I Kimi je zakacio Alfin virus (+Schumi)
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
znao sam ja da ce na kraju Kimi da ih :garema nisam sumnjao ni trenutak... Naravno, svaka chast i Masi... Ova titula je titula celog tima... Za razliku od onog tatinog sinchica i malog drkosha Alonsa i ostale shpijunske gamadi... Pobeda na stazi!!!!FORZA SCUDERIA!!!!

If everything seems under control, you're just not going fast enough.

-
Go
- Drug Član
Nadam se samo da mu nece oduzeti titulu :S McLaren ce se zaliti sto su Nick Heidfeld i Robert Kubica, prosli ne kaznjeno zbog koriscenja .ne dozvoljene smese goriva.. Ako ce tako prljavo da igraju, onda Ferrari treba da se zali sto i McLaren-ovim vozacima nisu oduzeti pojeni zbog spijunaze
Me angry, very angry :mad_cuss:

Me angry, very angry :mad_cuss:
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
McLaren je najavio tuzbu, btw. ako dodje do toga, sastanak FIA na kome ce se to razmatrati je tek u Decembru. to bi bio prvi presedan ikad da se takva odluka donese i da se sampionska titula oduzme i dA drugom vozacu. bez obzira, Kimi ce za mene uvek biti sampion. voznja u Kini u poslednjih nekoliko krugova ce mi ostati u pamcenju... 
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ja mislim da je to sramota... pa zar posle svega sramnog shto su vec uradil i fenomenalno proshli, on zele na jedan ovakav nachin da dodju do titule????? To ja ogromna sramota za Mclaren, za Rona Dennisa, formulu 1, auto-sport i sport uopshte... BRUKA!!! fuj!

- Nigy
- Garaža: .
Ponavljam, ne verujem da ce Kimiju biti oduzeta titula 'za zelenim stolom (mada me bas zanima da li je zelen!
).
FIA je to jednom uradila (mozda nije jedini slucaj, al' se ja drugog ne secam) i Senna je ostao bez titule. Taj potez je navuako gnev navijaca i vozaca na tu organizaciju, tako da tesko da ce se posle velikog petljanja u ovogodisnji sampionat, odluciti na takav potez.

FIA je to jednom uradila (mozda nije jedini slucaj, al' se ja drugog ne secam) i Senna je ostao bez titule. Taj potez je navuako gnev navijaca i vozaca na tu organizaciju, tako da tesko da ce se posle velikog petljanja u ovogodisnji sampionat, odluciti na takav potez.

- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
@scudetto
lepe slike shinko... samo tako...
@Ian
gde si ovo nashao?
josh, josh...
lepe slike shinko... samo tako...
@Ian
gde si ovo nashao?

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”