LPG u Alfi
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
- icemilos
- Garaža: alfa 166 TS
http://www.ngo.ba/vijesti-iz-bih-mainme ... -na-410-km
http://www.capital.ba/pojeftinio-atest- ... na-150-km/
Re: LPG u Alfi
Nemojte se gađati ciframa cijena je 150KM=75evra.Dragon napisao:U BiH je 200 evra, a bio je 40. Verovatno se nekom idiotu upalila lampica da tako moze i ovde.
Pogledajte datume tekstova!
http://www.ngo.ba/vijesti-iz-bih-mainme ... -na-410-km
http://www.capital.ba/pojeftinio-atest- ... na-150-km/
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Pazi, secam se te price oko poskupljenja. Zato mi je i cifra od 200 evra ostala u glavi jer mi je zvucala bolesno. I znam da je to bilo zvanicno. Eto, bilo je uneto i u Sluzbeni glasnik. Ali stvarno nisam kasnije pratio, niti ocekivao da ce posle tri meseca Vlada da pljune na svoju odluku. Ali dobro, sad je narod sretan sto je i 75...
I sta je bilo s ljudima koji su u ta tri meseca atestirali po 410 KM?
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
430-650€ sve zavisi gde ideš 

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
AC Stag jedinica, Tomasetto isparivac, Valtek dizne je pristojna kombinacija. Ali najvise zavisi od ugradnje i setovanja.Veloce napisao:Moze li neko da mi kaze okvirnu ili tacnu informaciju koliko kosta sekvent plin sa ugradnjom koji nece praviti probleme za 2.0TS 03.god ?
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
To je ujedno po meni i najisplativija kombinacija, jer funkcioniše odlično u svim uslovima, naravno ako se dobro podesi, a nije skup uređaj.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
- icemilos
- Garaža: alfa 166 TS
Ko je platio 200 evra ispao je budala!!!Dragon napisao:Pazi, secam se te price oko poskupljenja. Zato mi je i cifra od 200 evra ostala u glavi jer mi je zvucala bolesno. I znam da je to bilo zvanicno. Eto, bilo je uneto i u Sluzbeni glasnik. Ali stvarno nisam kasnije pratio, niti ocekivao da ce posle tri meseca Vlada da pljune na svoju odluku. Ali dobro, sad je narod sretan sto je i 75...

- Dora
- honorable
- djolers4
- Garaža: Ex-Alfa 155 2.0 TS 8v
Ex- Alfa 147 mjet 16v
Bianco 159SW 1.9 16v - Lokacija: Vrcin
Pitanje za plinadzije:da li cu dobiti nesto zamenom isparivaca jacim-trenutno je o Lovato do 90kw a auto je 93kw?U pitanju je venturi,elektronski isparivac,Alfa 155 1.8TS 8v.Pre svega,da li bi se malo dobilo na snazi na plinu jacim?Hvala unapred
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
- djolers4
Ex- Alfa 147 mjet 16v
Ima manje snage,posebno se oseti iznad 5000 obrtaja,razlika je 20-ak % u korist benzina.Za isparivac pitam jer je neizvestan prelaz na sequent,pa ako se nesto pozitivno dobija,zamenio bih ga tomasseto at 07 super,koji je do 140ks.sad je Lovato RD090
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
- Dora
- honorable
- Dora
- honorable
Značajan dobitak će biti ako promeniš plinadžiju, mada šta si ugradio, nerado će te ostali gledati...
Nećeš dobiti ništa zamenom isparivača, mislim da mu ta tri kilovata džigericu vade (ironija)..djolers4 napisao:Pitanje za plinadzije:da li cu dobiti nesto zamenom isparivaca jacim-trenutno je o Lovato do 90kw a auto je 93kw?U pitanju je venturi,elektronski isparivac,Alfa 155 1.8TS 8v.Pre svega,da li bi se malo dobilo na snazi na plinu jacim?Hvala unapred
Značajan dobitak će biti ako promeniš plinadžiju, mada šta si ugradio, nerado će te ostali gledati...
- djolers4
Ex- Alfa 147 mjet 16v
To bi bilo ok da je kod mene ugradjen gas(bio bi sekvent),uredjaj je star skoro 5 godina,zamenio sam membrane,filter i elek.ventil pre par meseci.Znaci ipak samo sequent,kao sto sam i pretpostavljao.Hvala na odgovoru 

- Dora
- honorable
Ajao, izvinjavam se... radim dve korpe i tri sajta odjednom u trista prozora, nisam čitao kako treba 
Nisam video da je venturi, naravno da se oseća gubitak snage ali ne bi trebalo da je toliki gubitak, mora malo da se odvrne.
Sekvent svakako jer posle 5-6 hiljada obrtaja venturi nema šta traži, motor plače... Nema ni sekvent ali bar se snadje, predje na benzin i spase motor

Nisam video da je venturi, naravno da se oseća gubitak snage ali ne bi trebalo da je toliki gubitak, mora malo da se odvrne.
Sekvent svakako jer posle 5-6 hiljada obrtaja venturi nema šta traži, motor plače... Nema ni sekvent ali bar se snadje, predje na benzin i spase motor

- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Sta se desava sa gasom u Srbiji? Presao sam 200 kilometara sa 24 litra po gradu...
Neverovatno, toliko sam prelazio jesenas sa 31, 32 litra...

- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
To sam i ja primetio ali i sto pada cenaDragon napisao:Sta se desava sa gasom u Srbiji? Presao sam 200 kilometara sa 24 litra po gradu...![]()

- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Dragon napisao:Sta se desava sa gasom u Srbiji? Presao sam 200 kilometara sa 24 litra po gradu...![]()
Moja trenutna potrošnja je 19 l/100 km

- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
A umeo si da nas zezas kako ti trosi ko upaljac...
TheWickerMan napisao:Dragon napisao:Sta se desava sa gasom u Srbiji? Presao sam 200 kilometara sa 24 litra po gradu...![]()

- sibin
- Garaža: 5,4L
mene isto zadnja tura zapanjila, nesto sitno potrosio. a ture pre toga gledao sam dal curi negde 

- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Da znaš šta sam sipao i pod kojim pritiskom, ne bi me čudlio i da je višeDragon napisao:TheWickerMan napisao:Dragon napisao:Sta se desava sa gasom u Srbiji? Presao sam 200 kilometara sa 24 litra po gradu...![]()

- bane
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 146 junior 1.4ts
Alfa Romeo 147 1,9jtdm - Lokacija: Novi sad
U dobro je 8-) Ja sam vec prolupao od razmisljanja sto mi auto toliko trosi, sad vidim da nisam jedini.
Sent from my XPERIA teleport na merdevinama
Sent from my XPERIA teleport na merdevinama
Lepo je videti da ARCS i dalje diše punim plućima i dokazuje da je jedan od najboljih automobilskih klubova u Srbiji. Ako ne i najbolji…