Ovo sam videoTheWickerMan napisao:Pre par nedelja sam prolazio Novim Beogradom,blok 18,19,20 (tako nesto) i videh 75-icu u extra stanju...Cini mi se neke petokrake felne.. A cini mi se da je ima ovde?
cirko83 napisao:Ako su ovo GTA look branici onda ja vozim Alfu 8c
Jeste, ako mislimo na istu, ima i na gepeku i na krovu foliju. To je taksi, stalno stoji na stanici kod trga.Presretach napisao:Odusevio sam se danas kad sam video 166 srebrna, ali sa crnim gepekom sigurno je folija.
Video sam je otpozadi, sad ne znam da li je krov i hauba lepljena.
Od pozadi mnogo opako izgleda sa tom kombinacijom.
izvinjavam se u pitanju je 146, slikaću je...Sauriann napisao:Zna li neko da li je na forumu bela alfica 145 sa crno belom šahovnicom i natpisom alfa romeo preko vrata. Auto je parkiran kod piramide na Nbg(iz tog je kraja)
lepo izgleda...
Ima 2 jedna srebrna i jedna bela... obe su jedne od lepsih 166-ica u gradu, ko bi rekao da rade na taxiju. V6 su obe. Ponekad im se pridruzi na taxi stanici i Lancia Thesis, tamna trula visnja sa crnom folijom na krovu i gepeku... znaci auto izgleda da se smrznes... ali to ne treba da cudi, jer su to "oni" taxisti koji voznju od 3 km naplacuju 30 eur... ciljna grupa su im stranci i ljudi iz unutrasnjosti... sto kaze jedan moj drugar taxista "taxi mafija", kao i na zeleznickoj stanici i na aerodromu...Djudjaro156 napisao:Jeste, ako mislimo na istu, ima i na gepeku i na krovu foliju. To je taksi, stalno stoji na stanici kod trga.Presretach napisao:Odusevio sam se danas kad sam video 166 srebrna, ali sa crnim gepekom sigurno je folija.
Video sam je otpozadi, sad ne znam da li je krov i hauba lepljena.
Od pozadi mnogo opako izgleda sa tom kombinacijom.
Jok nije, bio sam bez auta i pitao ga koliko je voznja do mog kraja, covek rece oko 3000, ma cao zdravo, seo u normalan taxi i stigao kuci za 600 din...dexxxter napisao:166 2.5 i Thesis pripadaju istom taxisti, i nije od tih koji tako naplacuju voznje...
Zao mi je samo sto ih ne proteraju odatle...Srebrna 166 2.5 sto stoji na Trgu republike na taxiju ima "turbinu"..nazalost ne u motoru, nego u taksimetru. Hteo je tako da namgarci moju poznanicu, ali je naisao na malo tvrdji orah, pa je morao da vraca pare.
Tu alfu vozi moj prijatelj, pre toga vozio 33-ku, a 146-cu uzeo od alfiste (nije ga interesovao klub). Inace auto je odlicno ocuvan mehanicki u svakom pogledu, ni njega ne interesuje klub iako zna za njega.Sauriann napisao:izvinjavam se u pitanju je 146, slikaću je...Sauriann napisao:Zna li neko da li je na forumu bela alfica 145 sa crno belom šahovnicom i natpisom alfa romeo preko vrata. Auto je parkiran kod piramide na Nbg(iz tog je kraja)
lepo izgleda...