FORMULA 1 (nastavak)
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Kako je krenulo uskoro necemo vidjati Ferari u Q3... da Masa i Fetel nisu imali problema bili bi ispred

- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Žalosno je to i iz kimijevog ugla,jeste da je prvi put dobio klubsku bitku ali žalosno.A još je žalosnije kako merc sve razbija.
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Re: FORMULA 1 (nastavak)
Dakle ova sezona je u mnogo cemu jedna od najgorih od kad pratim F1, znaci nekih 30+ godina...

- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
Ferrari volim najvise na svetu i niko ne moze da ih zameni!
Setite se samo proslih godina kako su mercedes drali skoro svi a prosle godine i uzmu neku visoku polpoziciju a onda u trci odvale ih svi redom!
Mercedes nikada nece moci da mi zameni Ferrari ali to je isto kuca sa ogromnom trkackom tradicijom koju izuzetno postujem i drago mi je sto ucestvuju u formuli i sto su najzad dosli do fantasticnih rezultata jer su vredno radili a to se sada vidi!
Drago mi je i zbog Hamiltona koji mi je pored Alonsa najbolji vozac i koji sada naplacuje sva ponizenja od prosle godine!
Meni trke nisu dosadne jer se secam dominacije "mog" Sumahera i silnih pol pozicija i pobeda i titula gde sam uzivao u svemu tome. Sada je doslo vreme nekih drugih koji skupljaju kajmak.
Ako mi nesto smeta to su glupa "socijalna " pravila da sto imas na pocetku sezone to ti je i nema unapredjenja i razvijanja tokom sezone i zvuk na koji nema sanse da se naviknem!
Setite se samo proslih godina kako su mercedes drali skoro svi a prosle godine i uzmu neku visoku polpoziciju a onda u trci odvale ih svi redom!
Mercedes nikada nece moci da mi zameni Ferrari ali to je isto kuca sa ogromnom trkackom tradicijom koju izuzetno postujem i drago mi je sto ucestvuju u formuli i sto su najzad dosli do fantasticnih rezultata jer su vredno radili a to se sada vidi!
Drago mi je i zbog Hamiltona koji mi je pored Alonsa najbolji vozac i koji sada naplacuje sva ponizenja od prosle godine!
Meni trke nisu dosadne jer se secam dominacije "mog" Sumahera i silnih pol pozicija i pobeda i titula gde sam uzivao u svemu tome. Sada je doslo vreme nekih drugih koji skupljaju kajmak.
Ako mi nesto smeta to su glupa "socijalna " pravila da sto imas na pocetku sezone to ti je i nema unapredjenja i razvijanja tokom sezone i zvuk na koji nema sanse da se naviknem!
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
U potpunosti se slažem sa iznetim. Preživeo sam sve one sezone kad su dominirali vozači i/ili timovi za koje ne navijam, a sada mi je svakako mnogo lepše kada dominira dečko za koga navijam od kako je ušao u F1. Naravno da takva dominacija nije dobra za sport i navijače i naravno da mi fali veća konkurencija i izjednačenost timova kao što mi je falila i ranije.
Ali kolo sreće (umeća) se okreće, danas je jedan na vrhu, sutra će biti drugi i tako u krug. Pravi problem su pravila i neke iz našeg ugla bezvezne limitacije koje lagano ali istrajno degradiraju sport. To pre svega treba da se menja, a timovi će i dalje ići od sjaja do očaja u dužim ili kraćim intervalima.

U potpunosti se slažem sa iznetim. Preživeo sam sve one sezone kad su dominirali vozači i/ili timovi za koje ne navijam, a sada mi je svakako mnogo lepše kada dominira dečko za koga navijam od kako je ušao u F1. Naravno da takva dominacija nije dobra za sport i navijače i naravno da mi fali veća konkurencija i izjednačenost timova kao što mi je falila i ranije.
Ali kolo sreće (umeća) se okreće, danas je jedan na vrhu, sutra će biti drugi i tako u krug. Pravi problem su pravila i neke iz našeg ugla bezvezne limitacije koje lagano ali istrajno degradiraju sport. To pre svega treba da se menja, a timovi će i dalje ići od sjaja do očaja u dužim ili kraćim intervalima.
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Nije Mercedesova dominacija povod za ono sto sam gore napisao, morao bih da budem prilicno plitak za tako nesto... Pratim F1 kao sto vec napisah jos od 70-ih i mnogo se timova tu smenjnivalo u "dominaciji"... Za to sto smatram da je ovo jedna od najgorih sezona IKADA ima MNOGO razloga, i jos jednom - dominacija timea ciji, naravno, nisam navijac nema NIKAKVE veze sa tim pobogu 

- bums85
Jos jedna dosadna trka... Fetel, iako ga ne volim, jedini je uspeo nesto da postigne i sa 15. dodje na 4. mesto, dok Ferari nije ni mrdnuo. Realno jedino Red Bull moze da konkurise Mercedesu, samo da srede sve probleme sa bolidom, ostali mogu da cekaju 2015. i da se nadaju.

- Skuks
- Drug Član
- Garaža: 155 1.8ts 16v 1997 Blu Armonico
159 1.9 16v Sportwagon - Lokacija: Beograd - Zemun
Na zalost Ferrari vise nije ono sto je nekada bio
Al' Fetelu svaka cast
Al' Fetelu svaka cast

Na naftu se ore. Na plin se greje. Na benzin se vozi!
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Samo sam se saglasio sa razmišljanjem kolege Alfamena i to je to. Rekao bih na kraju da smo svi na istim talasnim i da se slažemo sa tim da dominacija jednog tima nije dobra, ali nije ni najgora stvar koja je zadesila taj sport i sve nas. Odnosno za vreme dominacije drugih u prošlosti makar smo imali prilike da uživamo u zvuku i nekim drugim trkačkim atributima. A činjenica je i da BAŠ ovolike dominacije dugo nije bilo
Umeli su Schumija da izazovu Hakkinen u McLarenu, Montoya u BMW-u, Nando u Renaultu,... Vettela opet Nando u Ferrariju, pa donekle i McLaren, ali ovo što sada radi Mercedes može da se poredi samo sa onim najuspešnijim sezonama Ferrarija i Red Bulla (neću zaboraviti ni Brawn!), ako čak i to ne nadmašuje...
Da ne bude zabune, ništa kolega nije išlo na tvoj kontospeedfreak968 napisao:Nije Mercedesova dominacija povod za ono sto sam gore napisao, morao bih da budem prilicno plitak za tako nesto...

Umeli su Schumija da izazovu Hakkinen u McLarenu, Montoya u BMW-u, Nando u Renaultu,... Vettela opet Nando u Ferrariju, pa donekle i McLaren, ali ovo što sada radi Mercedes može da se poredi samo sa onim najuspešnijim sezonama Ferrarija i Red Bulla (neću zaboraviti ni Brawn!), ako čak i to ne nadmašuje...
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Bas na to sam i mislio... Malo sta ima da se gleda... Ova dvojica su nedodirljivi, sve ostalo se svodi na neko nadmudrivanje, zvuk ocajan, pravila (narocito oko goriva) besmislena... itd... mogao bih tako do ujutro... Iako sam gotovo fanatican kad je Ferrari u pitanju, ni meni se nije bas svidjala ona totalna vladavina Schumi-ja (mada cak ni to ne moze da se meri sa ovim sto sada ima Mercedes), nije to to ako ne postoji nikakav izazov... Ali i sa time bi se dalo nositi da nema toliko drugih gluposti koje me izludjuju...

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Gledam neki oglas i vidim smesne cene (od 99e) iz BG za Hungaroring: http://www.superodmor.rs/madjarska/budi ... 4/robinson
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- bums85
To su uglavnom paketi bez karte za F1 koju moras sam da nabavis. Ja sam hteo prosle godine da idem, ali u svim agencijama su mi rekli da oni obezbedjuju smestaj i prevoz, a kartu moram sam da kupim

- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
tako je... najjeftinija karta minulih sezona bila je oko 200 jura... vise se isplati 4-5 ljudi u jedno dizlo i paljba, nego busom...

- erdeljan
- BANOVAN
Prevoz i hotel za 100e tj 200 ako vas je dvoje po danu sa doruckom - i dalje mnogo jeftino!
A vi koji bi da vozite ceo dan, da budete tamo na suncu 5h i da se vratite onako umorni - razumem vas
A vi koji bi da vozite ceo dan, da budete tamo na suncu 5h i da se vratite onako umorni - razumem vas

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Ne razumes 

- erdeljan
- BANOVAN
Ma zezam se bre 

- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Takodje 

- Fittipaldi
- Drug Član
- Garaža: KIA Pro Ceed
Z101 mediteran '82 - Lokacija: Beograd
- bums85
To za 80e je stajanje na travi i veoma daleko od staze. Evo ovde se mogu pogledati cene karata, kao i delovi staze za koje se kupuju https://www.gpticketshop.com/en/f1/hung ... ckets.html

- OMP
- Garaža: GP TJet
bio sam ja 2 puta na hungaro i oba puta organizovano sa smestajem na 3 dana, oba puta sam imao general admišn karte i uopste nije daleko od staze, sami birate poziciju, ima ljudi koji odu skroz na brdo da imaju veci pregled ali je daleko, ja sam gledao pozicije sto blize stazi i ogradi, po meni to je najbolja opcija ne zbog toga sto je najjeftinija (mada i to znaci) vec zato sto je svaka povrsina koja nije zauzeta tribinom ili ogradjena tvoja i nisi uslovljen da sve gledas sa jednog mesta i da ne mrdas, tako da sam npr. petkom i subotom menjao pozicije i trazio najbolju za trku, npr. na nekim mestima porse kup je smor za gledanje a formula tu atraktivna i obratno pa je glupo sve trke gledati sa iste pozicije.
e sad ja sam bio 1998. i 2002. godine, od tada se promenilo dosta toga na stazi i u pozicijama za publiku ali drugar je isao zadnjih par godina i uvek je super prolazio sa tim kartama i bio je mozda i jos blize stazi nego ja (sudeci po slikama i prici)
on je imao srece i da se posle kvalifikacija kad se vec rascistila guzva, umuva u padok pa cak i da sidje na parking iza bokseva, tako da se slikao sa nekoliko vozaca (hamilton, masa, weber, baton, buemi i jos par ne secam se
)
takodje postoji varijanta da karte kupis preko preprodavaca koji se muvaju po parkinzima i cesto sami presrecu publiku i nude po nesto manjoj ceni, drugar uzeo za 70e pretprosle godine a prosle ga ukenjalo da udju kroz zicu blizu parkinga gde je parkirao (negde oko prve krivine) sasvim slucajno tako da nisu ni platili za nedelju
druga varijanta je da sacekas da krenu kvali ili trka (10-15min) i onima iz obezbedjenja na kapiji gurnes 20-30e sem ako nisu mnogo bezobrazni pa traze vise ali svakako prodjes jeftinije nego da platis regularnu cenu, takodje proverena sema i praksa na skoro svim trka au kalendaru.
Kad sam bio u Barseloni 2007 (ne na trku ali se namestilo da se trka bas tad vozila) par ljudi iz hotela su nam rekli isto to ali na zalost mi nismo imali vremena da odemo do staze i da se vratimo do hotela jer smo imali bus za Italiju popodne, tako da mi je bas bilo krivo sto sam bio na par km od staze a nisam otisao da gledam
jedina uteha je bila subotnja prezentacija bmw-a u centru grada sa mini stazom i bilbordom za pracenje kvali kao i raznim sadrzajima i programima koji su trajali celog dana, tako da smo ipak malo omirisali spaljene gume bmw-ovog bolida i ustelovali bubne opne zvukom istog
bilo je tu svega i bmw-a wtcc, formule bmw, itd. tako da je to malo izvadilo stvar kod nas zavisnika o trkama 
a sto se tice hungaro ne znam mislio sam da odem opet ali manje vise znam stazu i ostalo na stazi pa mi se ne ide, radije bih isao na neku drugu gde nisam bio ali to je vec sve dalje i skuplje tako da....???
e sad ja sam bio 1998. i 2002. godine, od tada se promenilo dosta toga na stazi i u pozicijama za publiku ali drugar je isao zadnjih par godina i uvek je super prolazio sa tim kartama i bio je mozda i jos blize stazi nego ja (sudeci po slikama i prici)
on je imao srece i da se posle kvalifikacija kad se vec rascistila guzva, umuva u padok pa cak i da sidje na parking iza bokseva, tako da se slikao sa nekoliko vozaca (hamilton, masa, weber, baton, buemi i jos par ne secam se

takodje postoji varijanta da karte kupis preko preprodavaca koji se muvaju po parkinzima i cesto sami presrecu publiku i nude po nesto manjoj ceni, drugar uzeo za 70e pretprosle godine a prosle ga ukenjalo da udju kroz zicu blizu parkinga gde je parkirao (negde oko prve krivine) sasvim slucajno tako da nisu ni platili za nedelju

druga varijanta je da sacekas da krenu kvali ili trka (10-15min) i onima iz obezbedjenja na kapiji gurnes 20-30e sem ako nisu mnogo bezobrazni pa traze vise ali svakako prodjes jeftinije nego da platis regularnu cenu, takodje proverena sema i praksa na skoro svim trka au kalendaru.
Kad sam bio u Barseloni 2007 (ne na trku ali se namestilo da se trka bas tad vozila) par ljudi iz hotela su nam rekli isto to ali na zalost mi nismo imali vremena da odemo do staze i da se vratimo do hotela jer smo imali bus za Italiju popodne, tako da mi je bas bilo krivo sto sam bio na par km od staze a nisam otisao da gledam

a sto se tice hungaro ne znam mislio sam da odem opet ali manje vise znam stazu i ostalo na stazi pa mi se ne ide, radije bih isao na neku drugu gde nisam bio ali to je vec sve dalje i skuplje tako da....???
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- mobtel
- Garaža: 33+156=159
- erdeljan
- BANOVAN
Prosta jednačina: Vidi se broj 100, njih je 5 - što znači: 100 x 5 = 500eur 

- mobtel
- Garaža: 33+156=159
namerno si prevideo nepoznatu u jednačini...ona crvena kanta 

You bought the wrong car!!!
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Danas crvena kanta u rukama Alonsa najbrža na 2. treningu... Aleluja više... Kimi... No comment....