Tvrdo kvacilo na 156-ici

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Maj 30, 2006 3:11 pm

Ma kad se patis da skines menjac (ili placas majstora debelo) kupis lepo ceo set kvacila da ne radis opet isto za par hiljada kilometara!

E sad jeste skupo, ali stavi na papir koliko bi bilo i posle kad bi dva puta skinuo menjac... :shock:

Meni treba sada 350 eura za tu ekskurziju, ali ovo je prvi put za 80 000 kilometara, tako da nije tako strasno... ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Maj 30, 2006 10:49 pm

Ima u mirijevu kod radeta sve vrste obloga.
od kineske koja nista nevalja do nekih nornalnih obloga za normalnu voznju.
Kevlar obloga ima vek trajanja skoro duplo duzi od klasicne obloge. Federe na lameli mogu da razvuku ali ne da ih zamene
u cenu je uracunata zamena obloge i obloga. Kevlar lamela ima vece trenje, nemoze da se .spali. od drzanja noge na kvacilu. Negativnih posledica nema. Pedala je iste tvrdoce kao i sa obicnom lamelom. Pri kretanju sa kevlar lamelom je za nijansu agresivnije.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Maj 30, 2006 11:29 pm

ako je to tako, sto onda fabricki ne stavljaju te kevlar obloge i samim tim produze vek trajanja lamele?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 31, 2006 12:29 am

Sam si sebi dao odgovor! :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 31, 2006 12:34 am

Mozda se ugradjuju samo kod vise klase automobila :idea:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 31, 2006 11:55 am

bojanTI napisao:Meni treba sada 350 eura za tu ekskurziju, ali ovo je prvi put za 80 000 kilometara, tako da nije tako strasno... ;)
Pa bogami nije ni malo... Da je menjas na 200-250.000km pa uredu ali na 80k to je mnogo...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 31, 2006 12:34 pm

Pa ne znam kada treba da se menja lamela na Golfu II, ali ova moze da izdrzi verovatno jos oko dvadesetak hiljada samo je pocela da trza pri kretanju, a ni 80 000 nije malo to je od prilike 5 godina...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 31, 2006 12:46 pm

Srdjan napisao:
bojanTI napisao:Meni treba sada 350 eura za tu ekskurziju, ali ovo je prvi put za 80 000 kilometara, tako da nije tako strasno... ;)
Pa bogami nije ni malo... Da je menjas na 200-250.000km pa uredu ali na 80k to je mnogo...
srki pa sto kaze bojan, nije to auto za pijac pa da ga vozis i kreces ko penzos... vec brutalna masina u toj klasi automobila... samim tim i krace traje kvacilo...

mada zavisi dosta i od vozaca kako se ponasa na kvacilu, ima onih koji masiraju masinu kad treba da krenu (jadna lamela)...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 31, 2006 6:37 pm

Tako nekako, i naravno zavisi gde je auto vozen! Ne moze da bude isto ako je vozen u BG nekoliko godina, pa to je drast'cna razlika u poredjenju sa drugim sredinama, nigde u zemlji nije tolika guzva!

E bre Srdjane pa ti kao da vozis Opel pa da ne menjas nista na kolima, 250-300 hiljada! :lool: Tako jedan moj drugar kaze:.I bre dao si za kola 5000 i stalno nesto cackas, menjas ulje, sijalice, stelujes! Pa kad si dao tolike pare valjda si miran bar deset godina!. hahahaha

Jos jedno pitanje! Posto meni lamela ne proklizava, ono jeste da sam uspeo da krenem u trecoj na ler gasu, ali i dalje se dosta dobro ponasa samo sto malo trza dok krecem, jel mi to hitno da menjam, hocu li nesto za*ebati ako ostavim ovako ili mogu slobodno da cekam da ona bas prokliza pa onda sve to da odradim?!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 31, 2006 7:02 pm

bojanTI napisao:E bre Srdjane pa ti kao da vozis Opel pa da ne menjas nista na kolima, 250-300 hiljada! :lool:
Ovo je za Opelovce pravi kompliment... :mrgreen: Inace i dalje mislim da je 350eura mnogo za samo 80.000km ili cak i 100.000km, nista vise... piiiip ja to gledam sa svog stanovista, posto dosta prelazim i ja bih tih 80.000km svalio za manje od 2 godine sto vec predstavlja veliki trosak... I ja sam na fiatu marei menjao lamelu na 80.000km a na nissanu na 210.000km pa ti vidi... Nisam iznenadjen sto traje toliko vec cenom koja je kao za visu srednju klasu gde lamele mnogo vise traju!!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 31, 2006 7:11 pm

Salim se malo, razumem te ja veruj mi jer moram da dam taj novac sada! ;)

Ali evo ovako, cena kompleta za 1.4 ts ili za boxer je oko 100 eura, eto za 2.0 je 200 eura ceo kit, plus ruke 80 eura... Dobro, ja sam malo preterao jer sam racunao i semeringe, pa te neke dihtunge tih cilindara, ne znam ni ja sta sve i to po cenama u AMAG-u, sto znaci da je to od 270-300 eura!

Pa ne znam koliko bi trebalo da traje kvacilo, ali 200 000... Malo mi zvuci mnogo...

.Jos jedno pitanje! Posto meni lamela ne proklizava, ono jeste da sam uspeo da krenem u trecoj na ler gasu, ali i dalje se dosta dobro ponasa samo sto malo trza dok krecem, jel mi to hitno da menjam, hocu li nesto za*ebati ako ostavim ovako ili mogu slobodno da cekam da ona bas prokliza pa onda sve to da odradim?!.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 31, 2006 11:49 pm

Slobodno cekaj dok neumre skroz pa onda menjaj.

Povratak na “Area Servizio”