znaci priznaje da nije kadar stici i uteci ostalima sledece godine“Ostvario sam ovaj dječački san i nisam spreman učiniti takvu obvezu još jednom sljedeće godine te nisam zainteresiran utrke završavati na četvrtom mjestu ili bilo kako."

znaci priznaje da nije kadar stici i uteci ostalima sledece godine“Ostvario sam ovaj dječački san i nisam spreman učiniti takvu obvezu još jednom sljedeće godine te nisam zainteresiran utrke završavati na četvrtom mjestu ili bilo kako."
Bravo. Ljudi tripuju da je sezona 2007 merodavna. A znamo kakva je Meclaren tad bio '' britanska banda'' na celu sa tada ludacki prepotentnim komandantom Ron Denisom. I pored svih protekcija i cuda Alonso je imao isti broj bodova. Hamilton je jako brz i mangup je, ali mislim da u ravnopravnoj borbi sa Alonsom, ne bi izasao kao pobednik. Ostaje da se nadamo nekom cudu iz Honde i Meclarena..speedfreak968 napisao:Vidi, ja bih voleo, ma bio bih lud od srece da Alonso potpise za Merc i da napokon vidimo ko je bolji vozac pod istim uslovima i tretmanom, mislim obojica su ne-nemci, ali to se na zalost nece desiti. Kakva bi to sezona bila... Iako sam gotovo ubedjen da bi ga Nando dobio, mislim da bih platio da ih vidim ponovo u istom timu.
speedfreak968 napisao:Ko ce ga znati. Ali moramo se sloziti da je vrlo neubicajeno da se vozac povuce nakon osvojene PRVE titule... Sta god da je u pitanju, svakako je presedan, barem koliko ja znam. Ali opet, Nico je neko koga verujem, niko od nas nikad nije dozivljao kao materijal za sampiona. Nije on los vozac, nego jednostavno nije dovoljno dobar i mislim da je pre svega splet okolnosti uticao na to da jedan, tek malo vise nego osrednji vozac uzme titulu. Bilo je tu svega, pa i Hamiltonove neozbiljnosti i opustenosti na startu sezone itd... Sa druge strane bilo je i suprotnih primera u istoriji F1 gde, takodje zahvaljujuci okolnostima, zaista SJAJNI vozaci NIKAD nisu osvajali titule. Pomenucu neke - Stirling Moss, Ronnie Peterson, Giulles Villeneuve, Jan Alesi, David Coulthard, Mark Webber... pa i nesrecni Massa, koji je pre one nesrece u Madjarskoj bio daleko bolji vozac nego sto bi to Rosberg ikada bio... Ali jbga, c'est la vie...