Posle Alfe Alfa?

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 09, 2006 10:17 pm

@BRABUS Mislim da Porche jos uvek ne pravi dizelase...

E Kraljevi sto ste se razestili... jednom Alfista uvek Alfista, znate onu narodnu: .vuk dlaku menja ali cud nikada..
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 09, 2006 11:01 pm

He vlado prso si ko lajsna :lool: sto se bre nerviras covece, ja recimo neverujem da cu izeti bilo koju alfu noviju od 75tice iz prostog razloga , hocu zanjdu vucu i hocu alfa romeo automobil 100% a ne fiat, gm i ostala sranja, a btw clia takodje i sad imam ;) A Saab hocu samo turbo i nikako drugacije, znaci volim turbo motore pa to ti je... :mrgreen:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 10, 2006 8:48 pm

:lool: fiat mi je bio prvi auto,privezak tih kljuceva jos uvek secam,piiiip prvo pa italo,imam i sad jednog,pao s neba bukvalno,ali ga topim 100000posto
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 10, 2006 8:49 pm

75ts napisao:He vlado prso si ko lajsna :lool: sto se bre nerviras covece, ja recimo neverujem da cu izeti bilo koju alfu noviju od 75tice iz prostog razloga , hocu zanjdu vucu i hocu alfa romeo automobil 100% a ne fiat, gm i ostala sranja, a btw clia takodje i sad imam ;) A Saab hocu samo turbo i nikako drugacije, znaci volim turbo motore pa to ti je... :mrgreen:
pa kupi turbo alfu.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 10, 2006 8:52 pm

killaz napisao:hahaha hahahaha

Kralj si! Otvaram specijalnu temu uskoro!
vazi laki ali da je koristimo samo mi sa specijalnom ROYALE LICENA,jbg,bez kralja ne valja
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 10, 2006 9:11 pm

zen napisao:@BRABUS Mislim da Porche jos uvek ne pravi dizelase...

E Kraljevi sto ste se razestili... jednom Alfista uvek Alfista, znate onu narodnu: .vuk dlaku menja ali cud nikada..

Pravi Boxer motore :D Eto veze s Alfom :D
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 10, 2006 9:22 pm

uvek umrem od smeha kad se prikljucim na forum :lool:

Kad bi Alfa samo radila boxere od 3.0 L :mrgreen: Uh ne bi onda pozeleo .bedni. V6 :lool:

Sto se tice pravih i kvazi Alfista mislim da je jako pametno da otvorimo novu temu na konto price, imam i ja dosta toga da kazem... Naravno samo ako dobijem .kraljevski. imunitet ;) :cool
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 11, 2006 2:59 pm

Za novu nemam pare... :(
33 me sluzi do jaja... :P
Zato bih je ostavio da me mine zelja kad god mi se javi...

Mada, moram da priznam da je Fiat napravio opasan potez sa Punto Grande i uleteo u rebra VW Golfu, Reno Kliju i ostalim iz klase.

Dakle model koji bi sutra odma' rado posedovao jeste 1.3 sa 70 ili 90 Ks Dinamic MultiJet. Mozes da biras i 6stepeni menjac... :shock: Malo li je za cenu osn.varijante nekog svabe i francuza?!?! Od 'dodatne opreme' ima - posetite sajt http://www.fiatpunto.com/eng/
Lep, ekonomican, dovoljno zivahan i brate novo je novo...

ali i Alfa je Alfa.... :roll:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 11, 2006 5:50 pm

Rado bi topnuo ovu moju 145 sa 1.4TS i uzeo sa 2.0TS. Kao nov auto Grande Punto sa najja
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 28, 2006 6:18 pm

posto vidim da ne volite bmw ima li neki drugi auto da pravi zvuk kao bmw 6 cil?

mislim da je to moguce samo yamahi r6.

inacer slusam techno house i ostala sranja koja ispiraju mozak od narodnjaka nista.

kad kupim auto vidimo se na alfa skupu da cujete zvuk pa cete se predomisliti.

kad vam kazem da je posle 15 alfi dosta dosta je.

pozdrav
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Apr 29, 2006 10:21 am

nemoj samo sa bembarom da nam dolazis i da nam pokazujes zvuk, to nam na alfa skupu nije potrebno...
p.s. ne znam samo sta fali alfinom v6 tonu? :shock:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Apr 29, 2006 1:11 pm

@75ts-TURBOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! :lool:
Potpuno se slazemo ;)
Alfa 75 je prva i poslednja koju cu voziti :cool
Kada bih imao dovoljno para da nerazmisljam kako cu ih potrositi, moju 75-icu bih poslao u Poljsku na full restauraciju, a auto za svaki dan bi mi bio SAAB 9-3 2.8-V6 turbo, naravno Sport Kombi u Aero paketu :twisted:
Mozda je nekom cudan moj izbor Saab-a a neke Alfe, ali... OBRTNI MOMENAT JE NAUCNO-FANTASTICAN :shock:
Posto nemam toliko para, moja 75 Turbo ce biti sredjivan kod nas, i ne mrda iz moje kuce :lool:
Sto se tice zvuka BMW sestaka, ok... maltretirao sam drugarev M3, znam da peva, ali... Mnogo mi je to sterilan auto, nema feelinga ni truku :(
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Sub Apr 29, 2006 3:38 pm

zli mario napisao:posto vidim da ne volite bmw ima li neki drugi auto da pravi zvuk kao bmw 6 cil?

mislim da je to moguce samo yamahi r6.

inacer slusam techno house i ostala sranja koja ispiraju mozak od narodnjaka nista.

kad kupim auto vidimo se na alfa skupu da cujete zvuk pa cete se predomisliti.

kad vam kazem da je posle 15 alfi dosta dosta je.

pozdrav
Mario, imash BMW Club u Zrenjaninu, pa se druzhi sa njima - verujem da cete se super slozhiti... Ovde niko ne razume N*machki jezik, pa ni zvuk koji isti pravi. Ako mislish da delish pamet, izvoli slobodno, ALI NE NA OVOM FORUMU. :evil:

Btw, slobodno zavrti taj redni 6 Cyl na 8-9000 rpm i nek ti je sa srecom... :lool:

Sledeci post, koji je usmeren ka n*mcima ce biti prebachen u Nemachki forum ili u kantu za smece.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Apr 29, 2006 5:54 pm

@Killaz
Ma znamo Njemacki: DAS IST ALFA ROMEO FORUM :lool:
Da znas Laki da i u Frankfurtu lagano uce Italijanski ;) Moraju ljudi, ipak .CENTRO STILE. tamo ima NAJVECI PLAC, veci od bilo koje druge auto-firme :cool
Sledeci put cu ga slikati, pa .ako laze koza-ne laze rog. :lool:
BTW, tamo ima jako puno GTV/Spider-a, bas sam se iznenadio, posto ranijih godina nisam obracao paznju na njih ( :oops: )...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Apr 29, 2006 9:26 pm

U Frankfurtu je sediste Fiat-a za Nemacku....

Inace, u Frankfurtu im primetno vise Alfi nego bilo gde sam bio u Nemackoj, cak i starijih, bas su pored moje zgrade uvek parkirane dve 75-tice i jedan stari Spider.

Fris....kad dolazis u Frankfurt ?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Apr 29, 2006 9:47 pm

Ma kakav sab turbo i sl . pa zvuk ? lepse reze 33 1.3 nego sto mumla neki BMW za koga cak i englezi kazu da je ruzan i bez maste ... zna se koji turbo i zvuci i ide , doduse ima ih dva i dva interkulera i crvenu glavu i pozadi izgleda ko stari opel rekord , ali ima rolex sat ide samo 225 , ali za koliko ... tepaju mu maza a sve to se nalazi iza trozupca i naravno pravi se u italiji.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 30, 2006 12:09 am

@Brabus
Vratio sam se pre 10-tak dana, bio sam tamo 3 nedelje... Ako bude sve po nekom mom planu, krajem maja sam ponovo tamo :cool
@Gaston
Ja jesam Alfista, ali treba ima odredjenog respekta prema nekim drugim proizvodjacima, a Saab to svakako jeste. Ako ni zbog cega drugog-onda zbog toga sto preuzima 1.9-JTD iz Alfe ;) Za mene je to jedini ne Italijanski automobil koji bih voleo posedovati... ali samo u pomenutoj verziji (2.8-V6 turbo, 250ks).
A ako neko misli da konstantnih 350Nm u rasponu od 2000 do 5000 obrt./min nije nista i da to moze svaki auto, onda cu se ja sportski povuci iz razgovora :cool
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Ned Apr 30, 2006 12:20 am

U Frankfurtu je bilo sediste Alfe u Nemackoj odvajkada, jos pre nego sto su potpali pod Fiat.
Acqua-Olio-Benzina
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 30, 2006 12:41 am

Fris75turbo napisao:@Brabus
Vratio sam se pre 10-tak dana, bio sam tamo 3 nedelje... Ako bude sve po nekom mom planu, krajem maja sam ponovo tamo :cool
I nisi se javio ?????

Obavezno da se javis kad dodjes krajem maja, saljem ti broj na PP
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 30, 2006 8:59 am

Ma slazem se zbog saba , i zbog tehnickih inovacija i karakteristika , i zajednickog prokekta -164-9000 - tema , ali nekako je dosadan , sve je savrseno i radi , stotine motorcica , ne treba ti alat u autu , a ako ti i zatreba ne mozes nista sa njim na putu.

Malo sale ne treba biti ni preozbiljan ali ja bih nedeljom radje provozao 222 , 2.2 V8 bi turbo .Ali onako lagano., mislim dok ne pukne licna.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Okt 16, 2006 8:07 pm

Juce pogledam Rock 'n' Roll uzvraca udarac i numera u filmu se zove Alfa Romeo, moze da se cuje i vidi spot na Kosavi, tekst ide nesto kao:....da vozim Alfu GTA.... i to peva Nikola Pejakovic, da ne otkrivam vise mislim da film treba pogledati...

Onda Djoka kaze u jednoj pesmi:.Neki se rode kraj vode plavetne i zivot im surov tempo nametne, s neba sve i metalik BMW... Mene je geografski faktor omeo, pa i kad vozim Alfa Romeo nervi su na rezervi....

Totalno sam proziveo pesmu letos dva meseca dole .kraj vode plavetne.! ;)

Daj neka neko nadlezan prebaci neke od ovih postova u jednu posebnu temu kako je i obecao! ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Okt 16, 2006 10:23 pm

Pjesma je EXTRA.Meni tel.tako zvoni.
Inace to je pjesma Dada Topica.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Okt 17, 2006 1:35 am

http://www.alfaclubdc.com/otherstf.htm

Link sa kog moze da se skine...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Okt 17, 2006 5:38 pm

Odavde sam je i ja skinuo. ;)
Korisnikov avatar
speedfreak968
Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti
Pridružio se: Uto Nov 25, 2008 10:52 am

Sre Okt 18, 2006 7:31 pm

Sada - Alfa 156 2.0 TS... sledeca ce takodje biti Alfa - 156 JTS ili 166 2.0 V6 turbo... Pa onda definitivno 3.2 GT... taman ce do tada cena da bude malo pristupacnija ;)

Nemci? Ne, hvala... Pazi, mozda, ali mozda, i to jedino i samo Audi RS4...
Slika
If everything seems under control, you're just not going fast enough.

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”