Spontano okupljanje: Cetvrtkom, splav Pingvin Romeo
- gane
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.8 TS
&
Alfa Romeo 33 1.4 IE - Lokacija: Zemun
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Malo okupljanje u subotu na Dunavu u Vinchi
Dodushe nismo clanovi ARCS-a ali ljubitelji Alfi jesmo svakako
Levo je moja 164 a desno je 155 2.5 V6
Malo sam je provozao i ostao

Jedino sto su obe bile solidno prljave u subotu

Jedino sto su obe bile solidno prljave u subotu

Slažem se sa Nigijem, radni dan je cool, i predložio bih Četvrtak 19.00h. Za one koji vikendom izlaze to je dobro zagrevanje, za one koji ne izlaze počelo je predvikendovsko opuštanje, a gde god da se skupimo nema vlike gužve.
Petak je nekako napet u smislu da pola ljudi žuri da se lansira u neki celovečernji provod pa kad bi došli onda bi cupkali da produže dalje, a i lakše se prave gužve.
Lokacijski mi se dopada Savski Kej NBG, ali možda mi padne još nešto na pamet. Prošetćemo se ovih dana familijarno po keju pa da saznam kakve su cene po splavovima, ali mislim da je bilo nekih sa vrlo popularnim cenama
Petak je nekako napet u smislu da pola ljudi žuri da se lansira u neki celovečernji provod pa kad bi došli onda bi cupkali da produže dalje, a i lakše se prave gužve.
Lokacijski mi se dopada Savski Kej NBG, ali možda mi padne još nešto na pamet. Prošetćemo se ovih dana familijarno po keju pa da saznam kakve su cene po splavovima, ali mislim da je bilo nekih sa vrlo popularnim cenama
AndRix
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Pogledajte "Pingvin", iza Gandijeve, kad ste vec tamo 
Tamo je uvek bilo opusteno, jeftino i bez guzve. Znam da je nedavno izgoreo (po drugi put) ali nisam bio tamo poduze pa nemam pojma da li je uopste obnovljen...

Tamo je uvek bilo opusteno, jeftino i bez guzve. Znam da je nedavno izgoreo (po drugi put) ali nisam bio tamo poduze pa nemam pojma da li je uopste obnovljen...
-
gi
- Drug Član
Grujo, predlog prihvaćen i usvojen. Bili smo malopre Trenta Tre, Nigy i ja da obiđemo Pingvin. Fino mesto, OK atmosfera, pristojne cene. Ima i da se klopa ako neko ogladni 
Lokacija: Savski kej, skretanje iz Jurija Gagarina kod Piramide, pa skroz do kraja. Parking je veliki, nije gužva. Svakog četvrtka, u 20:00h. Dobrodošli!

Lokacija: Savski kej, skretanje iz Jurija Gagarina kod Piramide, pa skroz do kraja. Parking je veliki, nije gužva. Svakog četvrtka, u 20:00h. Dobrodošli!
- gane
&
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
ja svaki cetvrtak radim 18-23...
nadam se da ce biti nekog dok stignem tamo...

- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Pizza im je uvek bila fantasticna
atmosfera krajnje opustena. Drago mi je da je tako i ostalo
Jos samo da je tu i onaj plavi kelner sto je UVEK nasmejan...
Gledamo se!

Jos samo da je tu i onaj plavi kelner sto je UVEK nasmejan...

Gledamo se!

- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Jel Nehruovom do kraja?
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
-
gi
- Drug Član
Evo i slike:

Zelena zastavica: Prvi (regularan) parking
Plavi pravougaonik: Drugi "parking", kad se popne putićem sa ove okretnice na dolmu pa desno. Narod se tu parkira, mada postoji znak za zabranu saobraćaja na isključenju sa okretnice.
Alfisti se, naravno, neće peti na taj nasip.
Crvena zastavica: "Pingvin"

Zelena zastavica: Prvi (regularan) parking
Plavi pravougaonik: Drugi "parking", kad se popne putićem sa ove okretnice na dolmu pa desno. Narod se tu parkira, mada postoji znak za zabranu saobraćaja na isključenju sa okretnice.
Alfisti se, naravno, neće peti na taj nasip.

Crvena zastavica: "Pingvin"
- ana156
- Garaža: 147 1.6 TS plava metalik
- Majoras V6
- Garaža: @ Fiat Stilo (2005) van 1.9JTD 115ks @ Mercedes W210 E230 Kompresor @ VW Polo 1.4 16v
- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
- Nigy
- Garaža: .
Necu komentarisati one koji idu kolima do samog keja, pored znaka zabranjen saobracaj, do skora preko blata, pa preko pesacke staze (terajuci pesake da se sklanjaju u blato), pa preko biciklisticke staze ponovo pesackim stazama do uglavljivanja na mesta koja nikad nisu ni bila predvidjena za parking.
Na samoj okretnici i ako nema mesta, naci ce se po okolnim parkinzima, a i dan nije tokom vikend ludila, ni nesto atraktivan termin, pa su i sanse vece.

Na samoj okretnici i ako nema mesta, naci ce se po okolnim parkinzima, a i dan nije tokom vikend ludila, ni nesto atraktivan termin, pa su i sanse vece.

- dekideki
- Drug Član
- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
- dekideki
- Drug Član
- gane
&
Propisi
bice
a i setite se
Re: Spontano okupljanje?
PodržavamNigy napisao:Necu komentarisati one koji idu kolima do samog keja, pored znaka zabranjen saobracaj, do skora preko blata, pa preko pesacke staze (terajuci pesake da se sklanjaju u blato), pa preko biciklisticke staze ponovo pesackim stazama do uglavljivanja na mesta koja nikad nisu ni bila predvidjena za parking.![]()

Kultura

Propisi

bice

a i setite se

- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
aj podsetite kako je ovo bilo i kako je prosao auto
ko na nas krene iz mesta je naje&o
Ja dolazim iz PA obavezno na to novo mesto!!!Hoce biti ljudi? Pozdrav!!! 

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”