Ma kakvi nemci,japanci korejci nema nista lepse od Alfe. Ubedjuju me da kupim neki nas krs skupe su kao alfe za odrzavanje. Jednom sam seo u AR 33 i odma sam reko ovo su kola kakav golf tesko sranje
@ miodrag75
Prvo, upisi lokaciju u profilu da te lakse lociramo!
A drugo i bitno, ne slusaj savete onih koji nemaju pojma (oni koji nikad nisu vozili i odrzavali Alfu).
Prijatelj je radio u servis koji je popravljao alfe a taj majstor je bas bio skup a iz njegove price kao delovi su mnogo skupi on je imao nesto kratko alfu pa je okacio na betonsku ogradu u njegovu alfu sam prvi put seo i odusevio sam se probao sam golfa,audia,opela al takav osecaj kao da je pravljen za mene ni u jedan nisam imao,sve mi je bilo zgodno ,volan,sediste,menjac,osecaj pri voznji al bas sve i od tad sam reko nista drugo sem alfe i evo jos nista ne vozim pa cak nisam ni iso da polazem ali kako mi se cini kapnuce neki evric vise pa cu da kupim nesto za mene i taman da zavrsim sa dozvolom ( al je bilo lepo dok je bio onaj stari zakon ).
Pa me interesuje prica koliku je ustvari skupo odrzavanje u odnosu na golfove,fordove,opele i slicna vozila koja su klasu sa 33 ali realno jer kenjaju ljudi koji nikad nisu ni seli u alfe a uz to ih mozda i ne vole.
DA NIJE BILO IZVESTAJA O ALFA SKUPU NA RTS NE BI ZNAO DA IMA NEKI OVAKAV FORUM I SAJT ZA ALFE
Ovo sto cu ti sada reci je posao za moderatore ali posto znam da su neki na moru i da nisu u mogucnosti da rade (imaju druga posla sisic :drinkingbabe :garema ) molim te da procitas ovu temu
Nije bas u duhu naslova teme mada ...
LM,danas se vidim sa zeninim rodjakom koji je pre koji dan stigao iz Itaije posle duzeg vremena.Vidi covek nasu 155 i,ono,rec po rec ... kaze mi,njegov .kolega. gastos pre koju nedelju pazario od njihovog gazde (kod koga rade) 155 u boji .griggio silverstone.,sa crnom kozom,klimom,sedistima i svim ostalim komandama .na struju.,alu felne Alfa, ... .Kaze jos,Alfa je vise stajala u garazi nego sto je vozena-gazda vozi stalno nekog Pajera-te je Alfica presla samo nekih 90-ak hiljada !Godiste je '92.,za masinu nije siguran,misli da je 2.0 T.S.,a otisla je za samo 500 vevrica!!!Naravno,sve to se zbilo,pogadjate,u Vicenci !
Morao sam ovo da podelim sa vama (jer sam danas :glupan: )!
p.s. Hemi,dobra ti ona ideja o kolekcionaru Alfi sa 2 soma ? kapitala !
Ovo nis trebao da pricas... :x
Imam rodjaka u Ankoni, dobra 155ca ( ne bas kao ta srbrna ali skoro ) mi je samo jedan telefonski poziv daleko... Vlada Romeo me muva danima da uzmem 2.0 8V i da ne brinem nista, pogotovo ako mogu da dovucem dobrog stranca...
Ljudi, mislim da me je uhvatio onaj virus cije je simptome opisao Dr Starac Vujadin...srce lupa, dlanovi se znoje, pred ocima prolecu slike mojih ruku kako drzim volan sa poznatim znakom, ne mogu da jedem, ne mogu da spavam....
iskreno, stvari nisu tako naivne kao sto izgledaju...
bez obzira na sve, vreme za biranje novog licnog transporta je doslo, moracu nesto da uradim po tom pitanju do kraja godine. 155ca ( nekako mi je draza od 156 koja je fantasticna ) nije skupa a mogao bi da je nadjem u italiji.
iako ce me mnogi napljuvati, moracu da ubacim plin jer ja prelazim godisnje oko 20-30 000 pa bi gorivo na tim brojkama bilo ipak velik izdatak...
konsultovacu milosa, tebe, dekija i lakija ( svi 155cari ) pa da vidimo da se i ja prekrstim od amerikanca u alfistu...
Samo polako i napred !
Moj prethodni post je vise bio plod ushicenja u vezi .zaraze. negoli brzoplete odluke o konkretnom primerku .Ako vec mozes uraditi .ino varijantu.,verujem da bi to ubedljivo bila najbolja opcija.No,o tom potom .
Jeste prava stvar, ali kad je uvezes (ako moze da se uveze), odrace te drzava za carinu i ostale gluposti Kako ja sad da kupim 147 GTA ili Alfu Spider? Izgleda da ih nikad necu kupiti, nikada, nikada :bluecry: