Novinarstvo je definitivno palo na najniže grane, baš kao i ponašanje dobrog dela učesnika u saobraćaju na ovim prostorima

Code: Obeleži sve
Код нас је политика постала маркетинг, бизнис се свео на шпекулацију, економија се претворила у илузионизам, просвета је постала социјала, култура се преселила у кланове или тржишним путем преметнула у шунд. Чак и су песме код Срба постале пројекти. Ако првог политичара није могуће питати за диплому, најважнијег за кума, богаташа за први милион...

Zaista mi ne ide u glavu taj srpski mentalitet i da neko moze da kaze "ja nemam problem sa ovim" po meni primerom klasicnog ugnjetavanja. Svaki gradjanin neke zemlje a i grada, treba da se zalozi sa svoje sugradjane kad je u pitanju nepravda, pogadjalo ga to ili ne. Sutra moze neki drugi zakon da pogodi njega, a ostali ce samo da okrecu glave.mali radojica napisao:ja nemam problem sa ovim, kome se ne sviđa javni prevoz ne mora da se vozi. ko se vozi mora da plati. prosto i jednostavno. ima ovde ljudi koji žive preko pa nek napišu kako je kod njih ako ne platiš kartu, ili vinjetu ili bilo šta slično.

tj. bit će vam bolje kad vam pokupimo svu nekretninu raznim nametima i kaznama i kada svi budemo zavisili od nekog feudala jer će mo se bukvalno vratiti u takvo društvo. Slažem se da smo u govnima ali neka onda svi budemo u govnima a ne da mi neki papan koji odozgo gleda u septičku jamu kaže kako će -ovna da odu pritom se držeći jednom rukom za nos da ne oseti naš smrad.
 tj. bit će vam bolje kad vam pokupimo svu nekretninu raznim nametima i kaznama i kada svi budemo zavisili od nekog feudala jer će mo se bukvalno vratiti u takvo društvo. Slažem se da smo u govnima ali neka onda svi budemo u govnima a ne da mi neki papan koji odozgo gleda u septičku jamu kaže kako će -ovna da odu pritom se držeći jednom rukom za nos da ne oseti naš smrad.