znaci to mu dodje blizu Dorcola... nisam video nikad lepsu boju za 166-icu, ta svetlo zelena metalik joj stoji odlicno... ali je izgleda jako retka boja za Alfu, vise ima Lybri te boje...
 znaci to mu dodje blizu Dorcola... nisam video nikad lepsu boju za 166-icu, ta svetlo zelena metalik joj stoji odlicno... ali je izgleda jako retka boja za Alfu, vise ima Lybri te boje...
Ovo sam videoTheWickerMan napisao:Pre par nedelja sam prolazio Novim Beogradom,blok 18,19,20 (tako nesto) i videh 75-icu u extra stanju...Cini mi se neke petokrake felne.. A cini mi se da je ima ovde?

.
.  

cirko83 napisao:Ako su ovo GTA look branici onda ja vozim Alfu 8c

Jeste, ako mislimo na istu, ima i na gepeku i na krovu foliju. To je taksi, stalno stoji na stanici kod trga.Presretach napisao:Odusevio sam se danas kad sam video 166 srebrna, ali sa crnim gepekom sigurno je folija.
Video sam je otpozadi, sad ne znam da li je krov i hauba lepljena.
Od pozadi mnogo opako izgleda sa tom kombinacijom.

izvinjavam se u pitanju je 146, slikaću je...Sauriann napisao:Zna li neko da li je na forumu bela alfica 145 sa crno belom šahovnicom i natpisom alfa romeo preko vrata. Auto je parkiran kod piramide na Nbg(iz tog je kraja)
lepo izgleda...
Ima 2 jedna srebrna i jedna bela... obe su jedne od lepsih 166-ica u gradu, ko bi rekao da rade na taxiju. V6 su obe. Ponekad im se pridruzi na taxi stanici i Lancia Thesis, tamna trula visnja sa crnom folijom na krovu i gepeku... znaci auto izgleda da se smrznes... ali to ne treba da cudi, jer su to "oni" taxisti koji voznju od 3 km naplacuju 30 eur... ciljna grupa su im stranci i ljudi iz unutrasnjosti... sto kaze jedan moj drugar taxista "taxi mafija", kao i na zeleznickoj stanici i na aerodromu...Djudjaro156 napisao:Jeste, ako mislimo na istu, ima i na gepeku i na krovu foliju. To je taksi, stalno stoji na stanici kod trga.Presretach napisao:Odusevio sam se danas kad sam video 166 srebrna, ali sa crnim gepekom sigurno je folija.
Video sam je otpozadi, sad ne znam da li je krov i hauba lepljena.
Od pozadi mnogo opako izgleda sa tom kombinacijom.

Jok nije, bio sam bez auta i pitao ga koliko je voznja do mog kraja, covek rece oko 3000, ma cao zdravo, seo u normalan taxi i stigao kuci za 600 din...dexxxter napisao:166 2.5 i Thesis pripadaju istom taxisti, i nije od tih koji tako naplacuju voznje...
Zao mi je samo sto ih ne proteraju odatle...Srebrna 166 2.5 sto stoji na Trgu republike na taxiju ima "turbinu"..nazalost ne u motoru, nego u taksimetru. Hteo je tako da namgarci moju poznanicu, ali je naisao na malo tvrdji orah, pa je morao da vraca pare.
Tu alfu vozi moj prijatelj, pre toga vozio 33-ku, a 146-cu uzeo od alfiste (nije ga interesovao klub). Inace auto je odlicno ocuvan mehanicki u svakom pogledu, ni njega ne interesuje klub iako zna za njega.Sauriann napisao:izvinjavam se u pitanju je 146, slikaću je...Sauriann napisao:Zna li neko da li je na forumu bela alfica 145 sa crno belom šahovnicom i natpisom alfa romeo preko vrata. Auto je parkiran kod piramide na Nbg(iz tog je kraja)
lepo izgleda...