Hvala za linkove Tiko,vidjecu da iscimam nekog tv mehanicara da mi to napravi

Imaju da se kupe oni satovi sa shift lampicom,ali ne bih dodavao nikakve satove,malo su mi bzv...
taj fazon sam video na bmw-u 1602 za americko trziste,ima obrtomer bez kazaljke i kad upali sija prva a druga trepne kako joj da gas i tako tedom,nisam turirao da gledam detalje jer je bio bez hladnjaka ali sam video da je interesantno,i eto da sam ga uzeo tad za male pare ne bi se druzio sad sa vama a bio je 4x jeftiniji od alfe ali je gadan kao kada na tockovimaSCHUMACHER napisao:Danas sam kupio dig. tablu od g2 gti,koju sam htio da ubudzim u moju 155,jer mi onaj obrtomjer ima nekako ST look,ali posto nije mogla fizicki da stane bez rezanja table itd-odustao sam od toga.
E sad pitanje je:
Postoji li neki nacin da se 5-6 diodica poveze sa obrtaljkom na tabli i da se pali jedna po jedna kako rastu obrtaji,sve do blokade kad bi se palila npr crvena dioda (nesto kao na F1 volanu)?Ili 2-ga varijanta:
Da se pale sve odjednom kad se auto primakne blokadi?
Lepo izgleda. Jesu to ubadače? Šta je sa greškama? Jel prijavi pri startovanju auta?
Nemam više problema sa akumulatorom. Dosuo sam destilovanu. Mislim da će progurati i ovu zimu. To sa pozicijama se desava kad stavis sijalicu od 4W umesto one H6W. Ta od 4W je taman na granici. Ubacio sam ledove i ne prijave grešku ni u jednom momentu. Čak i kad pališ auto. Made in PRC.dusan147 napisao:Meni se dešavala greška "Right side light failure" na početku vožnje, da bi kasnije nestajala... To objašnjavam činjenicom da je mi je akumulator sa potrošenim "Ah", koji se malo "dopune" u vožnji. Koliko se sećam, sličan problem sa akumulatorom ima i Dewillex na svojoj 147ci.
Kad udjes na profile ima polje MSNM i kliknes. Dobices moj emailDragon napisao:Ja sam ti poslao PP, ali nisam video da ne mozes da citas. A gde ti je e-mail u profilu? Prazno je to polje.
alfaskorpion napisao:Ja sam moje prepravio tako da sada nema one dve fleke iznad catoffa