FORMULA 1 (nastavak)
- mobtel
- Garaža: 33+156=159
Red Bull drivers Max Verstappen and Daniel Ricciardo put up the most stringent challenge to Hamilton, taking P2 and P3, but both will drop back due to grid penalties for engine changes.
As a result, Williams' Lance Stroll will start alongside Hamilton on the front row, having finished fourth overall with a stunning effort in Q3.
As a result, Williams' Lance Stroll will start alongside Hamilton on the front row, having finished fourth overall with a stunning effort in Q3.
You bought the wrong car!!!
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Evo komplet rezultata i spiska vozača pod kaznama:
1 44 Lewis Hamilton Mercedes 1:35.554
2 33 Max Verstappen Red Bull Racing TAG Heuer 1:36.702
3 3 Daniel Ricciardo Red Bull Racing TAG Heuer 1:36.841
4 18 Lance Stroll Williams Mercedes 1:37.032
5 31 Esteban Ocon Force India Mercedes 1:37.71929
6 77 Valtteri Bottas Mercedes 1:37.833
7 7 Kimi Räikkönen Ferrari 1:37.987
8 5 Sebastian Vettel Ferrari 1:38.064
9 19 Felipe Massa Williams Mercedes 1:38.251
10 2 Stoffel Vandoorne McLaren Honda 1:39.157
11 11 Sergio Perez Force India Mercedes
12 27 Nico Hulkenberg Renault
13 14 Fernando Alonso McLaren Honda
14 26 Daniil Kvyat Toro Rosso
15 55 Carlos Sainz Toro Rosso
16 20 Kevin Magnussen Haas Ferrari
17 30 Jolyon Palmer Renault
18 9 Marcus Ericsson Sauber Ferrari
19 94 Pascal Wehrlein Sauber Ferrari
NC 8 Romain Grosjean Haas Ferrari
Note - penalised for use of additional power unit elements: Alonso 35 grid places, Ricciardo 20, Verstappen 20, Sainz 10, Hulkenberg 10, Palmer 15. Ricciardo penalised a further 5 places for an unscheduled gearbox change.
Ima tu još vozača koji su dobri po kiši, pre svega misleći na Vettela i Maxa, ali Lewis je izgleda baš izbrusio formu i gladan je pobeda i titula, pa je odvezao kao u onim svojim najboljim mladim danima. Bez obzira na to voleo bih ipak trku po suvom jer ga baš preteraše sa bezbednosnim protokolima i takva staza zaslužuje da se vozi punim gasom. Ovako ili onako Lewis i Mercedes imaju blagu prednost, ali ko zna šta donosi trka, moja najdraža u kalendaru.
1 44 Lewis Hamilton Mercedes 1:35.554
2 33 Max Verstappen Red Bull Racing TAG Heuer 1:36.702
3 3 Daniel Ricciardo Red Bull Racing TAG Heuer 1:36.841
4 18 Lance Stroll Williams Mercedes 1:37.032
5 31 Esteban Ocon Force India Mercedes 1:37.71929
6 77 Valtteri Bottas Mercedes 1:37.833
7 7 Kimi Räikkönen Ferrari 1:37.987
8 5 Sebastian Vettel Ferrari 1:38.064
9 19 Felipe Massa Williams Mercedes 1:38.251
10 2 Stoffel Vandoorne McLaren Honda 1:39.157
11 11 Sergio Perez Force India Mercedes
12 27 Nico Hulkenberg Renault
13 14 Fernando Alonso McLaren Honda
14 26 Daniil Kvyat Toro Rosso
15 55 Carlos Sainz Toro Rosso
16 20 Kevin Magnussen Haas Ferrari
17 30 Jolyon Palmer Renault
18 9 Marcus Ericsson Sauber Ferrari
19 94 Pascal Wehrlein Sauber Ferrari
NC 8 Romain Grosjean Haas Ferrari
Note - penalised for use of additional power unit elements: Alonso 35 grid places, Ricciardo 20, Verstappen 20, Sainz 10, Hulkenberg 10, Palmer 15. Ricciardo penalised a further 5 places for an unscheduled gearbox change.
Ima tu još vozača koji su dobri po kiši, pre svega misleći na Vettela i Maxa, ali Lewis je izgleda baš izbrusio formu i gladan je pobeda i titula, pa je odvezao kao u onim svojim najboljim mladim danima. Bez obzira na to voleo bih ipak trku po suvom jer ga baš preteraše sa bezbednosnim protokolima i takva staza zaslužuje da se vozi punim gasom. Ovako ili onako Lewis i Mercedes imaju blagu prednost, ali ko zna šta donosi trka, moja najdraža u kalendaru.
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- OMP
- Garaža: GP TJet
po kisi uvek dodju do izrazaja vozaci iz slabijih timova, tu pokazu svoj vozacki kvalitet koji ne moze doci do izrazaja po suvom zbog bolida, a Luis je od uvek bio opasan po kisi i promenljivim uslovima kao i Sena i Šumi, Max takodje odlican ali ga sad kazna ebe
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- OMP
pole lap
da nije bilo ove dve greske u parabolici bilo bi jos par desetih dole
da nije bilo ove dve greske u parabolici bilo bi jos par desetih dole
- alonso14
- Saradnik Uprave
- Garaža: -
-ex Q2 211cv 3 porta
-ex Rossalinda Challenge Stradale by Nova Speed
-ex Giulietta QV Edizione Corsa 301cv by Nova Speed
- ex GTI PP DSG 317 cv by OnlyRevo
- S3 8v 370 cv by Freaks Motorsport
- MK6 GTI DSG 271 cv by Freaks Motorsport - Lokacija: MG
Posle prvog kruga : ham ocon strol botas rajko fet masa,ver.. Cist start..kolju se rajko i botas..i brzo ce botas obici strola izgleda
'' Izabran sam zbog suptilnog magnetizma moje licnosti ''
- alonso14
- Saradnik Uprave
-ex Q2 211cv 3 porta
Masa i max se pokacili botas drugi..ocon treci.. Stroll fetel.. Max zadnji..al nije odustao.
- alonso14
- Saradnik Uprave
-ex Q2 211cv 3 porta
Fet kasni 10 sec za meckama i bice i vise.. Rajko se muci sa zad gumama..otisao u pit.. Vandorn leti.. 10i..
- alonso14
- Saradnik Uprave
-ex Q2 211cv 3 porta
Ham bot vet rajko ricardo ocon stroll massa
Rikardo izasao tek iz pita.. Vrv ce obici rajka
Krug 40i
Rikardo izasao tek iz pita.. Vrv ce obici rajka
Krug 40i
- OMP
kao i sto rekoh posle free praktisa merc dominira u sred italije a tu je i ric koji je vec obisao kimija a nije nmoguce ni fetela da stigne, bice eban ferari i sred italije ne samo od merca nego i od rb-a, sramota. Neverovatno kako ric uspeva da izvuce trku iz nekih pozicija sa zacelja, dobro cuvanje guma, precizna voznja, lud na kocenju i izvlaci se opet, kapa dole iako je poceo da me nervira nesto u zadnje vreme
- OMP
ric vozi 2.5sec brze od fetela i ozbiljno skida razliku
- OMP
tesko da ric navata plavusu jos 4 do kraja
- OMP
kraj: ham,bot,vet,ric,rai,ocon,strol,mas,per...
- alonso14
- Saradnik Uprave
-ex Q2 211cv 3 porta
Kad onaj Sebastijen krene italijanski da se dere u radio na kraju svake trke, zeludac mi se okrene nekoliko puta, da ceo dan imam mucninu i nagon za povracanjem.. Kako je neprirodan u svakom svom potezu.. Inace, zao mi Ferrarija i same sezone, bas ogromna razlika u tempu na strani mecke.
A zalosna je raziika u brzini na pravcu izmedju mercedesa i timova kojima daju motore, znam pre namuce se Fors Indiju da predju, ovo danas kaKO Ocon pretice Vandorna, tako i Botas Ocona..
A zalosna je raziika u brzini na pravcu izmedju mercedesa i timova kojima daju motore, znam pre namuce se Fors Indiju da predju, ovo danas kaKO Ocon pretice Vandorna, tako i Botas Ocona..
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
- OMP
Alonso malo poceo nerealno da kenja za neke situacije, napravio toliku frku od situacije sa Palmerom za koju je Palmer i kaznjen iako nije ne znam sta uradio niti bio previse kriv. To sto mu Palmer nije vratio poziciju posle secenja sikane na koje ga je sam Alonso naterao, nije razlog da se kuka i dernja preko radija nekoliko puta kao da mu je ovaj ugrozio zivot . Takodje je izjavio i da su sudije popile previse hajnekena kad su Palmera kaznile sa samo 5 sec penalizacije
treba i njemu jedna vaspitno popravna mera nego mu previse i gledaju kroz prste jer je veteran u klasi, da je bio neki omladinac klepili bi ga po usima samo tako.
Max takodje zasluzuje jednu vaspitnu meru, da ga malo spuste na zemlju, preterao je , bas je napaljen i stalno neke situacije sa njim

Max takodje zasluzuje jednu vaspitnu meru, da ga malo spuste na zemlju, preterao je , bas je napaljen i stalno neke situacije sa njim
- alonso14
- Saradnik Uprave
-ex Q2 211cv 3 porta
Kolega OMP, kad se vec postavljas kao skolski pedagog, dobi' li po cuski devojcica Fetel prosle godine kada je rekao ''listen to me, f*ck you Charlie'' ili kad nasrnu na Hamiltona pre par trka?
To sto oni emituju sve sto covek zivo progovori sa timom je jedino preterivanje.
To sto oni emituju sve sto covek zivo progovori sa timom je jedino preterivanje.
- OMP
pa od fetela me ne cude takve stvari navikli smo na kukanja i sl. gluposti ali Alonso me iznenadio, neko ko je toliko dugo u f1 i prosao kroz mnoge situacije i koga smatram ozbiljnim vozacem pa cak i gospodinom da danas toliko drami oko jednog glupog duela kao da je ne znam sta bilo.
za emitovanje poruka, pa jbg emituje se ono sto je zanimljivo ili bitno da se cuje.
za emitovanje poruka, pa jbg emituje se ono sto je zanimljivo ili bitno da se cuje.
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Mislim da je Alonso frustriran time da ce verovatno napustiti F1 pa se trudi da izvuce neki plasman. Mozda gresim, ali mozda je Renol odbio isporuku motora za Meklaren pa je ovo takodje bio neki nacin da iskaze svoje nezadovoljstvo.
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- alonso14
- Saradnik Uprave
-ex Q2 211cv 3 porta
Dobar ce motor imati Honda dogodine.. Sa Mcl ili bez.. Ako ostane u sportu. Tesko da Reno ima uslove za jos jedan tim.. Al ako STR ubaci Hondu, to je isti broj timova.. Pa mozda nesto i bude od toga.
Svakako...RB ima mnogo uticaja i pipaka u toj celoj prici...
Svakako...RB ima mnogo uticaja i pipaka u toj celoj prici...
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Iskreno i ja sam bio u fazonu bice bolji bice bolji i jesu oni bolji ali i drugi poboljsaju pa budu opet u zaostatku...
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- OMP
"Alonso želi da vozi pobednički bolid u narednoj godini, pa se tako veruje da će u timu ostati ukoliko McLaren ostavi Hondu i krene u partnerstvo sa Renaultom. Na pitanje novinara da li bi Španac ostao pod takvim uslovima, prvi čovek McLarena je kazao:
“Veoma, veoma verovatno.”"
“Veoma, veoma verovatno.”"
- OMP
eto i taj rekord je oboren a inace nikad mi nije bilo jasno kako se mogu porediti ovako neki rekori tipa broj pobeda, pol pozicija, titula i sl. u totalno razlicitim erama ovog ili nekog drugog sporta kad to nema blage veze jedno sa drugim isto kao i u moto gp, porede agostinija sa rosijem, markezom i ostalima, pa taj agostini sigurno nije vozio u ovako jakoj konkurenciji kao danas, on je naredjao 12-13 titula zaredom i pri tom u svakoj trci bio pobednik ili je nije zavrsio, ocigledno bila bas jaka konkurencija kao danas. njega je i u pobedama tesko stici a u titulama mozda i nemoguce
Re: FORMULA 1 (nastavak)

eto i taj rekord je oboren a inace nikad mi nije bilo jasno kako se mogu porediti ovako neki rekori tipa broj pobeda, pol pozicija, titula i sl. u totalno razlicitim erama ovog ili nekog drugog sporta kad to nema blage veze jedno sa drugim isto kao i u moto gp, porede agostinija sa rosijem, markezom i ostalima, pa taj agostini sigurno nije vozio u ovako jakoj konkurenciji kao danas, on je naredjao 12-13 titula zaredom i pri tom u svakoj trci bio pobednik ili je nije zavrsio, ocigledno bila bas jaka konkurencija kao danas. njega je i u pobedama tesko stici a u titulama mozda i nemoguce
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Agostini je bio dominantan vozač, u dominantnom motoru, mada je imao dobru konkurenciju u smislu kvaliteta protivnika.
S druge strane, on je završio karijeru u 34. godini, a mogao je još da vozi i imao je manje trka u rasporedu nego danas.
S druge strane, on je završio karijeru u 34. godini, a mogao je još da vozi i imao je manje trka u rasporedu nego danas.
Acqua-Olio-Benzina
- BobanR
- Garaža: Brera 2.4
Zar nije on vozio dve klase paralelno?
Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart