Potreban mi je advokat, pozeljno da se bavi iskljucivo krivicom
Ako je neko od forumasa pravnik, ili poznaje dovoljno kompetentog da ispunjava moje ujvete neka prosledi kontakt u pm.
mali ap to dejt. isposilo se da devojka ima nekou familiju u rajfajzenu. tacnije direktora odseka za odobravanje kredita za ovaj region. uz njegovu i sluzbenika u lokalnoj ekspo. pomoc i sastavio sam dopis u kojoj je glavna rec bila da cu ih tuzim i oderem im kozu potkovano sa tackama zakona(za to sam imao pomoc drugarice apzolventa prava) zbog snimanja razgovora bez obavestenja. posle par dana stize odgovor da se javim u ekspozituru. i na moje prijatno iznenadjenje. dobih izvinjinje za neprijatnosti, otposan dug i poklon platna jednokratna rodjendanska kartica(crna neka) sa 10000 dinara sa tim parama kupih poklon za dvojicu "insajdera". a nista od toga ne bi bilo da zaposleni u odseku za naplatu nisu bili krajnje ne ljubazni do te granice da da smo u istoj sobi neko od nas ne bi izasao na dve noge napolje.
naravoucenije: u ovoj drzavi dok propisno ne pripretis i bez veze nemoz nis da uradis.
savet: ukoliko imate problema sa isplatom, dal za telefon, ili banku kada vas pozovu da prete sa tuzbama itd taj razgovor se snima. ukoliko vam to nekazu to vam je free card out