Majice
-
Go
- Drug Član
E piiiip ne znam ni ja sam ..................... zavisi od brojeva .............................. neku uzmeme L , neku XL............................ pa kao za Lakija .......................... ako njemu nije velika XL , nece biti ni meni sigurno .......................... a sto se tice boje ..................... hmmmmmm pa recimo bela sa crvenim natpisom .
-
Sa
- Drug Član
Ok i za Stefana ce ici XL,ostao je jos Ivan
.............IVANEeeeeeeeeee,verovatno L,ali ajde da sacekamo....
dobro do sada su sredstva uplatili ili ce to uraditi u toku sledece nedelje Nikola, Dejan(Kg), Laki i ja i da bi majice bile spremne do 12.06. molio bi i ostale da izvrse uplatu tj. Beogradjani da daju pare Lakiju posto je on vec platio priveske i stikere,a samo Ivan ostaje da uplati preko racuna.....
P.S nista od ovoga ne vazi za Doru

dobro do sada su sredstva uplatili ili ce to uraditi u toku sledece nedelje Nikola, Dejan(Kg), Laki i ja i da bi majice bile spremne do 12.06. molio bi i ostale da izvrse uplatu tj. Beogradjani da daju pare Lakiju posto je on vec platio priveske i stikere,a samo Ivan ostaje da uplati preko racuna.....

-
Go
- Drug Član
Uplatio sam ti lovu ................za mene i onog mog rodjaka ...............
ili si zaboravio , ili je nesto drugo po sredi ..........
Ne znam o cemu se radi ........................Sasha napisao:Ok i za Stefana ce ici XL,ostao je jos Ivan.............IVANEeeeeeeeeee,verovatno L,ali ajde da sacekamo....
Uplatio sam ti lovu ................za mene i onog mog rodjaka ...............

- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Dodji po harač i ne talasaj. Kad bude bilo para onda hoću sve privilegije koje moja velikost zaslužuje. Tepih, par sekretarica da zapisuju, službeno vozilo, apartman u Ricu i tako to
Aj ne kaki, šta sam ja 13 praseSasha napisao:Ok i za Stefana ce ici XL,ostao je jos Ivan.............IVANEeeeeeeeeee,verovatno L,ali ajde da sacekamo....

Dodji po harač i ne talasaj. Kad bude bilo para onda hoću sve privilegije koje moja velikost zaslužuje. Tepih, par sekretarica da zapisuju, službeno vozilo, apartman u Ricu i tako to

-
Go
- Drug Član
Vidis da je pun para,ima sekretaricu,vozi ga neki baja u dzipu,ima neki hotel(sigurno ostalo od dede).........znaci uzmi mu clanarinu za 2 godine unapred.......
Ovoga oderi,Sasha...Dora napisao:Aj ne kaki, šta sam ja 13 praseSasha napisao:Ok i za Stefana ce ici XL,ostao je jos Ivan.............IVANEeeeeeeeeee,verovatno L,ali ajde da sacekamo....
Vidis da je pun para,ima sekretaricu,vozi ga neki baja u dzipu,ima neki hotel(sigurno ostalo od dede).........znaci uzmi mu clanarinu za 2 godine unapred.......

-
Sa
- Drug Član
:cool
Uplatio si clanarinu to je sve Ok, nego treba jos deo para,znas da smo mi na drugom sastanku skupili preko 50eAlfaPerSempre napisao:Ne znam o cemu se radi ........................
Uplatio sam ti lovu ................za mene i onog mog rodjaka ...............ili si zaboravio , ili je nesto drugo po sredi ..........

Nisi 13 prase, ti si pocasno prase koje je vec debelo zaduzilo klub.......Dora napisao:Aj ne kaki, šta sam ja 13 prase:)
Dodji po harač i ne talasaj.

- imandic
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9JTDM 110kw
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”