Slike i Utisci sa prvog skupa Alfista u 2008
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Iskuliraj Milane - Nigy je ok lik (mada ne znam sta ga je toliko uzrujalo, ali `ajde...), a i ako se ne slozite preko foruma on je samo jedan, a ljubitelja Alfe ima vise... ali ne toliko vise da bi smo ih olako bagatelisali. Sigurno ni sektasi, ma koliko se tako zvali od milja, ne bi hteli da ovo ostane stvarno sekta jer ih uskoro ne bi ni bilo. Zato ostani ukljucen koliko mozes.
Ova prica je otisla u totalno krivom smeru. Svi se nesto pravdaju i kukumavce, ko da se od njih ocekivalo da budu Schumacheri, a spisak nedostataka koje su pojedini nabarajali na svojim Alfama sluzi ostalima na forumu za sprdnju i popice nam mozak od zajebancije.

Ova prica je otisla u totalno krivom smeru. Svi se nesto pravdaju i kukumavce, ko da se od njih ocekivalo da budu Schumacheri, a spisak nedostataka koje su pojedini nabarajali na svojim Alfama sluzi ostalima na forumu za sprdnju i popice nam mozak od zajebancije.

Acqua-Olio-Benzina
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Ma opusteno momci, shta vam je, svi smo mi ovde zbog Alfi i sportskog srca u njoj 

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
-
Go
- Drug Član
- mitrowsky
- Garaža: Honda Accord Type-S 2007. год.
Fiat Brava 1.6 2000. год.
ex-Alfa 147 2.0 TS 2002. год. - Lokacija: Блок 38
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ja ga uradio i ima ga na sbb gusari hub-u i tezak je 2.88 GB,nije sve zabelezeno ali ima oko 1:20 min
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
-
Go
- Drug Član
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
ma lepa jeste a zvuk no coment,nego sokole ispostuj osnovni red pa se predstavi
-
Go
- Drug Član
Do sada najbolji skup. Laki je lepo rekao da je tesko gledati svoj auto na stazi. Krivo mi je sto moja bivsa 156 nije bila. To je auto koji definitvno treba da bude na skupu.
Sto se tice same voznje. Osim pobednika, po meni je Milos odvezao perfektno. Odlicna voznja i mislio sam da ima najbolje vreme. Svaka cast..naravno i za pobednika sve pohvale.
Sto se tice Tokyo drifta. Procitao sam negde da Zverko poredi ivana i bokija.
Svako normalan ne moze da poredi vozaca koji se profesionalno bavi tim poslom i ivana koji je prvi put seo u auto posle godinu dana. O pripremljenosti automobila necu ni da pricam. 75 je skroz fabricka, sa losim amortizerima i oprugama. U drugu ulazi samo na niskim obrtajima, lamela hvata skroz na vrhu....ima jos par stvari koje cine auto ne spreman za stazu. U ovom stanju je to bio maksimum.
Bravo Ivane, voznja je bila skroz ok, Auto je jako tesko kontrolisati u takvom stanju. :cool Sto se tice zadnje krivine video sam odmah da ces ispasti ali si se izvuko na foru
Samo napred, zelim ti da nadjes pravu kockicu i nastavis da driftujes. pozz 
Sto se tice same voznje. Osim pobednika, po meni je Milos odvezao perfektno. Odlicna voznja i mislio sam da ima najbolje vreme. Svaka cast..naravno i za pobednika sve pohvale.
Sto se tice Tokyo drifta. Procitao sam negde da Zverko poredi ivana i bokija.
Svako normalan ne moze da poredi vozaca koji se profesionalno bavi tim poslom i ivana koji je prvi put seo u auto posle godinu dana. O pripremljenosti automobila necu ni da pricam. 75 je skroz fabricka, sa losim amortizerima i oprugama. U drugu ulazi samo na niskim obrtajima, lamela hvata skroz na vrhu....ima jos par stvari koje cine auto ne spreman za stazu. U ovom stanju je to bio maksimum.
Bravo Ivane, voznja je bila skroz ok, Auto je jako tesko kontrolisati u takvom stanju. :cool Sto se tice zadnje krivine video sam odmah da ces ispasti ali si se izvuko na foru

- Markoni147
- Garaža: Ford Fiesta ST
O ukusima ne vredi raspravljati, ali moje misljenje je da je najlepsa i najutegnutija 156ica od decka koji je pobedio na stazi... A slika vec ima pa da ne ponavljamo...milan.m napisao:najlepsa alfa na skupu na adi huji,ako neko misli drugacije,neka stavi tu svoju
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- Damjan156
- Garaža: AR 156 2.0TS 155ks +chip tuning, +K&N filter
Chevrolet Captiva LT 2.0D AWD 150ks - Lokacija: Beograd
ki
- Drug Član
Pazite shta pishete, chicha je uzeo tastaturu u ruke!
Milan: Josh jednom svaka chast, odlichno je shto si medju nama i ovde.
Nigy: Nisi od juche na forumu pa da na taj nachin tumachish tekstove. Iskuliraj, bar dok ne prespavash.
ALL: Uslovi su bili fenomenalni, i zahvaljujem se svim momcima koji su radili na skupu te napravili najdinamichniji deshavanje do sada. Molim sve uchesnike skupa da ipak isposhtuju ulozhenu energiju i ne bulazne po ovoj temi. U suprotnom...
-Nema u suprotnom.
Dakle, specijalna zahvalnica:
Tokyo
Crni
veXon
Milos
Nigy
Trenta Tre
Bane
Miqzma
Sasha
Muzika Sale
Milan: Josh jednom svaka chast, odlichno je shto si medju nama i ovde.
Nigy: Nisi od juche na forumu pa da na taj nachin tumachish tekstove. Iskuliraj, bar dok ne prespavash.
ALL: Uslovi su bili fenomenalni, i zahvaljujem se svim momcima koji su radili na skupu te napravili najdinamichniji deshavanje do sada. Molim sve uchesnike skupa da ipak isposhtuju ulozhenu energiju i ne bulazne po ovoj temi. U suprotnom...
-Nema u suprotnom.
Dakle, specijalna zahvalnica:
Tokyo
Crni
veXon
Milos
Nigy
Trenta Tre
Bane
Miqzma
Sasha
Muzika Sale
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
danas idem do Zemuna,pa cu ti poneti cd,cujemo seTOKYO napisao:Skup je bio savrsen. . .
Nadam se da ce i sledeci biti takvi. . .
Da li je moguce da nema nekih filmova,da niko nije snimio i kacio negde???
Onaj ljubetov ne mogu da nadjem . .
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”