FORMULA 1 (nastavak)
- nidza
- Garaža: ex 159
Samo što oni nisu baš sjajni na preticanjima, jer imaju malu brzinu na pravcu. Ono što njih vadi su ove dosadne staze sa puno monotonih nadovezanih krivina srednje brzine. Očigledno su ceo auto zaokružili u tom fazonu i izuzetno im se isplaćuje.
Tapatalk HD
Tapatalk HD
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Ali je mozda Ferrari trebao da ide u pravcu razvoja DDRS-a jer bi tu mogao nadoknadjivati koju desetinku,bez obzira na to sto nece moci da se koristi iduce godine...
Steta sto Rori nece da se "bakce" vise sa F1,inace bi stavio soli na rep Adrianu kao i mnogo puta do sad,ali jbg...
Steta sto Rori nece da se "bakce" vise sa F1,inace bi stavio soli na rep Adrianu kao i mnogo puta do sad,ali jbg...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Re: FORMULA 1 (nastavak)
U svakom sluchaju bi dao sve od sebe, ako nishta drugo a ono zbog sujete tipa chiji je veci....SCHUMACHER napisao:Steta sto Rori nece da se "bakce" vise sa F1,inace bi stavio soli na rep Adrianu kao i mnogo puta do sad,ali jbg...

- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Ajde da vidimo jel' i nas malo Bog pogledao 

- OMP
- Garaža: GP TJet
odrace ih Luis danas samo tako
Alonso ima prednost u odnosu na Fetela jer ovaj startuje poslednji ali Alonso treba i da se probije ispred Batona, Kimija, Maldonada i Webera a nijedan od njih nece tako lako da prepusti mesto posebno Pastor ili Kimi
u svakom slucaju bice zanimljiva trka i Fetelov proboj sa poslednje pozicije

Alonso ima prednost u odnosu na Fetela jer ovaj startuje poslednji ali Alonso treba i da se probije ispred Batona, Kimija, Maldonada i Webera a nijedan od njih nece tako lako da prepusti mesto posebno Pastor ili Kimi

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Kimi majstore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pice za celu kafanu
Pice za celu kafanu

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- voxxx
- Garaža: 159 16v...150ks sw
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
PIT: "kimi, now you need to..."
KIMI: "Leave me alone, I know what I'm doing!"
KRRAAAALLJ

- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Vettel koliko je imao pehova, toliko je imao i sreće. Nisam ovo video ni na jednoj trci, stigao je do trećeg mesta, a ništa posebno nije napravio na stazi. I onda kada sam mislio da će da smaže Buttona i Alonsa sa bržim bolidom i novim i mekšim gumama onda je stao i mučio se. Ne razumem...
Alonso je kasno krenuo da gazi do daske, falilo mu je 2 kruga da stigne Kimija.
Drago mi je da je Lotus i Kimi pobedio. Kimi se mnogo bolje vratio posle pauze nego Schumacher.
Alonso je kasno krenuo da gazi do daske, falilo mu je 2 kruga da stigne Kimija.
Drago mi je da je Lotus i Kimi pobedio. Kimi se mnogo bolje vratio posle pauze nego Schumacher.
Acqua-Olio-Benzina
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
KIMI CARE! LEGENDO SOLIDNA! Lotus, je inace, u kombinaciji sa Kimijem zavrsio gotovo svaku trku. Da je samo malo konkurentniji, sad bi ledeni bio na prvom mjestu. Dace Bog da tako bude dogodine 
Alonsu svaka cast, iako ga ne volim. Vetelu dajem najvecu sansu da uzme titulu, iako zestoko pao u formi, a deda Shumi lagano u penziju. Bolje nego da, poput Dzordana u poznim danima, srozava ime.

Alonsu svaka cast, iako ga ne volim. Vetelu dajem najvecu sansu da uzme titulu, iako zestoko pao u formi, a deda Shumi lagano u penziju. Bolje nego da, poput Dzordana u poznim danima, srozava ime.
- brzi_pas
- Garaža: GTV V6TB, 159jtd, 75 V6 24v,75 6V...
kad su mu rekli da mora da cuva gume?
-yes yes, i know, i know, you dont have to repeat to me that all the time!
Ja mislim da ljudi iz boxa izvlace karte da bi vidjeli ko ce a ga zovne dok vozi
speedfreak968 napisao:PIT: "kimi, now you need to..."
KRRAAAALLJ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kakav car!
kad su mu rekli da mora da cuva gume?

-yes yes, i know, i know, you dont have to repeat to me that all the time!
Ja mislim da ljudi iz boxa izvlace karte da bi vidjeli ko ce a ga zovne dok vozi

- edin
- Saradnik Uprave
Ko izvuce najkracu slamcicu..... 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
a kad ga Kultard pitao šta mu znači prva pobeda od Belgije 2009 (čini mi se da je tako bilo pitanje) Kimi kratko i jasno odgovara "not much..."
Ali šalu na stranu svaka mu čast na konačnom prvom mestu u ovoj sezoni,polako napreduju i nadam se da će se iduće godine ozbiljnije umešati u borbi za titulu.
Baš tako izgleda,Kimi je nevidjeni fenomen za komunikacijubrzi_pas napisao: Ja mislim da ljudi iz boxa izvlace karte da bi vidjeli ko ce a ga zovne dok vozi

Ali šalu na stranu svaka mu čast na konačnom prvom mestu u ovoj sezoni,polako napreduju i nadam se da će se iduće godine ozbiljnije umešati u borbi za titulu.
- brzi_pas
Pa sad, vozaca definitivno imaju, po meni najboljeg (al jbg ja mozda nisam najobjektivniji), bolid imaju mnogo dobar a tim....pa ako se uklopi kako treba, onda sam siguran da moze do titule....

- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Pa vozača za titulu imaju (mada ni ja nemogu ovde biti objektivan...) a bolid je malo nedorečen al pouzdan,tim nije loš ali može bolje...
- OMP
nije za poredjenje, pre svega zbog godina, sto zbog godinu dana krace pauze a i kimi je vozio reli u pauzi tako da mu je mozda to i pomoglo na neki nacin, videcemo Kubica ako se vrati sta ce bitistarac vujadin napisao:Kimi se mnogo bolje vratio posle pauze nego Schumacher.

- brzi_pas
A i to sto je talentovaniji za taj posao od shumija
Jednostavno, shumi je uvjek vazio za covjeka koji najvise trenira, koji se najvise posvecuje tome sto radi, to je ono sa odredjenim procentom talenta i vjezbanja...onda dodju godine dje ga jedino ogroman talenat moze spasiti zbog godina naravno...i sta bude...
Da se ne lazemo, nisam ja ni mislio da ce shumi ista da napravi od svog povratka ako mu se naprave svemirki bolid...okupili su i ljude za tu stvar ali ga nisu napravili...na zalost ili na srecu zavisi kako ko gleda

Jednostavno, shumi je uvjek vazio za covjeka koji najvise trenira, koji se najvise posvecuje tome sto radi, to je ono sa odredjenim procentom talenta i vjezbanja...onda dodju godine dje ga jedino ogroman talenat moze spasiti zbog godina naravno...i sta bude...
Da se ne lazemo, nisam ja ni mislio da ce shumi ista da napravi od svog povratka ako mu se naprave svemirki bolid...okupili su i ljude za tu stvar ali ga nisu napravili...na zalost ili na srecu zavisi kako ko gleda

- edin
- Saradnik Uprave
Vec, sam rekao, ali da se ponovim, mislim da je sada pravo vreme
Kimi je poslednji izdanak vozaca smekera, tj nije dozvolio da postane samo igracka u rukama menadzera itd... i ziveo svoj zivot.
A simija necu da komenterisem, jer mislim da je to sada malo neukusno
Kimi je poslednji izdanak vozaca smekera, tj nije dozvolio da postane samo igracka u rukama menadzera itd... i ziveo svoj zivot.

A simija necu da komenterisem, jer mislim da je to sada malo neukusno
- OMP
ako ni trece godine ne urade nista po pitanju bolida onda stvarno treba da se povuku jer takva firma sa onakvim ljudima u njoj da ima ovakve rezultate nikako ne ide, jedino ako imaju pogresan izbor vozaca ali videcemo kad Luis dodje
nadam se da ce uspeti da naprave nesto za Luisabrzi_pas napisao:...okupili su i ljude za tu stvar ali ga nisu napravili...na zalost ili na srecu zavisi kako ko gleda

- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Cetitke Kimijevim navijacima,lik je legenda o kojoj ce se pricatu dugo,dugo vremena nakon povlacenja.
Ajde malo da se bavimo talentima:
-Zanemaricemo ono preticanje Schumachera nad Kimijem u Francuskoj jer mu je to bila prva sezona u Mc Laren-u ako se ne varam.
-Pricamo li o Kimiju koji je 2008-e kao aktuelni sampion bio neprimijetan pored Masse koji se borio sa Hamiltonom za titulu?
Pricamo li o Kimiju kog je Hamilton 07-e ili 08-e (ne sjecam se) oduvao po kisi u Belgiji?
Pricamo li o "hladnokrvnom" Kimiju koji je rekao da bi rado mijenjao Massu u Ferrariju iduce sezone?
Poredimo li ga sa Schumacherom koji ga je oladio u Brazilu par krugova prije kraja na svojoj oprostajnoj trci u F1?
Sa Schumacherom koji je SVIMA ocitao lekciju kako se vozi po kisi sa s*anje bolidom u Kanadi ove godine,kad je izgubio vodjstvo nakon sto se staza osusila?
Sa Schumacherom koji je ocitao lekciju mooozda najbrzem vozacu na gridu Hamiltonu u Monzi?
Sa Schumacherom koji je "objasnio" kako se pretice u Cassino-u?
Sa Schumacherom koji je ove godine uzeo pol-poziciju u Monte Carlu?
Ne mozete ni jednog od njih ni po cemu porediti sa Schumacherom.
Kad budu imali jednak broj pol-pozicija,titula,osvojenih trka kao on,onda ce mo moci da vijecamo koji je bolji,a ovako-malo je glupo...
Ajde malo da se bavimo talentima:
-Zanemaricemo ono preticanje Schumachera nad Kimijem u Francuskoj jer mu je to bila prva sezona u Mc Laren-u ako se ne varam.
-Pricamo li o Kimiju koji je 2008-e kao aktuelni sampion bio neprimijetan pored Masse koji se borio sa Hamiltonom za titulu?
Pricamo li o Kimiju kog je Hamilton 07-e ili 08-e (ne sjecam se) oduvao po kisi u Belgiji?
Pricamo li o "hladnokrvnom" Kimiju koji je rekao da bi rado mijenjao Massu u Ferrariju iduce sezone?
Poredimo li ga sa Schumacherom koji ga je oladio u Brazilu par krugova prije kraja na svojoj oprostajnoj trci u F1?
Sa Schumacherom koji je SVIMA ocitao lekciju kako se vozi po kisi sa s*anje bolidom u Kanadi ove godine,kad je izgubio vodjstvo nakon sto se staza osusila?
Sa Schumacherom koji je ocitao lekciju mooozda najbrzem vozacu na gridu Hamiltonu u Monzi?
Sa Schumacherom koji je "objasnio" kako se pretice u Cassino-u?
Sa Schumacherom koji je ove godine uzeo pol-poziciju u Monte Carlu?
Ne mozete ni jednog od njih ni po cemu porediti sa Schumacherom.
Kad budu imali jednak broj pol-pozicija,titula,osvojenih trka kao on,onda ce mo moci da vijecamo koji je bolji,a ovako-malo je glupo...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Sumi je legenda o kojoj ce se pricati dugo,dugo vremena nakon povlacenja.
Hajde malo da pricamo o fer-pleju.
Najprljaviji vozac u zadnjih 20 godina. Vjerujem da bi se barem polovina njegovih konkurenata i timskih kolega slozila sa obje konstatacije.
ende
Hajde malo da pricamo o fer-pleju.
Najprljaviji vozac u zadnjih 20 godina. Vjerujem da bi se barem polovina njegovih konkurenata i timskih kolega slozila sa obje konstatacije.
ende
- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
"Prljav" jeste,i to niko ne moze da ospori,ali-poenta je sto se ne boduju prljavi potezi vec pobjede i titule...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".