Predlog za novi skup - BANJA LUKA_Zalužani
- Ljuba
- Garaža: Alfa Romeo 166 2.0 TS
Yamaha XV535 Virago - Lokacija: Beograd
Samo da ne bude 1.Aprila..... :badteeth2:Sasha napisao:nestrpljivi ste,ha.....Videcemo da skup bude pocetkom aprila, treba samo sa Siketom da se dogovorimo za tacan datum i to je to
Bicete obavesteni na vreme.
ALFA ROMEO. No Comment, just respect!!!
-
GostGo
- Drug Član

Pocetkom Aprila u Banja Luci je sigurno veoma hladno...
Ma hladno je svuda!
Mislim da je bolje da prvi skup u godini ostane rezervisan za Beograd, da se svi skupimo i kolektivno razmrdamo i razbudimo od zimskog sna, pa tek onda da idemo u .goste., krajem Maja recimo. Posle toga Novi Sad u Junu, standardica, gde mozemo ocekivati uzvraceno gostovanje dragih nam .Komsija.! :cool
Po meni dakle, April je rano...
Ma hladno je svuda!
Mislim da je bolje da prvi skup u godini ostane rezervisan za Beograd, da se svi skupimo i kolektivno razmrdamo i razbudimo od zimskog sna, pa tek onda da idemo u .goste., krajem Maja recimo. Posle toga Novi Sad u Junu, standardica, gde mozemo ocekivati uzvraceno gostovanje dragih nam .Komsija.! :cool
Po meni dakle, April je rano...
-
GostGo
- Drug Član

Ti fris da cutis budem ti video jos jednom post ima da urgiram da ti se oduzme sektasica.
Iz sledecih razloga:
1.Nedolazak u Kragujevac
2.Nedolazak na rodjendan cb-a
3.Nedolazak na veoma vazan rodjendan dragog nam kluba
S'toga mozes da pises samo u The Last Real Legend.
A ako nas ispalis i za bl prognacemo te sa foruma.

Iz sledecih razloga:
1.Nedolazak u Kragujevac
2.Nedolazak na rodjendan cb-a
3.Nedolazak na veoma vazan rodjendan dragog nam kluba
S'toga mozes da pises samo u The Last Real Legend.
A ako nas ispalis i za bl prognacemo te sa foruma.
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Edit by killaz: Ivane, predstavljena je njegova mashina i ne OFFuj temu!
Sike & GTV Link 1
Sike & GTV Link 2
Sike & GTV Link 1
Sike & GTV Link 2
-
GostGo
- Drug Član

Meni papiri .prate. skoljku i motor, tako da ja sigurno stizem za Banja Luku... a neki ce nam eventualno biti pocasna pratnja do granice!
Za rodjus i ostalo ne treba nikom da se pravdam, nisam mogao da dodjem i to je to...
A za oduzimanje sektasice prvo treba da nadjete adekvatno vozilo za poteru... u protivnom, necete me stici!

Meni papiri .prate. skoljku i motor, tako da ja sigurno stizem za Banja Luku... a neki ce nam eventualno biti pocasna pratnja do granice!
Za rodjus i ostalo ne treba nikom da se pravdam, nisam mogao da dodjem i to je to...
A za oduzimanje sektasice prvo treba da nadjete adekvatno vozilo za poteru... u protivnom, necete me stici!
-
kilsonki
- Drug Član

Videli smo se i prichali sa Sike-tom u vezi skupa...
Kako se pricha oko istog ne bi razvodnjila, pozivam sve zainteresovane za, da se vidimo u petak i dogovorimo oko detalja vezanih za isti.
Dakle, Petak 02.02.2007. 18:00h okretnica u bloku kod splava Cruise - standardno mesto - poznato svima.
Dakle, zaista je bitno da dodjete u petak (ili se eventualno javite - ako ne mozhete stici) kako bismo videli kolika je REALNA ZAINTERESOVANOST za skup. Tada cu vam izlozhiti moguce rute, troshkove i orijentacioni program, koji cemo zajednichki doraditi - u suprotnom (u sluchaju slabog interesovanja) cele stvari nece ni biti. Poenta priche je da se skup organizuje ili sa jakim prisustvom ili nikako.

Btw, za one koji ne znaju - moj fon 063 455 705 Laki.
Kako se pricha oko istog ne bi razvodnjila, pozivam sve zainteresovane za, da se vidimo u petak i dogovorimo oko detalja vezanih za isti.
Dakle, Petak 02.02.2007. 18:00h okretnica u bloku kod splava Cruise - standardno mesto - poznato svima.
Dakle, zaista je bitno da dodjete u petak (ili se eventualno javite - ako ne mozhete stici) kako bismo videli kolika je REALNA ZAINTERESOVANOST za skup. Tada cu vam izlozhiti moguce rute, troshkove i orijentacioni program, koji cemo zajednichki doraditi - u suprotnom (u sluchaju slabog interesovanja) cele stvari nece ni biti. Poenta priche je da se skup organizuje ili sa jakim prisustvom ili nikako.
Btw, za one koji ne znaju - moj fon 063 455 705 Laki.
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Ja sam ozbiljan da se ide u Banja Luku, jedino me neka visa sila moze spreciti. Planiram da dodjem u petak, ali sa zakasnjenjem jer do 19h radim.
Acqua-Olio-Benzina
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Daj boze da se odavde skupi 15 automobila zajedno bi sa Bosancima nakupili cak i 25
ako svrati i po neki Hrvat bice 32-3 auta!
Pitanje: da li su ljudi u mogucnosti da prave troskove od min 100-150 evra po autu za skup od 30 automobila?
Meni je iskreno MNOGO,MNOGO zao zbog toga ali to je realnost!
Daj boze da se odavde skupi 15 automobila zajedno bi sa Bosancima nakupili cak i 25
Pitanje: da li su ljudi u mogucnosti da prave troskove od min 100-150 evra po autu za skup od 30 automobila?
Meni je iskreno MNOGO,MNOGO zao zbog toga ali to je realnost!
-
GostGo
- Drug Član

u nasem klubu i na nasem forumu ima zainteresiranih
A sve vise nam se javlja i alfista iz BiH koji bi zeljeli sudjelovati na nekom vecem susretu na teritoriju BiH.
Mi za neko ispitivanje rasplozenja i mogucnosti sudjelovanja na takvom susretu u BL mozemo napraviti privremenu anketu na nasem forumu ako ste zainteresirani i ako bi vam to ikako moglo pomoci u odluci ici sa organizacijom ili ne.
Moze ?
Pozdrav! :cool
u nasem klubu i na nasem forumu ima zainteresiranih
A sve vise nam se javlja i alfista iz BiH koji bi zeljeli sudjelovati na nekom vecem susretu na teritoriju BiH.
Mi za neko ispitivanje rasplozenja i mogucnosti sudjelovanja na takvom susretu u BL mozemo napraviti privremenu anketu na nasem forumu ako ste zainteresirani i ako bi vam to ikako moglo pomoci u odluci ici sa organizacijom ili ne.
Moze ?
Pozdrav! :cool
-
SashaSa
- Drug Član

Imali smo razgovor i kao sto je Ivan rekao max 15-20 automobila odavde bi islo. Ako i vas dodje toliko + Alfisti iz Bosne, bilo bi oko 60 automobila. Mislim da je to malo za jedan takav skup. Sike (nas clan iz Banjaluke) je obezbedio stazu u Zaluzanima ali je problem sto ne bi mogli da se vozimo kako hocemo(takmicarski) vec lagano u koloni
, a mislim da to nikom ne odgovara. Sa druge strane staza je dosta brza i moglo bi svasta da se desi ako se krene sa divljanjem(sto je vrlo verovatno).
-
GostGo
- Drug Član

Pa nije 60-tak alfi na okupu mala brojka.
U Splitu prosle godine smo uspjeli skupit 70-tak alfi,
na okupljanju kod stadiona ih je ostalo 50-tak, a u utrci spretnosti od toga sudjelovalo 25. I mi smatramo da je u ovakvim danasnjim uvjetima to skroz dobar retzultat.
Znam da je alfistima najprivlacnija voznja ali je mozda potrebno stavit naglasak i na sam susret i druzenje (uz nekakav program, naravno)...
...o tome bi se dalo mozda razmislit.
U svakom slucaju mi cemo stavit anketu o zainteresiranosti za posjet BL
(gdje je vjerijatno alfistima iz RH interesantno jednodnevno druzenje - manje troskova i .gubljenja. radnih dana ili ovo malo slobodnog vremena sto imamo). Samo mi sugeriraj koji termin susreta u BL da stavim u anketu?
U Splitu prosle godine smo uspjeli skupit 70-tak alfi,
na okupljanju kod stadiona ih je ostalo 50-tak, a u utrci spretnosti od toga sudjelovalo 25. I mi smatramo da je u ovakvim danasnjim uvjetima to skroz dobar retzultat.
Znam da je alfistima najprivlacnija voznja ali je mozda potrebno stavit naglasak i na sam susret i druzenje (uz nekakav program, naravno)...
...o tome bi se dalo mozda razmislit.
U svakom slucaju mi cemo stavit anketu o zainteresiranosti za posjet BL
(gdje je vjerijatno alfistima iz RH interesantno jednodnevno druzenje - manje troskova i .gubljenja. radnih dana ili ovo malo slobodnog vremena sto imamo). Samo mi sugeriraj koji termin susreta u BL da stavim u anketu?
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”