Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
cekaj covece da ga malo provozas, obecali su iz Delte da ce da zovu samo malo da se steknu uslovi, ovaj sneg odneo salu... a sto se tice klirensa, onaj stock je nizi od moje 155, jesi video slike?
Od svega u ovom autu, najvise nade polazem u ovaj novi motor sa dva "vvt-a" i direktnim ubrizgavanjem. Trebalo bi da bude fantastican...pogotovo posto mu je "tata" Paolo Martinelli.
Na prvi pogled malo surogat Alfa i poneki space detalji, volan, otvori za ventilaciju, pomalo podseca na neki TS, ove crvene linije kao kod Golf GTI, GTA badge na volanu...
Ipak koza na dashboard-u, sedista, zmija na menjacu, vade prosek...
Sve mi izgleda kao dodvoravanje sirokim masam zbog tih TS detalja i sve vise tog urbanog i sve manje elegancije... Da nema znaka pomislio bih da je neka Toyota...
onaj znak iznad grila je potpuno nepotreban. samo to - sto se tice spoljasnjosti. ili je trebao da bude deo lista deteline, ili su morali da ga napred sklone skroz. bas bi bila fora da ga niko ne bi prepoznao na ulici!
vojaalfa napisao:Izgleda kao da je neko stavio kacigu Darta Vejdera na šasiju od automobila.
Gde se samo seti toga, ja lupam glavu danima odakle mi je poznat prednji deo MITO, sad kad si ovo spomenuo bas lice.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Malo bzvz sto ne mozes da dobijes automatsku klimu sa Sport Paketom, ili recimo parking senzore, ili vece felne sa ovim drugim paketom...
Koliko trosi GTA?!
Meni je ovo sasvim OK... Enterijer narochito... Alcantara na tabli ala Ferrari - do mooda, svaka chast... Da nema grba na volanu pomislio bih da je neki mini Ferrari Ako cena bude bila 26-27k jura, bice to najjeftiniji GTA ikada!
@OMP
Naravno da bi svaki hard core Alfista pre posedovao originalnu GTA, ali to ce vecini nas ostati samo vlazan san Mene bi recimo, mnogo vise od MiTe usrecila 156 GTA, ali u ovo krizno vreme 1.8 sa 240 KS zvuchi razumnije, a i novo je novo, zar ne? Ali ja bih i dalje pre posedovao 156 GTA... 3.2 V6 24v Aresse... Ufff....
If everything seems under control, you're just not going fast enough.