kakvi nemacki automobili
Spontano okupljanje: Cetvrtkom, splav Pingvin Romeo
-
GostGo
- Drug Član

eto kako alfisti odlaze sa spontanih okupljanja, pa vi posle sedite kuci, i propustajte da ovo vidite uzivo....
eto kako alfisti odlaze sa spontanih okupljanja, pa vi posle sedite kuci, i propustajte da ovo vidite uzivo....
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Hvala ! Kad pre?zee napisao:http://www.kaktus.co.yu/ALFA/ivan.zip
- Nigy
- Garaža: .
Garaze vise nema, pa su i okupljanja malo zamrla u BG.
Hteo bih skidanjem preasine sa ovog topica, podsetiti da smo se okupljali i pre iste.
Dakle, trazi se kafic\splav u BG ispred koga UVEK ima mesta bar za desetak makina i gde su cene pristojne.
A i trazi se dan kada bismo se okupljali (moj predlog je da bude neki radni dan npr. utorak da se ne bismo preklapali sa izlazscima vikendom).
Da vidimo kakva su vam misljenja.
Hteo bih skidanjem preasine sa ovog topica, podsetiti da smo se okupljali i pre iste.
Dakle, trazi se kafic\splav u BG ispred koga UVEK ima mesta bar za desetak makina i gde su cene pristojne.
A i trazi se dan kada bismo se okupljali (moj predlog je da bude neki radni dan npr. utorak da se ne bismo preklapali sa izlazscima vikendom).
Da vidimo kakva su vam misljenja.
- dekideki
- Drug Član

- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
ja sam za petak kasno popodne/rano predvece. sem tradicije, nije los dan jer je tik pred vikend, masa ljudi je slobodna... opusteno.
lokacija je vec problem, sta pristojno ima veliki parking a - kad ga okupiramo - da ne moramo da pojedemo i popijemo pola kafane
mislim mozemo mi za opkladu al' bi bilo lepo da ne moramo, ako ste me razumeli. 
(ja ne izlazim bas tako cesto u poslednje vreme, pa sam van toka sta je zanimljivo ovih dana. momci devojke dajte predlog, slobodno)
lokacija je vec problem, sta pristojno ima veliki parking a - kad ga okupiramo - da ne moramo da pojedemo i popijemo pola kafane
(ja ne izlazim bas tako cesto u poslednje vreme, pa sam van toka sta je zanimljivo ovih dana. momci devojke dajte predlog, slobodno)
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Splavovi na savskoj strani imaju onaj veliki parking, tamo se ekipa skupljala pre garaze.
Od kafica u gradu pogodan je Demode u Profesorskoj koloniji jer ima mesta za parking, dosta mesta unutra, odlicnu bastu, a vise nije toliko popularan, pa se uvek moze naci mesto.
Ima takvih mesta i na Cukarici, Dedinju, Zemunu.
Takodje tu je isprofanisana SC Banjica.
Od kafica u gradu pogodan je Demode u Profesorskoj koloniji jer ima mesta za parking, dosta mesta unutra, odlicnu bastu, a vise nije toliko popularan, pa se uvek moze naci mesto.
Ima takvih mesta i na Cukarici, Dedinju, Zemunu.
Takodje tu je isprofanisana SC Banjica.
Acqua-Olio-Benzina
- ana156
- Garaža: 147 1.6 TS plava metalik
nemam ideju, proveriću, ali svakako bi bilo dobro,
savska strana stvarno nije loša ideja, dan... ne znam
savska strana stvarno nije loša ideja, dan... ne znam
TRUE to YOU TS
- ilija156
- Garaža: alfa GT
Kafe Teorema u TC Radnicki N.Beograd ima veliki parking uz samu bastu 2-3m (uskoro slike) preko puta studenjaka a pored se radi chip tuning....navece je prazno i ima dosta prostora....
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”
svega ovog ne bi bilo da onaj gtv nije osisao onaj porsche hahahah