Poptuno si u pravu, definitivni je trebala da bude, ali iz objektivnih razloga(spredare156 napisao:Do sada najbolji skup. Laki je lepo rekao da je tesko gledati svoj auto na stazi. Krivo mi je sto moja bivsa 156 nije bila. To je auto koji definitvno treba da bude na skupu.
Slike i Utisci sa prvog skupa Alfista u 2008
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
... samo bre kukate,bruke jedne
.Eto,najgori sam i sta sad :p !Prvi put na stazi,ja zadovoljan.Bitno da smo svi ucestvovali i da je sve proslo extra
!Jos jednom pohvale svim zasluznim
!
@spanjeli & photo Josko,imate po vopi prvom prilikom (za sliku)
!

@spanjeli & photo Josko,imate po vopi prvom prilikom (za sliku)

- canezzi
- Garaža: Alfa 156 mJet
skup je bio extra, najbolji do sada
ja sam onaj sto je izleteo sa staze
(((
jbg, sta da se radi, puno gasa i malo kocenja... neiskusno
ali moj mladji brat koji je vozio pre mene je napravio 6 vreme, i to sa 1.9 jtd
u svakom slucaju, svaka cast na organizaciji, i da imamo jos ovakvih i boljih skupova
nisam stigao da procitam celu prepisku (jos), ali vidim da ima mojih slika kako izlecem
skup je bio extra, najbolji do sada
ja sam onaj sto je izleteo sa staze

jbg, sta da se radi, puno gasa i malo kocenja... neiskusno
ali moj mladji brat koji je vozio pre mene je napravio 6 vreme, i to sa 1.9 jtd
u svakom slucaju, svaka cast na organizaciji, i da imamo jos ovakvih i boljih skupova
nisam stigao da procitam celu prepisku (jos), ali vidim da ima mojih slika kako izlecem
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
a to je dakle... trebalo je da izletim da bi me neko slikao :cool
sala mala ne zameri... odlicno si vozio.
*ljudi, da li je iko slikao moju (crvenu 155 sa belim felnama)? na stazi, van nje... dajte mi bar jednu fotku...
sala mala ne zameri... odlicno si vozio.
*ljudi, da li je iko slikao moju (crvenu 155 sa belim felnama)? na stazi, van nje... dajte mi bar jednu fotku...

- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
daj mi ih sve u originalnoj velicini na dekideki@gmail.com (ako je samo ova i to je super)
*dogovoricemo se

daj mi ih sve u originalnoj velicini na dekideki@gmail.com (ako je samo ova i to je super)
*dogovoricemo se

-
Go
- Drug Član
Evo i ja da kazem par reci... tek sam sad video temu!
Bilo mi je fantasticno! Vreme vrhunsko, sunce upeklo, hehehe na jednoj slici se vidi skijash kako na glavi fura moj duks nebi li izbegao suncanicu!
Drustvo je bilo super, drzali smo se mi .stranci. sa cannona, a alfe posmatrali i uzivali u njihovoj sreci i ponosu! Stvarno je bilo primeraka da mi je dah zastajao... Za voznju bih cestitao Milanu, bas profi... bravo majstore! Ja jedva cekam da iznajmimo stazu pa da vidimo da li je vts kao karting ili samo lici!
E, da... @killaz - dokazao si da si mnogo zaheban! (ovo ce razumeti samo on)
Svaka cast na prenosu, stvarno bi te trebalo postaviti za komentatora, odlicno uradjeno! hehehe najvise sam se smejao dok si pricao o .svojoj. bivsoj alfi, onako, uhvatila te sentimentalnost, pa je hvali... bas se videla ogromna kolicina ljubavi!
A sto se muzike tice, meni nije smetala uopste...a i braco, previse su vam tihe masine... samo par se cule kako treba!
Toliko od francuskog uljeza! Tj. napravicu kombinovani pozdrav za kraj: FORZA VTS

Bilo mi je fantasticno! Vreme vrhunsko, sunce upeklo, hehehe na jednoj slici se vidi skijash kako na glavi fura moj duks nebi li izbegao suncanicu!

E, da... @killaz - dokazao si da si mnogo zaheban! (ovo ce razumeti samo on)

Toliko od francuskog uljeza! Tj. napravicu kombinovani pozdrav za kraj: FORZA VTS

- Damjan156
- Garaža: AR 156 2.0TS 155ks +chip tuning, +K&N filter
Chevrolet Captiva LT 2.0D AWD 150ks - Lokacija: Beograd
SPANJELI HVALA TI CARE!!! Vidimo se na sledecem skupu da ti urucim HLADNO PIVO kao znak zahvalnosti u ime svih nas koje je mrzelo da slikaju oslonivsi se na kolege.
I jos jednom HVALA!
I jos jednom HVALA!
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Deki majstore svaka cast za voznju, slika je kod mene sad na desktopu.

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Damjan156
- Garaža: AR 156 2.0TS 155ks +chip tuning, +K&N filter
Chevrolet Captiva LT 2.0D AWD 150ks - Lokacija: Beograd
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”