Definicija Alfe i Alfiste!

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Nov 17, 2006 7:21 pm

Ja moju alfu perem svaki drugi dan.Komsije su me vec proglasile za .bolesnika..On ne znaju,oni ne razumeju,da sam ja zarazen......jedino ALFA VIRUSOM!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Nov 17, 2006 7:57 pm

banderas napisao:Ja moju alfu perem svaki drugi dan.Komsije su me vec proglasile za .bolesnika..On ne znaju,oni ne razumeju,da sam ja zarazen......jedino ALFA VIRUSOM!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
to je za pohvalu.
ajde malo svrati ovde http://www.cannonballforums.se/index.ph ... f9623b8627
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Dec 10, 2006 9:05 am

Code: Obeleži sve

§ 6. Pismo foruma: 

Zvanichno pismo foruma je LATINICNO iz zdravog razuma prema logici i strukturi clanova.
Clanci pisani cirilicom ce biti restriktovani iz razloga tehnicke nemogucnosti autocenzure, i verovatnoce da jedan deo clanova nije u stanju da isto procita/razume. 

Code: Obeleži sve

§ 6. Pismo foruma: 

Zvanichno pismo foruma je LATINICNO iz zdravog razuma prema logici i strukturi clanova.
Clanci pisani cirilicom ce biti restriktovani iz razloga tehnicke nemogucnosti autocenzure, i verovatnoce da jedan deo clanova nije u stanju da isto procita/razume. 
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Dec 10, 2006 1:04 pm

Razvalio si totalno! :bow:

Umalo mi suze ne krenuse!

Veliki pozdrav za tebe!!! :dugokosi:
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Ned Dec 10, 2006 1:40 pm

:lool: :lool: :lool: :dugokosi: :applause:
Nigy
Garaža: .
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 4:33 am

Ned Dec 10, 2006 2:22 pm

:plavi_voli:
Koliko istine ima u tome da ne postoji imperativ posedovanja poslednjeg modela... :dugokosi:

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”