Novinarstvo je definitivno palo na najniže grane, baš kao i ponašanje dobrog dela učesnika u saobraćaju na ovim prostorima

Code: Obeleži sve
Код нас је политика постала маркетинг, бизнис се свео на шпекулацију, економија се претворила у илузионизам, просвета је постала социјала, култура се преселила у кланове или тржишним путем преметнула у шунд. Чак и су песме код Срба постале пројекти. Ако првог политичара није могуће питати за диплому, најважнијег за кума, богаташа за први милион...
Zaista mi ne ide u glavu taj srpski mentalitet i da neko moze da kaze "ja nemam problem sa ovim" po meni primerom klasicnog ugnjetavanja. Svaki gradjanin neke zemlje a i grada, treba da se zalozi sa svoje sugradjane kad je u pitanju nepravda, pogadjalo ga to ili ne. Sutra moze neki drugi zakon da pogodi njega, a ostali ce samo da okrecu glave.mali radojica napisao:ja nemam problem sa ovim, kome se ne sviđa javni prevoz ne mora da se vozi. ko se vozi mora da plati. prosto i jednostavno. ima ovde ljudi koji žive preko pa nek napišu kako je kod njih ako ne platiš kartu, ili vinjetu ili bilo šta slično.