Ferari katastrofalan. Meklaren sasvim OK.
Cestitke i za Reno motore

. Umesto da Alonso zameni gume kasnije, oni se uplašili od Webera i izašao iz boksa iza "sporih" vozača koje je morao da zaobiđe, a nije uspeo, jer je onaj Rus lud, dok su ostali ispred samo tako stvarali nedostižnu prednost. Trebao je Alonso da isključi radio vezu, da izlomi retrovizore i da vozi kako zna i ume
 . Umesto da Alonso zameni gume kasnije, oni se uplašili od Webera i izašao iz boksa iza "sporih" vozača koje je morao da zaobiđe, a nije uspeo, jer je onaj Rus lud, dok su ostali ispred samo tako stvarali nedostižnu prednost. Trebao je Alonso da isključi radio vezu, da izlomi retrovizore i da vozi kako zna i ume  . Zbog previše taktiziranja ode titula. Za Masu nemam reči, a voziće još dve sezone u Ferariju
  . Zbog previše taktiziranja ode titula. Za Masu nemam reči, a voziće još dve sezone u Ferariju 
   nakon trke  drago mi je u neku ruku sto je opet Fetel uzeo titulu... Gotivniji mi je od Vebera, Hamiltona,Batona itd..
  nakon trke  drago mi je u neku ruku sto je opet Fetel uzeo titulu... Gotivniji mi je od Vebera, Hamiltona,Batona itd..  , može i fetel...bolje nego ona dva penzosa što su se vukla po stazi, brooka...titula je otišla na samom startu kada je izgubio poziciju od batona...a i onaj "šu-mejker", nek' se mane ćorava posla, izginuće, ima tu mlađih, boljih, lepših
, može i fetel...bolje nego ona dva penzosa što su se vukla po stazi, brooka...titula je otišla na samom startu kada je izgubio poziciju od batona...a i onaj "šu-mejker", nek' se mane ćorava posla, izginuće, ima tu mlađih, boljih, lepših  (di resta?)
 (di resta?) 

napokon da dozivim da sampion bude onaj..za koga ja navijam!! Bez taktiziranja..bez propustanja..na svakoj trci maximalno..iako ga je to i kostalo bodova par puta...RB i Vetel su zasluzili da budu sampioni..i SVAKA CAST za to!!
 napokon da dozivim da sampion bude onaj..za koga ja navijam!! Bez taktiziranja..bez propustanja..na svakoj trci maximalno..iako ga je to i kostalo bodova par puta...RB i Vetel su zasluzili da budu sampioni..i SVAKA CAST za to!! )
 ) 

potpisujem.
 potpisujem.

Sve i da je istina, Alonso se jucerasnjom voznjom nije borio za titulu za razliku od Fetela. Katastrofalan start (zivci?), ziheraska voznja iza Petrova (40-ak krugova!), pa kada se doda i losa procena ekipe... Uzasan dan za Ferari...speedfreak968 napisao:Hmm... Sve je moguce, zar ne?
http://en.espnf1.com/abudhabi/motorspor ... 34416.html

Nazalost, mi kao publika ne mozemo da vidimo sve zakulisne radnje u timovima, pa ni potencijalne dogovore izmedju timova. Ali ono sto je sigurno, zbog neizvesnosti do poslednje trke ova sezona je bila jedna od najboljih u poslednjih 15-ak godina.speedfreak968 napisao:Ti to ozbiljno? Mislish da bi se sekirali za njegova osecanja? Dietrich Mateschitz ne bi imao to shto ima u zivotu da se mnogo sekira oko nechijih osecanja... To shto Webber-a nije bilo na proslavi titule malchice govori u prilog tome. Naravno to nikako nije opravdanje za Ferrari-jevu glupost, ali postavlja stvari na pravo mesto kad su u pitanju kalkulacije i zakulisne igre timova u F1... Moja poenta je da nisu stvari bash tako crno-bele kako neki zagovaraju...