FORMULA 1 (nastavak)
- OMP
- Garaža: GP TJet
ma luis bi objasnio fetelu neke stvari samo kad bi bili u istom timu odnosno istom bolidu sto je naravno nemoguce, licno smatram crnju boljim vozacem od švabe koji zna da cepa uglavnom kad je prvi, cim padne na neku slabiju poziciju pocinje da se gubi i pravi greske, mada luis ima problem sa trosenjem guma sto ne ume da ih sacuva jer vozi istim tempom od pocetka do kraja i ne stedi nista sto je po meni ok ali ipak treba biti i takticar u odredjenim situacijama, ali decko ima m*da za voznju i zeli da se trka zato ga i gotivim dok mi je fetel bio u pocetku ok lik ali je poceo da se menja kako su dolazile pobede i slava pa je poceo da me nervira
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Re: FORMULA 1 (nastavak)
Da, pocheo je malo da dize nos... Njegov komentar pol pozicije u bolidu na radiu mi je bio prilichno antipatichan, parafraziram: "This is who we are, this is what we do..."

- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Kakav rasista i nacinalista
Ne daj Boze da on osvoji 7 titula,od toga 5 zaredom,da vozi za Ferrari,da ima najveci broj pol pozicija-pa od njega ne bi moglo da se zivi,a ni od Alonsa iskreno.
Neka se ugledaju na "tatu" bre.Isti oni mu i dan-danas traze autograme i trce da se slikaju sa njim.Alonso i ostali nema intervjua da ga ne spomenu.
Massa nije vozio 2 mjeseca ne moze doc k' sebi 2 godine jbt. mada ni ranije nije nesto vozio Bog zna...
OMP napisao: licno smatram crnju boljim vozacem od švabe

Kakav rasista i nacinalista

Vettelu bi odmah bilo naredjeno iz Gestapo-a da ga zrtvujeOMP napisao:ma luis bi objasnio fetelu neke stvari samo kad bi bili u istom timu odnosno istom bolidu sto je naravno nemoguce

Ma mis bre obicni.Slikao se kako sisa ovce (kao ovce su ostali vozaci)speedfreak968 napisao:Da, pocheo je malo da dize nos... Njegov komentar pol pozicije u bolidu na radiu mi je bio prilichno antipatichan, parafraziram: "This is who we are, this is what we do..."
Ne daj Boze da on osvoji 7 titula,od toga 5 zaredom,da vozi za Ferrari,da ima najveci broj pol pozicija-pa od njega ne bi moglo da se zivi,a ni od Alonsa iskreno.
Neka se ugledaju na "tatu" bre.Isti oni mu i dan-danas traze autograme i trce da se slikaju sa njim.Alonso i ostali nema intervjua da ga ne spomenu.
Massa nije vozio 2 mjeseca ne moze doc k' sebi 2 godine jbt. mada ni ranije nije nesto vozio Bog zna...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Konacno se neko sjetio:
http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/h ... -bull.html
http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/h ... -bull.html
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
U pravu je chovek... pola sekunde je zaista mnogo... Zato svi trebeba da stave isto krilo i kom opanci...
Nego vidi shta sam josh tu video
http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/b ... ascar.html
Nego vidi shta sam josh tu video

http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/b ... ascar.html

-
ZE
- Drug Član
kada vec copy/paste :
http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/f ... galan.html
Ok je da trazite zamerke..ali Newey je konstruktorski mag..
http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/f ... galan.html
Ok je da trazite zamerke..ali Newey je konstruktorski mag..

- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Procitah ovo za Kimija.Jbg,nista cudno,covjek je dostigao vrhunac,osvojio je titulu sa Ferrarijem i sad kad se penzionisao,ne moze da se "nadje"...
Isto kao Schumacher sto je eksperimentisao sa motorima i slicnim glupostima.
Naravno da ce ih FIA zastititi,najbolje bi bilo da priznaju:U pravu ste,namagarcili su nas!
Ne,previse su lukavi.Proglasice krilo regularnim,svi timovi ce ga iskopirati vec u Maleziji i vuk sit i ovce na broju.
FIA ostala "nenadjebiva"
,a timovi zadovoljni-nece se tuzakati medjusobno.
Newey jeste genije svog posla,ali ni ostali nisu goveda.Dje je bio taj genije kad je Rorry-ev Ferrari cistio pod sa Mercom,ultra snaznim BMW-om,Renaultom i ostalima?
Od Newey-a sam i ocekivao ubicu od bolida,ali ovdje se vidi da nisu cista posla.Webber koji vozi isti bolid,bio je prosle godine konkurent za titulu,a ove godine je bio za oko sekundu sporiji od Vettela-cudno zar ne-i njemu je Newey konstruisao bolid.
Isto kao Schumacher sto je eksperimentisao sa motorima i slicnim glupostima.
Naravno da ce ih FIA zastititi,najbolje bi bilo da priznaju:U pravu ste,namagarcili su nas!
Ne,previse su lukavi.Proglasice krilo regularnim,svi timovi ce ga iskopirati vec u Maleziji i vuk sit i ovce na broju.
FIA ostala "nenadjebiva"

Newey jeste genije svog posla,ali ni ostali nisu goveda.Dje je bio taj genije kad je Rorry-ev Ferrari cistio pod sa Mercom,ultra snaznim BMW-om,Renaultom i ostalima?
Od Newey-a sam i ocekivao ubicu od bolida,ali ovdje se vidi da nisu cista posla.Webber koji vozi isti bolid,bio je prosle godine konkurent za titulu,a ove godine je bio za oko sekundu sporiji od Vettela-cudno zar ne-i njemu je Newey konstruisao bolid.
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
-
ZE
- Drug Član
@Shumi
po meni si preterano otisao u teoriju zavere..ali..ok..postujem tvoje razmisljanje...ali imam pravo da se ne slazem sa istim!
Isto tako je ta FIA vise puta stala na stranu Ferrarija..pa su se ostali timovi (i navijaci) bunili..ljutili...itd!
Ne branim nikoga...svi znamo da same trke odavno ne zavise samo od kvaliteta vozaca..ako je RB uspeo da napravi najbolji bolid na "ivicama pravila"..
svaka cast
A sto se tice toga da i Weber ima isti bolid..hm..po meni je Weber jedva prosecan vozac F1..tako da me uopste ne chudi sto je toliko sporiji..isto mislim i za Alonsa i Masu!
po meni si preterano otisao u teoriju zavere..ali..ok..postujem tvoje razmisljanje...ali imam pravo da se ne slazem sa istim!
Isto tako je ta FIA vise puta stala na stranu Ferrarija..pa su se ostali timovi (i navijaci) bunili..ljutili...itd!
Ne branim nikoga...svi znamo da same trke odavno ne zavise samo od kvaliteta vozaca..ako je RB uspeo da napravi najbolji bolid na "ivicama pravila"..

A sto se tice toga da i Weber ima isti bolid..hm..po meni je Weber jedva prosecan vozac F1..tako da me uopste ne chudi sto je toliko sporiji..isto mislim i za Alonsa i Masu!
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
I ja sam istog mišljenja,Newey je nevidjeni genije aerodinamike i još uvek konstruiše bolid rukom,bukvalno sa onim lenjirima "krivuljarima"...a može se nekome mali Nemac svideti ili ne ali ima "ono" šampionsko u sebi,možda je šampion postao prerano pa to utiče na njegovo ponašanje van staze ali bože moj on je šampion,a da se ne podsećamo ponašanja drugih nedavnih šampiona i njihovih izjava i poteza.Ne mislim da branim Vettel-a ali nebi ni da ga napadam,mada mi je drago da je titulu prošle godine osvojio Red Bull a ne Ferari ili McLaren ali nije mi nešto bitno jer moj šampion (za koga sam ja navijao) kako par postova ranije piše ide da vozi ovale u USA...
ZEPELINBG napisao:@Shumi
Ne branim nikoga...svi znamo da same trke odavno ne zavise samo od kvaliteta vozaca..ako je RB uspeo da napravi najbolji bolid na "ivicama pravila"..svaka cast

I ja sam istog mišljenja,Newey je nevidjeni genije aerodinamike i još uvek konstruiše bolid rukom,bukvalno sa onim lenjirima "krivuljarima"...a može se nekome mali Nemac svideti ili ne ali ima "ono" šampionsko u sebi,možda je šampion postao prerano pa to utiče na njegovo ponašanje van staze ali bože moj on je šampion,a da se ne podsećamo ponašanja drugih nedavnih šampiona i njihovih izjava i poteza.Ne mislim da branim Vettel-a ali nebi ni da ga napadam,mada mi je drago da je titulu prošle godine osvojio Red Bull a ne Ferari ili McLaren ali nije mi nešto bitno jer moj šampion (za koga sam ja navijao) kako par postova ranije piše ide da vozi ovale u USA...
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Alonso nije prosechan vozach.... Masa jeste, Webber nije chak ni prosechan.... Nikako svu trojicu u isti kosh, pu-pu
Vettel je odlichan vozach, to niko ne osporava, samo se bojim da ga je malo opila slava i "nadmoc" RB-a... Nadam se da greshim....

- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Istina je da je FIA stajala na stranu Ferrarija i ja sam svedok toga.Ja znam da je Ferrari 2001-e imao kontrolu proklizavanja.Prepoznavala se po "kasljuckanju" bolida na ulazu i izlazu iz krivine.Nadjite na YT neku trku iz 2001-e i primijeticete da se od svih bolida samo Ferrari tako cuje.
Naredne godine su svi uveli TC i jednako se "culi".
Massa i Webber jesu prosjecni,ali Alonso nije-vjeruj mi.Cijenim ga od "one" Imole 2005-e kada je odolijevao 15ak krugova popizdelom Schumiju koji je u drugoj polovini trke bio za po 2 sekunde po krugu brzi od ostalih.
Nisam otisao u teoriju zavere,ali sam se malo razocarao u F1-iskreno,pa mozda zbog toga zvucim tako,a i Hamiltonova izjava je donekle potvrdila moje sumnje.Naravno da imas svoje misljenje i drago mi je sto imam s' kim da razmijenim misljenja.Btw duze pratis F1 od mene.ZEPELINBG napisao:@Shumi
po meni je Weber jedva prosecan vozac F1..tako da me uopste ne chudi sto je toliko sporiji..isto mislim i za Alonsa i Masu!

Istina je da je FIA stajala na stranu Ferrarija i ja sam svedok toga.Ja znam da je Ferrari 2001-e imao kontrolu proklizavanja.Prepoznavala se po "kasljuckanju" bolida na ulazu i izlazu iz krivine.Nadjite na YT neku trku iz 2001-e i primijeticete da se od svih bolida samo Ferrari tako cuje.
Naredne godine su svi uveli TC i jednako se "culi".
Massa i Webber jesu prosjecni,ali Alonso nije-vjeruj mi.Cijenim ga od "one" Imole 2005-e kada je odolijevao 15ak krugova popizdelom Schumiju koji je u drugoj polovini trke bio za po 2 sekunde po krugu brzi od ostalih.
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
-
ZE
- Drug Član
ja sam upravo to i rekao..da je Alonso mnogo bolji od Mase...kao Vetel od Webera...kakav crni "isti kosh".. 
Veoma se dobro secam njegovih sampionskih sezona..mada je i on tada imao nadmocan bolid u odnosu na ostale..ali da ga smatram nadprosecnim..to je sigurno..e sad..sto je ne volim spanske vozace..i takav stil (npr.Lorenzo)..to je moj problem
Nadam se da ce mali Marqez razbiti moju odbojnost prema Shpancima !

Veoma se dobro secam njegovih sampionskih sezona..mada je i on tada imao nadmocan bolid u odnosu na ostale..ali da ga smatram nadprosecnim..to je sigurno..e sad..sto je ne volim spanske vozace..i takav stil (npr.Lorenzo)..to je moj problem

Nadam se da ce mali Marqez razbiti moju odbojnost prema Shpancima !
- OMP
ma ja to iz milošteSCHUMACHER napisao:OMP napisao: licno smatram crnju boljim vozacem od švabe"crnja","svaba"
Kakav rasista i nacinalista![]()

- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Znam,salim se 

"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Kvale se sutra mogu pratiti na:
http://www.vipstand.me/watch/21411/1/fo ... fying.html
Inace,Ferrari katastrofalan na oba nezvanicna treninga...
http://www.vipstand.me/watch/21411/1/fo ... fying.html
Inace,Ferrari katastrofalan na oba nezvanicna treninga...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- Milan 166
- Garaža: Alfa Romeo 166 2.0ts 2002god
- OMP
u 10h i trening i trka
- Milan 166
- Garaža: Alfa Romeo 166 2.0ts 2002god
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Na kojem linku se moze 100% gledati trening i trka?Aj,nesto oficijalno ako moze.Da svi znaju. 

GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Dare,na istom linku koji sam okacio mozes gledati u 10:00 kvalifikacije,i sutra u isto vrijeme trku:
http://www.vipstand.me/sports/motosport.html

http://www.vipstand.me/sports/motosport.html

"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- OMP
meni danas mnogi linkovi koje sam imao zakazali, ovaj najbolje radi za sada
http://livetv.ru/rs/eventinfo/71038_mal ... rand_prix/
6ti odozgo, zonein, bbc-jev stream, dobar je i kad se uveca preko celog ekrana a sto je najbitnije na engleskom je, ostali koje hvatam su uglavnom na drugim jezicima
http://livetv.ru/rs/eventinfo/71038_mal ... rand_prix/
6ti odozgo, zonein, bbc-jev stream, dobar je i kad se uveca preko celog ekrana a sto je najbitnije na engleskom je, ostali koje hvatam su uglavnom na drugim jezicima
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Jbte, da li je moguce da cemo celu sezonu ovako da gledamo?
Ferrari opet daleko iza RB'a i Mc'a...
Ferrari opet daleko iza RB'a i Mc'a...

- OMP
pa to je ocekivano i sumnjam da ce se nesto popraviti tokom sezone, švaba opet uze pol, nema ga celog vikenda nigde i sad odjednom pol, sumnjiv mi nesto