FORMULA 1
-
Go
- Drug Član
masa se vrteo kao balerina, ali masa je razbio svoj bolid u petak i ovaj koji je vozio je sklepan na brzinu samo da startuje, a i coveku jednostavno ne leze promenjivi vremenski uslovi, posto je je postizao izvrsne rezultate i po teskoj kisi, ali samo ako je tako celu trku...
- brera
- Garaža: Alfa Romeo Sprint '86
Lancia Delta HPE 2.0 T '98
Saab 93 '2003 - Lokacija: Perm
Zavrsiti sa dva kruga zaostatka izvrteti se vise od 5x (dalje nisam brojao) i ko zna koliko izletanja, uznemiravanju zeceva van staze je sramota za vodeceg vozaca u sampionatu.
Na kojoj je to trci postigao izvrsne uslove po kisi ? Covek ne zna po kisi-vlaznom, sto je dokazao vise puta. Nije kompletan vozac i stvarno ako on uzme titulu i ja cu prestati da gledam F1. Navijac sa Ferraija i Masse ali me je razocarao po ko zna koji put po kisiluci napisao:masa se vrteo kao balerina, ali masa je razbio svoj bolid u petak i ovaj koji je vozio je sklepan na brzinu samo da startuje, a i coveku jednostavno ne leze promenjivi vremenski uslovi, posto je je postizao izvrsne rezultate i po teskoj kisi, ali samo ako je tako celu trku...

Zavrsiti sa dva kruga zaostatka izvrteti se vise od 5x (dalje nisam brojao) i ko zna koliko izletanja, uznemiravanju zeceva van staze je sramota za vodeceg vozaca u sampionatu.
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Ferrari je u vrlo nezgodnoj situaciji - glupi Masa je zahvaljujuci laganim pobedama i dalje u trci za titulu i sada mu se ne moze narediti da radi za Kimija i tako ce rasipati bodove i omoguciti Hamiltonu i mozda Kubici da se bori s njima do kraja. Neverovatno koliko rasipaju bodove na gluposti, a bolid je bolji za klasu od ostalih.
Acqua-Olio-Benzina
-
Go
- Drug Član
Hmm, postoji li takva stvar kao shto je .lagana pobeda. u F1? 
Dobro bre, polako, tek smo na polovini sezone i Ferrari je daleko od neke .kritichne. situacije. Lagano ce da osvoje i prvenstvo a i Shampion za ovu godinu ce sigurno .doci. iz Scuderie, mada jeste pitanje koji ce od ove dvojice. Koliko god Massa ponekad zabrljavi, ni onom .hladnom. ne ide bash kao po loju, ne koliko svojom krivicom koliko spletom nekih nesrecnih okolnosti tipa mehanichki problemi, losh timing za pit-stop, ili losha timska taktika... Ali, stvari ce lagano doci na svoje mesto, jer jednostavno radi se o najboljem bolidu i najboljem paru vozacha, tako da...
A shto se sledece sezone tiche, e pa o tome se vec mozhe ragovarati... Pre dve sezone se BMW jasno distancirao od Renault-a, Honde i sl. i prikljuchio .velikom dvojcu., tako da sad imamo veliki trojac. Ove godine je ochigledno da su nadmocniji kao tim od Mercedesa, a bilo bi veoma chupavo i shto se prvog mesta tiche da Heidfeld vozi na proshlogodishnjem nivou. Nadam se da mu je ovo juche bilo budjenje iz zimskog sna, jer je potroshio jako puno kredita kod Theissen-a.
Ali dobro, idu oni korak po korak, tako da sledece godine, ko zna...? Sve shto im treba do potpuno ravnopravne borbe za prvo mesto je jedan jachi vozach...
A Alonso ionako samo tavori u Renault-u...

Dobro bre, polako, tek smo na polovini sezone i Ferrari je daleko od neke .kritichne. situacije. Lagano ce da osvoje i prvenstvo a i Shampion za ovu godinu ce sigurno .doci. iz Scuderie, mada jeste pitanje koji ce od ove dvojice. Koliko god Massa ponekad zabrljavi, ni onom .hladnom. ne ide bash kao po loju, ne koliko svojom krivicom koliko spletom nekih nesrecnih okolnosti tipa mehanichki problemi, losh timing za pit-stop, ili losha timska taktika... Ali, stvari ce lagano doci na svoje mesto, jer jednostavno radi se o najboljem bolidu i najboljem paru vozacha, tako da...
A shto se sledece sezone tiche, e pa o tome se vec mozhe ragovarati... Pre dve sezone se BMW jasno distancirao od Renault-a, Honde i sl. i prikljuchio .velikom dvojcu., tako da sad imamo veliki trojac. Ove godine je ochigledno da su nadmocniji kao tim od Mercedesa, a bilo bi veoma chupavo i shto se prvog mesta tiche da Heidfeld vozi na proshlogodishnjem nivou. Nadam se da mu je ovo juche bilo budjenje iz zimskog sna, jer je potroshio jako puno kredita kod Theissen-a.
Ali dobro, idu oni korak po korak, tako da sledece godine, ko zna...? Sve shto im treba do potpuno ravnopravne borbe za prvo mesto je jedan jachi vozach...
A Alonso ionako samo tavori u Renault-u...

Iako nisam bas srecan,ali slazem se da je BMW u konstantnom usponu i ma koliko da meni kao fanu Scuderie to nije po volji,sa druge strane to je dobro za F1 uopste a i bogami da ovi .veliki. dobiju malo po nosu pa da se uozbilje i ne prave gluposti.Btw ja sam po izlasku Kimija iz boxa u prvih kilometar video da ne moze da stigne Cigu a ovima u Ferariju je trebala vecnost da mu kazu da promeni gume.Ja volim Massu zato sto je najduze u Ferariju ali jos uvek mu fali dosta da bi bio uvek najbolji.
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
prijatno iznenadjenje... odlichna reklama... kao da smo mi pisali tekst...Vucko_Alfista napisao:i posle svog nerviranja malo me je oraspolozila jedna reklama...

If everything seems under control, you're just not going fast enough.
- Vuk 166
- Garaža: A6 C7 3.0 TDI '13
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Ex 166 3.0 Sportronic '98 - Lokacija: NI
Pred nekoliko kruga pred kraj da masi prolupa motor!?!
Ali bar je kimi ublazio malo toliko gubljenje bodova....
Nadam se da ce sledeca trka biti uspesnija.... =]