Bas naprotiv... Vrlo prijatno...mimmy napisao:SVESNO NEIZLEČIVO!
Nadam se da nije neprijatno iznenađenje.....
Znao sam da volis Alfe, ali ovo...

Bas naprotiv... Vrlo prijatno...mimmy napisao:SVESNO NEIZLEČIVO!
dexxxter napisao:Bas naprotiv... Vrlo prijatno...mimmy napisao:SVESNO NEIZLEČIVO!
Znao sam da volis Alfe, ali ovo...
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni ovo zvuči poznato-samo u obrnutom smeru.......večito pitanje-voliš li me bar koliko migavac na toj tvojoj Alfi........Za cigarete i hranu......smrtna kazna klanje tupim nožem ili kašikom!gile napisao:Uhh. Velika, sveobuhvatna i neiscrpna tema. Svi ste vi u pravu, i sve je to OK, ali mene recimo malo više gađa ona druga strana... fukkin' jaelousy & misunderstanding, tj ljubomora i nerazumevanje
Elem, da li nekom od vas deluju poznato sledeće izjave (citiram):
- to je samo predmet, kako možeš toliko da pričaš o tome
- meni je bitno da je auto pouzdan i da se ne kvari i da malo troši, šta me briga za zvuk i izgled (klasično malograđansko-čobansko-sišlosaplanine-rođenozaGolfa2 razmišljanje, prim. aut.)
- što si više dosadan sa tom Alfom, kao da ti je član porodice (meni jeste)
- što ne mogu da zapalim cigaretu u kolima kad si već ti pušač (za taj čin ubijam grickalicom)
- zašto ne može da se jede u kolima (može, ali samo ako si Joe, fino r'n'r petrolhead derište od 10 godina koje zna više o automobilima i Alfama nego 99,9% ženske populacije)
- kako to misliš da ne pipam prstima staklo
- treba ti pola sata da se parkiraš
- znaš li o nečemu drugome da pričaš
- jel taj auto može da se vozi ispod 120
- ispade da ti je Alfa najvažnija na svetu, važnija i od mene (bljak trećerazredna patetika)
itd.
Dobro sad... Što se mnogih stvari tiče preterujem, slažem se, pacijent sam kad je Alfa u pitanju, ali zaista nisam upoznao nijednu žensku osobu koja ima istu ili bar približno istu strast prema automobilima. Nažalost. Sem Ane156. Ona je valjda jedna od izuzetaka koji potvrđuju pravilo
Mogao si odmah da kazes, a ne ovako!Gocy napisao:[quote="="magic33"]
Na ovo sam mislio kad sam otvorio temu
CARE, CARE, CARE !!!gile napisao:Uhh. Velika, sveobuhvatna i neiscrpna tema. Svi ste vi u pravu, i sve je to OK, ali mene recimo malo više gađa ona druga strana... fukkin' jaelousy & misunderstanding, tj ljubomora i nerazumevanje
Elem, da li nekom od vas deluju poznato sledeće izjave (citiram):
- to je samo predmet, kako možeš toliko da pričaš o tome
- meni je bitno da je auto pouzdan i da se ne kvari i da malo troši, šta me briga za zvuk i izgled (klasično malograđansko-čobansko-sišlosaplanine-rođenozaGolfa2 razmišljanje, prim. aut.)
- što si više dosadan sa tom Alfom, kao da ti je član porodice (meni jeste)
- što ne mogu da zapalim cigaretu u kolima kad si već ti pušač (za taj čin ubijam grickalicom)
- zašto ne može da se jede u kolima (može, ali samo ako si Joe, fino r'n'r petrolhead derište od 10 godina koje zna više o automobilima i Alfama nego 99,9% ženske populacije)
- kako to misliš da ne pipam prstima staklo
- treba ti pola sata da se parkiraš
- znaš li o nečemu drugome da pričaš
- jel taj auto može da se vozi ispod 120
- ispade da ti je Alfa najvažnija na svetu, važnija i od mene (bljak trećerazredna patetika)
itd.
Dobro sad... Što se mnogih stvari tiče preterujem, slažem se, pacijent sam kad je Alfa u pitanju, ali zaista nisam upoznao nijednu žensku osobu koja ima istu ili bar približno istu strast prema automobilima. Nažalost. Sem Ane156. Ona je valjda jedna od izuzetaka koji potvrđuju pravilo
Ooo ddaaaamimmy napisao:Da li je moguće da smo svi u istom problemu...........