FORMULA 1

Offtopic, kafenisanje, itd...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Jul 06, 2008 4:58 pm

ferrari ima katastrofalne takticare i pit crew... kostali su raikonena trke, ko zna sta bi bilo da je imao normalne gume... ali ni ovako nije lose...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Jul 06, 2008 8:04 pm

toliko o tome ko je kakav vozac, jel neko brojao koliko puta se onaj pajser masa okrenuo?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Jul 06, 2008 8:15 pm

masa se vrteo kao balerina, ali masa je razbio svoj bolid u petak i ovaj koji je vozio je sklepan na brzinu samo da startuje, a i coveku jednostavno ne leze promenjivi vremenski uslovi, posto je je postizao izvrsne rezultate i po teskoj kisi, ali samo ako je tako celu trku...
Nigy
Garaža: .
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 4:33 am

Ned Jul 06, 2008 8:20 pm

Posle pretposlednje trke cujem se sa ortakom sa kojim sam cesto gledao F1, inace vernog navijaca McLarena.
Rece mi 'Prestacu da gledam F1 ako Masa uzme titulu!'
Na to se nasmejah i rekoh 'I ja cu!' :x
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Jul 06, 2008 11:17 pm

luci napisao:ferrari ima katastrofalne takticare i pit crew... kostali su raikonena trke, ko zna sta bi bilo da je imao normalne gume... ali ni ovako nije lose...
zar ferari nije poznat po tome da ima extremno dobre takticare i pit crew? :?
Korisnikov avatar
neshaoct
Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 2:08 am

Ned Jul 06, 2008 11:24 pm

...nekad je to bila istina...a, onda su mnogi otisli/ili su im se zahvalili iz Ferrarija...
Npr. glavni ''takticar'' Ferrarija u godinama dominacije sa Schumacherom, sada taj posao radi za Hondu...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Jul 06, 2008 11:34 pm

:podrzava sto se danas moglo videti iz prilozenog :lool:

Inace, tacno smo na pola sezone sa 4 kandidata za titulu, ne secam se kad je ovako bilo
Korisnikov avatar
brera
Garaža: Alfa Romeo Sprint '86
Lancia Delta HPE 2.0 T '98
Saab 93 '2003
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 7:43 pm

Pon Jul 07, 2008 6:55 am

luci napisao:masa se vrteo kao balerina, ali masa je razbio svoj bolid u petak i ovaj koji je vozio je sklepan na brzinu samo da startuje, a i coveku jednostavno ne leze promenjivi vremenski uslovi, posto je je postizao izvrsne rezultate i po teskoj kisi, ali samo ako je tako celu trku...
Na kojoj je to trci postigao izvrsne uslove po kisi ? Covek ne zna po kisi-vlaznom, sto je dokazao vise puta. Nije kompletan vozac i stvarno ako on uzme titulu i ja cu prestati da gledam F1. Navijac sa Ferraija i Masse ali me je razocarao po ko zna koji put po kisi :mad:
Zavrsiti sa dva kruga zaostatka izvrteti se vise od 5x (dalje nisam brojao) i ko zna koliko izletanja, uznemiravanju zeceva van staze je sramota za vodeceg vozaca u sampionatu.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 07, 2008 7:54 am

Ne bi bio ni prvi ni poslednji nekompletan voza
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 07, 2008 8:15 am

Timothy Leary napisao::podrzava sto se danas moglo videti iz prilozenog :lool:

Inace, tacno smo na pola sezone sa 4 kandidata za titulu, ne secam se kad je ovako bilo
ni
Korisnikov avatar
vojaalfa
Drug Član
Drug Član
Garaža: 156 1.8TS SW
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 3:42 pm

Pon Jul 07, 2008 9:09 am

Neki vozaci se jednostavno ponasaju kao matori konji: nit mozes da mu menjas navike niti mozes da ga naucis necem novom a to mislim da je slucaj sa nasim Masom a i jos nekim vozacima formule 1.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Pon Jul 07, 2008 11:50 am

Ferrari je u vrlo nezgodnoj situaciji - glupi Masa je zahvaljujuci laganim pobedama i dalje u trci za titulu i sada mu se ne moze narediti da radi za Kimija i tako ce rasipati bodove i omoguciti Hamiltonu i mozda Kubici da se bori s njima do kraja. Neverovatno koliko rasipaju bodove na gluposti, a bolid je bolji za klasu od ostalih.
Acqua-Olio-Benzina
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 07, 2008 12:33 pm

Hmm, postoji li takva stvar kao shto je .lagana pobeda. u F1? :)

Dobro bre, polako, tek smo na polovini sezone i Ferrari je daleko od neke .kritichne. situacije. Lagano ce da osvoje i prvenstvo a i Shampion za ovu godinu ce sigurno .doci. iz Scuderie, mada jeste pitanje koji ce od ove dvojice. Koliko god Massa ponekad zabrljavi, ni onom .hladnom. ne ide bash kao po loju, ne koliko svojom krivicom koliko spletom nekih nesrecnih okolnosti tipa mehanichki problemi, losh timing za pit-stop, ili losha timska taktika... Ali, stvari ce lagano doci na svoje mesto, jer jednostavno radi se o najboljem bolidu i najboljem paru vozacha, tako da...

A shto se sledece sezone tiche, e pa o tome se vec mozhe ragovarati... Pre dve sezone se BMW jasno distancirao od Renault-a, Honde i sl. i prikljuchio .velikom dvojcu., tako da sad imamo veliki trojac. Ove godine je ochigledno da su nadmocniji kao tim od Mercedesa, a bilo bi veoma chupavo i shto se prvog mesta tiche da Heidfeld vozi na proshlogodishnjem nivou. Nadam se da mu je ovo juche bilo budjenje iz zimskog sna, jer je potroshio jako puno kredita kod Theissen-a.

Ali dobro, idu oni korak po korak, tako da sledece godine, ko zna...? Sve shto im treba do potpuno ravnopravne borbe za prvo mesto je jedan jachi vozach...

A Alonso ionako samo tavori u Renault-u... ;)
gt junior
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 7:52 pm

BMW

Pon Jul 07, 2008 1:00 pm

Iako nisam bas srecan,ali slazem se da je BMW u konstantnom usponu i ma koliko da meni kao fanu Scuderie to nije po volji,sa druge strane to je dobro za F1 uopste a i bogami da ovi .veliki. dobiju malo po nosu pa da se uozbilje i ne prave gluposti.Btw ja sam po izlasku Kimija iz boxa u prvih kilometar video da ne moze da stigne Cigu a ovima u Ferariju je trebala vecnost da mu kazu da promeni gume.Ja volim Massu zato sto je najduze u Ferariju ali jos uvek mu fali dosta da bi bio uvek najbolji.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 07, 2008 8:25 pm

Da vratimo malo kralja kise Shumija da pokaze boraniji kako se vozi? on se sigurno nebi okrenuo 9x i brukao SF!
Korisnikov avatar
speedfreak968
Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti
Pridružio se: Uto Nov 25, 2008 10:52 am

Uto Jul 08, 2008 4:35 pm

Vucko_Alfista napisao:i posle svog nerviranja malo me je oraspolozila jedna reklama... ;)
prijatno iznenadjenje... odlichna reklama... kao da smo mi pisali tekst...
Slika
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jul 08, 2008 4:51 pm

Zbog onakve taktike Ferarija u vezi guma , mislim da bi trebalo da lete neke glave iz boxa Ferarija.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Jul 09, 2008 5:30 pm

jevrem napisao:Zbog onakve taktike Ferarija u vezi guma , mislim da bi trebalo da lete neke glave iz boxa Ferarija.
Iz tvojih usta u Bozije usi
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Jul 20, 2008 11:46 am

Ovo danas nece izaci na dobro, Kimiju jednostavno nelezi ova staza. Nikad nije ostvario zavidan rezultat na ovoj pisti!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 21, 2008 4:05 pm

malo ih je otresao, nije boleleo :lool:
Korisnikov avatar
Vuk 166
Garaža: A6 C7 3.0 TDI '13
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Ex 166 3.0 Sportronic '98
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:20 pm

Ned Avg 03, 2008 6:54 pm

Pa znaci nisam mogo da verujem!!! :shock: Pred nekoliko kruga pred kraj da masi prolupa motor!?! :mad: Ali bar je kimi ublazio malo toliko gubljenje bodova.... :roll: Nadam se da ce sledeca trka biti uspesnija.... =]
ZE
ZEPP 46
Drug Član
Drug Član

Ned Avg 03, 2008 7:05 pm

ja jesam Ferrarijevac,ali mi uop
Korisnikov avatar
Vuk 166
Garaža: A6 C7 3.0 TDI '13
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Ex 166 3.0 Sportronic '98
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:20 pm

Ned Avg 03, 2008 7:19 pm

Ja navijam generalno za ferrari ceo tim i kimija i masu i zato da bilo ko od njih dvojice ispadne ili tako nesto kao danas odmah se iznerviram!..... :lool:
Nigy
Garaža: .
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 4:33 am

Ned Avg 03, 2008 9:07 pm

Nisam pratio vremena na netu, ali mi se cini da je ceo 3. stint Masa vozio sporije. :roll:
A tek kako je Kimi skinuo obrtaje kada je video sta se desilo Masi - mislim da nije prelazio 15k... :(
jbg
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Avg 04, 2008 4:16 pm

[quote="ZEPELINBG"]ja jesam Ferrarijevac,ali mi uop

Povratak na “Cafeteria da Romeo”