"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
jedan detalj
na skupu su bile jedna danska i tri holandske (vlasnici iza njih u pozadini sede na ogradi i smeju nam se kako se slikamo pored njih, posle su prisli pa smo malo popricali, znamo se sa 155.org)
tri V6 i jedna Q4, sve su nadr*ane do neverovanja. npr, sve 4 imaju cetvoroklipne brembo kocnice, a Q4 ima izduv samo 75mm cevcugu ispod patosa celom duzinom...
Bilo ih je malo... Uglavnom su bile GTA... Kao i 156ice...
Generalno, utisak mi je da su u vecini bile starije Alfice, od GTV6/Alfetta pa u nazad. Onda slede nove, 159ke, GT, Brera i sl. pa za njima neka srednja generacija, 75 i 155...
33ki isto svega par komada kao i Sudova, Sprinterica...
Ma videcete sliku s krova pa procenite
Kako dobre fotke...
Jel bila koja 145????
Kako je mocna,posebno ona na kojoj je 8c u sredini,a tvoja Deki 155 i 75 s druge strane.Vrh.Dajte jos fotki.Jel bila koja 155 iz btcc-a?To mi je omiljena trkacka verzija,pored ove za dtm.
Evo, samo po Grujicinoj zelji, slika parkinga koji nije mogao da primi sve Alfe koje su dosle, pa su se koristila i alternativna mesta... Nije sa krova, ali bice i toga...
Novegro, izlozbeni parking, 27. jun 2010. oko podne
to bi bilo sve od mene sto vredi od Alfa slika iz Milana.
Sasha ima brdo sliketina odlicnih (kod mene su u kompu) sa sve tri lokacije, ali on ce ih sam ionako podici na forum uskoro, budite strpljivi... evo samo jedne, da vam zagolicam mastu sta je uslikao u hangaru u Novegru (u koji su na slici iznad virili on i Mirko)