Slike i Utisci sa prvog skupa Alfista u 2008
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Evo koja rec i od TOKY-A, odlicno organizovano,poseban pozdrav nama koji smo se potrudili i pomogli Lakiju i Milosu da sve bude kako treba, takodje specijalini pozdrav za Nygela i Crnog koji mi je pomogao pri merenju vremena i pozdrav svima ostalima koji su doprineli jednom lepo dogadjaju sa ALFOM u glavnoj ulozi...... 
Sta reci za voznje...,pobedniku svaka cast,krivine je sekao hiruski precizno i napravio najbolje vreme. . . .
Posto vidim da su me neki spominjali...(zbog voznje),proslo je godinu dana od kada nisam...,ne driftovao nego vozio bilo sta .jace. na zadnjoj vuci....,seo sam..,probao da napravim jedan kompromisan krug sa solidnim vremenom a u isto vreme da zabavim publiku..., a i sebe da upoznam sa stazom na kojoj .nikada. nisam vozio i na kojoj cu verovatno izlaziti na drift u nekom narednom vremenu,a to je izgledalo kako je izgledalo....,
Naravno preterivanje u zadnjoj krivini sam iskoristio kao poseban pozdrav,jel sam vec snimio da sam preterao sa gasom pa reko da se izvucem na staru foru...
Nadam se da cu se..., cim sklopim i upoznam novi auto brzo vratiti u formu!

Sta reci za voznje...,pobedniku svaka cast,krivine je sekao hiruski precizno i napravio najbolje vreme. . . .

Posto vidim da su me neki spominjali...(zbog voznje),proslo je godinu dana od kada nisam...,ne driftovao nego vozio bilo sta .jace. na zadnjoj vuci....,seo sam..,probao da napravim jedan kompromisan krug sa solidnim vremenom a u isto vreme da zabavim publiku..., a i sebe da upoznam sa stazom na kojoj .nikada. nisam vozio i na kojoj cu verovatno izlaziti na drift u nekom narednom vremenu,a to je izgledalo kako je izgledalo....,

Naravno preterivanje u zadnjoj krivini sam iskoristio kao poseban pozdrav,jel sam vec snimio da sam preterao sa gasom pa reko da se izvucem na staru foru...

Nadam se da cu se..., cim sklopim i upoznam novi auto brzo vratiti u formu!

- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Secas se da sam ti i ja to napomenuo da si imao svog sprinta da bi vreme bilo ispod 50 sec.Sasha napisao:Znas koliko puta sam pomislio na sprinta u toku voznjeNigy napisao:Prava makina (od Alfi koje se mogu naci kod nas) za ovu stazu bi bio Sprint sa 1.7 boksericom., < 50 sec garantujem!
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
-
Go
- Drug Član
Uh dobar je bio, po prvi put maksimalno dinamican skup, oni koju su gledali lomatanje po stazi nije im bilo dosadno, oni koji su vozili njima je bilo jos bolje, adrenalin je samo pumpao. Muzika glasna, ali komentator je bio vrhunski, bez zamuckivanja, onako tecno, covek bi pomislio da je dosao profesinalac sa Eurosporta ..organizaciji svaka cast..sve na vreme, nema incidenata....nece mo da vas menjamo
Prvi put smo imali prilike da cujemo publiku koja aplaudira...lep osecaj.
Evo i par slika predstavnika reda i zakona na stazi...
Slike by Vik

I posle neko da mi kaze da ovo nije pravi predsednik, u odlucnim mometima zastava je njegovim rukama, a ostali sa metlama...

ribaj ribaj

Maestro - Denis

Prvi put smo imali prilike da cujemo publiku koja aplaudira...lep osecaj.
Evo i par slika predstavnika reda i zakona na stazi...
Slike by Vik

I posle neko da mi kaze da ovo nije pravi predsednik, u odlucnim mometima zastava je njegovim rukama, a ostali sa metlama...

ribaj ribaj

Maestro - Denis

- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Za ovakvu stazu bitno je da je auto pre svega kratak, da nema velike tockove, da bude jako tvrd, da ima nesto obrtnog momenta, ali bitnije da se vrti visoko da se ne bi prebacivalo u trecu nepotrebno, treba imati odlican menjac (jer bi na dva mesta trebalo ubaciti u prvu), odlicne kocnice se podrazumevaju kao i mekse gume.
Kad se sve to uzme u obzir onda ovde Alfa 75 nema mnogo sanse protiv ostalih Alfi.
Naravno, pre svega vazi da je stvar do vozaca, a onda do masine, tako da je moguce da neko sa srihtanom 75-icom (da li je to moguce
) pobedi...
Inace, u prednosti su bili oni koji su vozili prvi jer je staza bila jako masna i prljava od velikog broja vozila, pa su oni na kraju reda morali da koce ranije. Vozio sam karting posle, pa sam i to sam uvideo posto stazu dobro poznajem.
Malo sam se salio ono za rwd i fwd - nije to toliko bitno ovde, ali u praksi jeste jer gore navedenih kola vise nema u rwd konfiguraciji...ne prave se, sem ako ne racunamo Smart. Na ovoj stazi caruju Mini Cooper S JCW, Clio Sport Cup, ali mogu rwd NSU TT ili ovakva neka rwd Alfa u .malo drugacijoj karoseriji....
...naravno da ne spominjemo Super 7.
Kad se sve to uzme u obzir onda ovde Alfa 75 nema mnogo sanse protiv ostalih Alfi.
Naravno, pre svega vazi da je stvar do vozaca, a onda do masine, tako da je moguce da neko sa srihtanom 75-icom (da li je to moguce

Inace, u prednosti su bili oni koji su vozili prvi jer je staza bila jako masna i prljava od velikog broja vozila, pa su oni na kraju reda morali da koce ranije. Vozio sam karting posle, pa sam i to sam uvideo posto stazu dobro poznajem.
Malo sam se salio ono za rwd i fwd - nije to toliko bitno ovde, ali u praksi jeste jer gore navedenih kola vise nema u rwd konfiguraciji...ne prave se, sem ako ne racunamo Smart. Na ovoj stazi caruju Mini Cooper S JCW, Clio Sport Cup, ali mogu rwd NSU TT ili ovakva neka rwd Alfa u .malo drugacijoj karoseriji....

Acqua-Olio-Benzina
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
evo kako bi to otprilike trebalo da se izvoza
(leteci start, vreme po krugu 44 sekunde)
*bas me zanima kako su vozili oni VIP (njihova vremena), ako neko ima nek okaci...
**kad ce vec jednom kompletna lista od juce?
(leteci start, vreme po krugu 44 sekunde)
*bas me zanima kako su vozili oni VIP (njihova vremena), ako neko ima nek okaci...
**kad ce vec jednom kompletna lista od juce?

-
Go
- Drug Član
nisam nista lose mislio nego nam je gore sa terase izgledalo da se bas trudis ali da ti ne ide pa sam u tom smislu prokomentarisao da sam ocekivao vise. posto, koliko se secam bije te glas dobrog driftera...
nisi se valjda uvredio?TOKYO napisao:Posto vidim da su me neki spominjali...(zbog voznje)

- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Naprotiv.....,nisam se uvredio..,a i zasto bih....???, ocekivao sam samo kritike a ne pohvalae...
Pa naravno da sam se trudio..., borio sam se sa kvacilom koje odpusta kod volana..,lepljenom lamelom,sinhronom druge i zaboravom. . .
Ne znam gde me bije taj glas kada nisam ucestvovao ni na jednom takmicenju??, to su prepricavanja ljudi koji su me nekad videli u nekim zezanjima,naravno dak sam bio u daleko boljoj formi....
Kad driftujes skoro svaki dan onda imas neki rezultat..,ali kad vozis yuga i dva tocka godinu dana i kusur .... i za jedan krug probas da napravis nesto..,ne mozes puno da ocekujes????
Kada sam bio klinac,umeo sam po 100-200 metara da vozim na zadnjem tocku,kada sam prosle godine poceo malo da se rekreiram u zelji da to opet radim trebalo mi je pola leta da sastavim citavih 20-30 metara tako da,..nadam se da se razumemo??

Pa naravno da sam se trudio..., borio sam se sa kvacilom koje odpusta kod volana..,lepljenom lamelom,sinhronom druge i zaboravom. . .
Ne znam gde me bije taj glas kada nisam ucestvovao ni na jednom takmicenju??, to su prepricavanja ljudi koji su me nekad videli u nekim zezanjima,naravno dak sam bio u daleko boljoj formi....
Kad driftujes skoro svaki dan onda imas neki rezultat..,ali kad vozis yuga i dva tocka godinu dana i kusur .... i za jedan krug probas da napravis nesto..,ne mozes puno da ocekujes????
Kada sam bio klinac,umeo sam po 100-200 metara da vozim na zadnjem tocku,kada sam prosle godine poceo malo da se rekreiram u zelji da to opet radim trebalo mi je pola leta da sastavim citavih 20-30 metara tako da,..nadam se da se razumemo??

- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
Heh... sa onakvim cliom... zlo... ono malo cudo se ne naginje i ima lepak umesto tockova
brzo brzo nema sta...
A ako neko pogleda u related malo dole ima boki kako .vozi stazu postrance. sa novim bmw-om... e to se zove poznavanje staze
http://www.youtube.com/watch?v=vW_YXBu9 ... re=related
Heh... sa onakvim cliom... zlo... ono malo cudo se ne naginje i ima lepak umesto tockova

brzo brzo nema sta...
A ako neko pogleda u related malo dole ima boki kako .vozi stazu postrance. sa novim bmw-om... e to se zove poznavanje staze

http://www.youtube.com/watch?v=vW_YXBu9 ... re=related
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
-
Go
- Drug Član
Moram samo da dodam da sam prezadovoljan svojim vremenom(20 mesto),obzirom da zadnje gume skoro nemam,u autu su bile jos neke stvari,koje sam poneo rodbini u Bg-u,ustao sam u 9h i vozio 250km tako da sam bio i malo umoran,ali taj dozivljaj na samoj stazi,ma vredelo je svakog sekunda,PERFEKCIJA!
Isto tako svaka cast momku koji je pobedio,i onom liku koji je vozio crvenu 75(tokyo valjda)
,ja sam lepo pustio muzikicu i pokusao da uzivam max i da uz sve to napravim lep rezultat :cool
inace,hredoh da pridjem da vidim koji si ti ali me sunce opalilo,tako da bice prilike sledeci put valjda...
Isto tako svaka cast momku koji je pobedio,i onom liku koji je vozio crvenu 75(tokyo valjda)
@zverko, balansiram malo...pazi ga zhugo sto je lego na suvozacevo sediste i jos krivinu prolazi jednom rukom...pravi si pristevac

inace,hredoh da pridjem da vidim koji si ti ali me sunce opalilo,tako da bice prilike sledeci put valjda...

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”