Majice

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 18, 2005 10:00 pm

Bela
XL
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Čet Maj 19, 2005 9:34 am

cuore sportivo napisao:Bela............velicina ko za Doru............ ;)
Jesi ti porastao u medjuvremenu ili ...... :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Do sada 5x XL i 1 XXL
Ivane,Dejane,Stefane???
Boost dobija maju kad dodje ;)
Korisnikov avatar
Dora
honorable
honorable
Garaža: FIAT :(
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 10:00 pm

Čet Maj 19, 2005 9:53 am

Sasha napisao:
cuore sportivo napisao:Bela............velicina ko za Doru............ ;)
Jesi ti porastao u medjuvremenu ili ...... :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Nije, ali kompenzuje obimom :) :P
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Maj 19, 2005 2:37 pm

Ma od viska glava ne boli.............mada sam ja nesto izmedju Vas dvojice po obimu i visini .........tako da ako mi ne pasuje majica...........na*ebao si Sasha........... :lool: :lool: ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Maj 20, 2005 6:04 pm

E piiiip ne znam ni ja sam ..................... zavisi od brojeva .............................. neku uzmeme L , neku XL............................ pa kao za Lakija .......................... ako njemu nije velika XL , nece biti ni meni sigurno .......................... a sto se tice boje ..................... hmmmmmm pa recimo bela sa crvenim natpisom .
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Pet Maj 20, 2005 8:00 pm

Ok i za Stefana ce ici XL,ostao je jos Ivan :? .............IVANEeeeeeeeeee,verovatno L,ali ajde da sacekamo....
dobro do sada su sredstva uplatili ili ce to uraditi u toku sledece nedelje Nikola, Dejan(Kg), Laki i ja i da bi majice bile spremne do 12.06. molio bi i ostale da izvrse uplatu tj. Beogradjani da daju pare Lakiju posto je on vec platio priveske i stikere,a samo Ivan ostaje da uplati preko racuna.....
P.S nista od ovoga ne vazi za Doru ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Maj 20, 2005 8:08 pm

Sale ja sam Lakiju rekao da cu lovu da mu dam krajem maja znachi to ce biti regulisano :)

U pravu si za XL ali ja sam teo da ide uz telo jel to znachi onda broj manja :?: :?:

Sto se boje tiche crvena naravno sa belim
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Pet Maj 20, 2005 8:21 pm

Odlicno :lool:
Znam kakvu majicu hoces,ali ne znam da li ce takvih biti....U svakom slucaju cu probati da pronadjem ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Maj 20, 2005 8:27 pm

TNX unapred Sale...ne zaboravi da sam 190 znachi nije fora da bude uska a da mi bude do pupka :)

Ako bude uzmi ako ne bude onda XL kao i ostalima
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Maj 20, 2005 10:46 pm

Sasha napisao:Ok i za Stefana ce ici XL,ostao je jos Ivan :? .............IVANEeeeeeeeeee,verovatno L,ali ajde da sacekamo....
dobro do sada su sredstva uplatili ili ce to uraditi u toku sledece nedelje Nikola, Dejan(Kg), Laki i ja i da bi majice bile spremne do 12.06. molio bi i ostale da izvrse uplatu tj. Beogradjani da daju pare Lakiju posto je on vec platio priveske i stikere,a samo Ivan ostaje da uplati preko racuna.....
Ne znam o cemu se radi ........................

Uplatio sam ti lovu ................za mene i onog mog rodjaka ............... :shock: ili si zaboravio , ili je nesto drugo po sredi ..........
Korisnikov avatar
Dora
honorable
honorable
Garaža: FIAT :(
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 10:00 pm

Sub Maj 21, 2005 1:50 am

Sasha napisao:Ok i za Stefana ce ici XL,ostao je jos Ivan :? .............IVANEeeeeeeeeee,verovatno L,ali ajde da sacekamo....
Aj ne kaki, šta sam ja 13 prase :)
Dodji po harač i ne talasaj. Kad bude bilo para onda hoću sve privilegije koje moja velikost zaslužuje. Tepih, par sekretarica da zapisuju, službeno vozilo, apartman u Ricu i tako to :)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Maj 21, 2005 1:52 am

Dora napisao:
Aj ne kaki, šta sam ja 13 prase :)
Dodji po harač i ne talasaj. Kad bude bilo para onda hoću sve privilegije koje moja velikost zaslužuje. Tepih, par sekretarica da zapisuju, službeno vozilo, apartman u Ricu i tako to :)
Ovoga oderi,Sasha...

Vidis da je pun para,ima sekretaricu,vozi ga neki baja u dzipu,ima neki hotel(sigurno ostalo od dede).........znaci uzmi mu clanarinu za 2 godine unapred....... :lool: :lool: :dugokosi: ;)
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Sub Maj 21, 2005 11:07 am

AlfaPerSempre napisao:Ne znam o cemu se radi ........................
Uplatio sam ti lovu ................za mene i onog mog rodjaka ............... :shock: ili si zaboravio , ili je nesto drugo po sredi ..........
Uplatio si clanarinu to je sve Ok, nego treba jos deo para,znas da smo mi na drugom sastanku skupili preko 50e ;) za tekuce potrebe kluba.
Dora napisao:Aj ne kaki, šta sam ja 13 prase:)
Dodji po harač i ne talasaj.
Nisi 13 prase, ti si pocasno prase koje je vec debelo zaduzilo klub....... :lool: :cool ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 25, 2005 1:27 pm

1x crna XXL :dugokosi:

btw deteline na rukavima bi bile VRH!
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 25, 2005 1:40 pm

XXL i ti si porastao? ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 25, 2005 1:51 pm

investiram u stomak redovno... ;) :dugokosi:
Korisnikov avatar
imandic
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa Romeo 156 1.9JTDM 110kw
Pridružio se: Pet Nov 28, 2008 11:56 am

Sre Maj 25, 2005 2:06 pm

Bio sam malo odsutan, duhom...

Crna, XL valjda...ko za Lakija, ja sam lepsi, ali on je isti :)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 07, 2005 9:35 pm

Ako nije kasno da narucim jos jednu crvenu XL majicu............please

Hvala....... ;)
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Sre Jun 08, 2005 9:10 am

Ok ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Jun 08, 2005 9:12 am

E Shwarci,znao sam da mogu da racunam na tebe.
Imas od mene 100 kila dinamita,da se nadje ,kad se vidimo.......... :lool: ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 14, 2005 12:24 pm

Zelim da narucim jos jednu crvenu ZENSKU majicu!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 14, 2005 11:17 pm

I ja bih da narucim jos jednu crvenu zensku majicu, ako je moguce ;)
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 14, 2005 11:21 pm

Qre,Deki koji broj?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 14, 2005 11:26 pm

Mala promena...........potrebna je [size=18:6fd9a0cd6f]L[/size] majica.

Hvala
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 14, 2005 11:50 pm

Uh, nisam siguran, isti broj kao za proslu zensku majicu, mislim da je L

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”