za ivdzu;po tebi radnik u kafiteriji netreba da ima prijatelje.
zna se dobro pudlica kucni pas
nemachki ovchar sluzbeni pas
pit bull pas za borbe
nebih da pravimo polemiku od ovoga 100ljudi 100cudi je uvek bilo.

Ljudi svojom voljom treniraju borilačke veštine, a psi u ovom slučaju nemaju mogućnost da biraju. Svaka vrsta borbe životinja zbog zabave, koristi i ne znam kakvih suludih ciljeva je za svaku osudu. Korida je najgora ako već pričamo o "borbama", pošto jadni bikovi nemaju nikakve šanse. Sport za pse je npr. agiliti ili trke pasa. Borba koja je normalna je ona koja se odvija u prirodi, medju članovima čopora.pejo napisao:pa ja neznam onda shta je ultimatfajt,boks ,kik box,da nepricham o borbama bikova petliva i ostalog.to je sport a ovo nije.
Imas priliku da ga sretnes. Kad god pozelis-javi se. Moj pas nikada ne izaziva konflikt, a uvek je spreman da u najmanjoj mogucoj meri odgovori na provokaciju. Pravilna socijalizacija i paznja. Resavaju problem i kod pasa koji su zapusteni u vaspitanju.starac vujadin napisao:Nisam nikada sreo staforda koji valja, a da nije agresivan...ili bolje reci ostar - za to su stvarani, tako su pedigrirani decenijama, samo je pitanje da li vlasnik moze to da kanalise ili to raspiruje.
ivdzabg napisao:Nisi to trebao da napises, iskreno najvise na svetu mrzim borbe pasa. Za mene je pas moj ljubimac. Upravo mi se zeludac prevrce od same pomisli. E moj Pejo razocarao si me i ako te nisam upoznao sad ne zelim da te upoznam. Molim te da preskocis ovu temu.pejo napisao:sve shto vas interesuje u vezi pitbull terijera pitajte.drzo sam ih za borbe.profesionalno treniro i lechio iste.mnogo ljudi upoznao za 10god aktivnog bavljenja sportom iliti borbama.imo sam u jedno vreme preko 30komada,odraslih.
Ovo je totalna budalastina sa tim kvrc,potpuno se slazem da je to stvar vaspitanja psa, vise od 10god sam imao staforda i imacu ga opet naravno , par mojih dobrih drugara ih profesionalno drze , izlozbe , prodaja i to ... nikad se nije desio taj slucaj sa tim kvrc ,to je cisto glup mit u narodu koji ih prati .Znaci to su ljudi koji imaju godinama po cetiri , pet pa i vise pasa i nikad se nije desilo nista tog tipa.miQzma napisao:Da. Naravno. Samo sto ja ne verujem u "kvrcove". To se desava zato sto neko stavi psa u bezizlaznu situaciju. Ispravno vaspitan pas ce se uvek pre povuci nego da bez potrebe povredi nekoga.
Razmisljao sam se i o DogoArgentinu, komsija moj nas poznati striptizer Bili Piton ima dva prelepa primerka, zenka je glumila u spotu nekog od Polumente, ali mislim da je on veliki pas za stan.DogoArgentino napisao:Svako voli rasu za koju smatra da je najbolja i ne treba nikoga ubedjivati da li je ova bolja, lepsa itd... ukusi su razlicicti...
Ja volim uglavnom sve pse ali za mene postoji samo DogoArgentino u smislu rase koju bih drzao i nikada ni jednu drugu... to svakako ne znaci da neka druga rasa nekome nije lepsa, bolja...
Hvala. Jako si ljubazan.gile napisao:Starac Vujadin je objasnio. Ko zna Ivdži da preporuči odgajivača nek mu pošalje PP.
Na zahtev MiQzme ova tema se otključava kao esencijalna za opstanak foruma.