanSD Kod skoro svih novih vozila se do neke snage doteze moment kljucem a onda 2-3puta se redom dotezu srafovi po 90'
Retko koja glava se naknadno doteze.