Predlog za novi skup - BANJA LUKA_Zalužani

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Pet Jan 05, 2007 8:45 pm

:lool: nestrpljivi ste,ha.....Videcemo da skup bude pocetkom aprila, treba samo sa Siketom da se dogovorimo za tacan datum i to je to ;) Bicete obavesteni na vreme.
Korisnikov avatar
Ljuba
Garaža: Alfa Romeo 166 2.0 TS
Yamaha XV535 Virago
Pridružio se: Ned Nov 23, 2008 4:11 pm

Pet Jan 05, 2007 8:51 pm

Sasha napisao::lool: nestrpljivi ste,ha.....Videcemo da skup bude pocetkom aprila, treba samo sa Siketom da se dogovorimo za tacan datum i to je to ;) Bicete obavesteni na vreme.
Samo da ne bude 1.Aprila..... :badteeth2: hahaha hahaha hahaha
ALFA ROMEO. No Comment, just respect!!!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Jan 05, 2007 11:49 pm

Pocetkom Aprila u Banja Luci je sigurno veoma hladno... :?
Ma hladno je svuda! :(
Mislim da je bolje da prvi skup u godini ostane rezervisan za Beograd, da se svi skupimo i kolektivno razmrdamo i razbudimo od zimskog sna, pa tek onda da idemo u .goste., krajem Maja recimo. Posle toga Novi Sad u Junu, standardica, gde mozemo ocekivati uzvraceno gostovanje dragih nam .Komsija.! :cool
Po meni dakle, April je rano... ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Jan 06, 2007 12:43 am

A kako ti mislis da ja nosim prase na 25-30 stepeni, bolje kad je ladnije duze ce da traje :mrgreen:
Nigy
Garaža: .
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 4:33 am

Sub Jan 06, 2007 1:35 am

A i na nizim temperaturama vazduha, lakse cemo hladiti turbine... ;) :dugokosi:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jan 08, 2007 1:55 pm

Sasha napisao::lool: nestrpljivi ste,ha.....Videcemo da skup bude pocetkom aprila, treba samo sa Siketom da se dogovorimo za tacan datum i to je to ;) Bicete obavesteni na vreme.
Ja sam ovdje sve dogovorio. Va
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jan 08, 2007 5:13 pm

Ti fris da cutis budem ti video jos jednom post ima da urgiram da ti se oduzme sektasica.
Iz sledecih razloga:
1.Nedolazak u Kragujevac
2.Nedolazak na rodjendan cb-a
3.Nedolazak na veoma vazan rodjendan dragog nam kluba

S'toga mozes da pises samo u The Last Real Legend.
A ako nas ispalis i za bl prognacemo te sa foruma.
:mrgreen: :twisted:
Nigy
Garaža: .
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 4:33 am

Pon Jan 08, 2007 6:34 pm

@ sike

Obavezno se javi pa da se sa Lakijem i ostatkom 'krema ARCS' ispricamo. :P
Korisnikov avatar
TOXON
Garaža: Bmw E30 318is
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 3:06 pm

Pon Jan 08, 2007 11:58 pm

Edit by killaz: Ivane, predstavljena je njegova mashina i ne OFFuj temu!

Sike & GTV Link 1

Sike & GTV Link 2
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Jan 26, 2007 9:46 am

Ima li kakvog napretka o dogovoru za BL skup, i zamolio bih nekog da mi na PM ili mail dostavi neki flayer za taj skup, cisto da se malo izreklamira i ovde kod nas ;)
I da imam vec par alfista koji su za dolazak.....
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Jan 27, 2007 2:40 pm

@75v6
Meni papiri .prate. skoljku i motor, tako da ja sigurno stizem za Banja Luku... a neki ce nam eventualno biti pocasna pratnja do granice! :mrgreen:
Za rodjus i ostalo ne treba nikom da se pravdam, nisam mogao da dodjem i to je to...
A za oduzimanje sektasice prvo treba da nadjete adekvatno vozilo za poteru... u protivnom, necete me stici! :lool: ;)
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pon Jan 29, 2007 2:43 pm

Videli smo se i prichali sa Sike-tom u vezi skupa...

Kako se pricha oko istog ne bi razvodnjila, pozivam sve zainteresovane za, da se vidimo u petak i dogovorimo oko detalja vezanih za isti.

Dakle, Petak 02.02.2007. 18:00h okretnica u bloku kod splava Cruise - standardno mesto - poznato svima.

Dakle, zaista je bitno da dodjete u petak (ili se eventualno javite - ako ne mozhete stici) kako bismo videli kolika je REALNA ZAINTERESOVANOST za skup. Tada cu vam izlozhiti moguce rute, troshkove i orijentacioni program, koji cemo zajednichki doraditi - u suprotnom (u sluchaju slabog interesovanja) cele stvari nece ni biti. Poenta priche je da se skup organizuje ili sa jakim prisustvom ili nikako.

;)

Btw, za one koji ne znaju - moj fon 063 455 705 Laki.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Pon Jan 29, 2007 5:48 pm

Ja sam ozbiljan da se ide u Banja Luku, jedino me neka visa sila moze spreciti. Planiram da dodjem u petak, ali sa zakasnjenjem jer do 19h radim.
Acqua-Olio-Benzina
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jan 29, 2007 6:03 pm

El primate koreanca? :mrgreen:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Feb 04, 2007 6:57 pm

Jeli sta ste se dogovorili u petak, ajd za nas koji nisu bili a koji bi isli da cujemo malo detaljnije....ili ste samo gledali ivana kako driftuje :mrgreen:
Korisnikov avatar
TOXON
Garaža: Bmw E30 318is
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 3:06 pm

Pon Feb 05, 2007 12:27 am

Ukratko!

Daj boze da se odavde skupi 15 automobila zajedno bi sa Bosancima nakupili cak i 25 :lool: ako svrati i po neki Hrvat bice 32-3 auta!

Pitanje: da li su ljudi u mogucnosti da prave troskove od min 100-150 evra po autu za skup od 30 automobila?

Meni je iskreno MNOGO,MNOGO zao zbog toga ali to je realnost!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Feb 13, 2007 12:45 pm

Ciao,

u nasem klubu i na nasem forumu ima zainteresiranih :P
A sve vise nam se javlja i alfista iz BiH koji bi zeljeli sudjelovati na nekom vecem susretu na teritoriju BiH.
Mi za neko ispitivanje rasplozenja i mogucnosti sudjelovanja na takvom susretu u BL mozemo napraviti privremenu anketu na nasem forumu ako ste zainteresirani i ako bi vam to ikako moglo pomoci u odluci ici sa organizacijom ili ne.
Moze ?

Pozdrav! :cool
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Uto Feb 13, 2007 1:01 pm

Imali smo razgovor i kao sto je Ivan rekao max 15-20 automobila odavde bi islo. Ako i vas dodje toliko + Alfisti iz Bosne, bilo bi oko 60 automobila. Mislim da je to malo za jedan takav skup. Sike (nas clan iz Banjaluke) je obezbedio stazu u Zaluzanima ali je problem sto ne bi mogli da se vozimo kako hocemo(takmicarski) vec lagano u koloni :( , a mislim da to nikom ne odgovara. Sa druge strane staza je dosta brza i moglo bi svasta da se desi ako se krene sa divljanjem(sto je vrlo verovatno).
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Feb 13, 2007 1:14 pm

Pa nije 60-tak alfi na okupu mala brojka.

U Splitu prosle godine smo uspjeli skupit 70-tak alfi,
na okupljanju kod stadiona ih je ostalo 50-tak, a u utrci spretnosti od toga sudjelovalo 25. I mi smatramo da je u ovakvim danasnjim uvjetima to skroz dobar retzultat.
Znam da je alfistima najprivlacnija voznja ali je mozda potrebno stavit naglasak i na sam susret i druzenje (uz nekakav program, naravno)...
...o tome bi se dalo mozda razmislit.
U svakom slucaju mi cemo stavit anketu o zainteresiranosti za posjet BL
(gdje je vjerijatno alfistima iz RH interesantno jednodnevno druzenje - manje troskova i .gubljenja. radnih dana ili ovo malo slobodnog vremena sto imamo). Samo mi sugeriraj koji termin susreta u BL da stavim u anketu?
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Uto Feb 13, 2007 1:21 pm

Prva polovina maja meseca.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Feb 13, 2007 5:34 pm

Hvala! :cool
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Feb 13, 2007 11:28 pm

Sasha napisao:ali je problem sto ne bi mogli da se vozimo kako hocemo(takmicarski)
Moglo bi se mo
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Feb 13, 2007 11:46 pm

Evo vam skica da otprilike znate koju brzinu bi postizao solidan voza
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Feb 15, 2007 11:16 pm