A ovo je Mrvica, stara oko tri godine

A ne,muzjak mora da budevnov napisao:Evo ovde http://www.halooglasi.com/kucni-ljubimc ... glasi.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; samo cena mužijaka sa rodovnikom je 160e toliko sam ja platio.Uzmi ženku da se orodimo![]()
Ja sam ga IMAO.Dobio na poklon od drugara,bila je odrasla vec kada sam je uzeo.Uginula..jbg.Zbog cega-bilo je kasno polemisati..opasno lood psic..Vitjsa napisao:Ja sam veliki fan engleskih buldoga i u planu je da uzmem jedno štene čim budem mogao
Kao i za Alfe, i za njega mi govore da sam lud što hoću da budem vlasnik istog i tako to
Najcarskiji pas ikadaalexa napisao:Ja sam ga IMAO.Dobio na poklon od drugara,bila je odrasla vec kada sam je uzeo.Uginula..jbg.Zbog cega-bilo je kasno polemisati..opasno lood psic..Vitjsa napisao:Ja sam veliki fan engleskih buldoga i u planu je da uzmem jedno štene čim budem mogao
Kao i za Alfe, i za njega mi govore da sam lud što hoću da budem vlasnik istog i tako to![]()
Verovatno si to video u emisiji 101 dogs, emisija nije uopste merodovna. Mozes slobodno da uzmes dzeka, jeste hiperaktivan ali je najinteligentnija rasa, tako da ce veoma brzo nauciti sta sme i sta ne sme.sErGiO napisao:E pa i ja planiram da uzmem Bigla sledeće godine kad ćera malo porasteMislio sam da uzmem Džek Rasela ali koliko sam čitao nisu za decu ispod 6 godina
Jeli batice el oni ovo uvezbavaju strojaka?!sibin napisao:to sto je malo viise hiperaktivan ne znaci da ne moze da se pravilno vaspita. malo rada sa stenetom cini cuda.
evo primer mog proslog psa pit bull-a koji nije bas prijateljski raspolozen prema drugim zivotinjama.
tako kazu po raznim clancima po internetu. ali generalno bilo koji pas nece raditi nista pogresno ako mu to ne dopustis. moje misljenje je ako ti se dopada ta rasa uzmi slobodno i samo posveti malo vise vremena stenetu.
Sve vrste terijera su hiperaktivne cak i oni avlijaneri. Bez obzira na rasu pas je onakav kako ga gazda vaspita. Verujem da ni ti ne volis da ti neko cacka oko tanjira dok jedes!? Isto tako ni pas ne voli (mog sam naucio da kad god jede da mogu da mu uzmem hranu). Naprotiv pit je veoma intelegentan, cak i najmanji povik na njega on se skupi, dok recimo kad sam imao nemackog ovcara 2-3 puta sam mu morao nesto ponoviti, glup je kao k...c.sErGiO napisao:Ne nisam video u toj emisiji, nego sam čitao malo po internetu i uglavnom je ta priča i na domaćim i na stranim sajtovima da je pas ekstremno hiperaktivan i da ne trpi baš da ga deca vuku za uši ili da mu čačkaju oko posude za hranu.
Perro di Presa Canario...prelep pas, mocan do jaja. Cvrsta ruka se podrazumeva, moze bude zajeban, ali boze moj. Svidja mi se tvoj izbor. Ljubitelji Staforda ce ti zavideti...alexa napisao:Ja sam ga IMAO.Dobio na poklon od drugara,bila je odrasla vec kada sam je uzeo.Uginula..jbg.Zbog cega-bilo je kasno polemisati..opasno lood psic..Vitjsa napisao:Ja sam veliki fan engleskih buldoga i u planu je da uzmem jedno štene čim budem mogao
Kao i za Alfe, i za njega mi govore da sam lud što hoću da budem vlasnik istog i tako to![]()
Imao sam i opasnog pita,imam i njegove slike negde,beo sa monoklom,bio strasno pametan pas i dobar i poslusan ma sve..Sada na prolece,ili bliskoj buducnosti,razmisljam o nabavci Kanarca (dogo canario,presa canario..) ...
sibin napisao:moj buldog se susrece prvi put sa snegom![]()